Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Проблемно забременяване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Моля за помощ - за разгадаване на хормоналните изследвания на мъжа ми - със спермограма - двукратна се оказа със азооспермия, което само по себе си е доста обезпокояващо. Като андролог избрахме доц. Куманов от имунологията и той след прегледа каза на мъжът ми да нарави фсх, лх, пролактин, инхибин б и тестостерон. Ето какво излезе - инхибина го чакаме - той ще излезе след 10 дни, но другите са плашещи -
LH 13.94 ( norma myje - 1.7 - 8.6)   
FSH 33.62 ( norma myje 1.5 - 12.4) 

PROLACTIN 292.8 (nrma myje - 98 - 456)
TESTOSTERON 11.34 (norma myje - 9.9 - 27.8 )

Изчетох сумати информация по въпроса и колкото повече чета, толкова повече се психирам. Нашият доктор каза, че ще коментираме нещата като излезе инхибина, но това значи окончателно да се побъркам и да не спя изобщо тези 10 дни.
Моля ви помагайте 
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.