«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

ѕроблемно забремен€ване
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 60 отговора
«дравейте на всички! —илно ме вълнува този въпрос, тъй като, както можете да се досетите, съм с тази диагноза. —тойностите ми на јћ’ и »нхибин Ѕ са доста ниски, а докторът ми каза, че при мен качеството на €йцеклетките преди всичко е проблемно. ¬ спермограмата на мъжът ми има "умерени отклонени€" - така каза докторът и че проблемът съм аз. ¬ момента и двамата пием билки и витамини /самоизписани/ за евентуално повишение на шансовете. „уд€ се дали изобщо има смисъл от тези билки и витамини при мен специално. »мам спонтанна овулаци€ всеки месец, но до сега нищо не се получава. «аписана съм в донорска програма и чакам да ми се обад€т. “а се питам има ли смисъл да се над€вам да се случи „”ƒќ по естествен път или кротко да чакам донор? Ѕлагодар€ предварително на тези, които биха взели отношение по моите вълнени€!
÷итирай

—офи€

ћнени€: 257
ƒа има смисъл ! ћоже и един месец в годината да е, но да имаш качествана €йцеклетка и тогава да станат нещата. »ма и друга веро€тност докато чакаш за донорска €йцеклетка, да се успокоиш до такава степен че да забременееш спонтанно. јко в момента си много притеснена. ѕиеш ли естрофем за поддържане на €йчниците, не знам дали оказва вли€ние върху качеството на €йцеклетката но се предписва при високи нива на ‘—’ които както знаеш са свързани с инхибина и ам хормон. ”спех! Praynig
÷итирай
Ѕлагодар€ ти за бързи€ отговор и за надеждата! ≈строфем не пи€, но билките, които пи€ са за регулиране въобще на половите хормони. »мам проблем с гърдите, по-точно фиброкистозна мастопати€ и по тази причина не е особено препоръчително допълнително вкарване на естрадиол. ѕоне при последни€ прием направих кисти и н€какви уплътнени€, които, слава Ѕогу, почти изчезнаха от билката, ко€то пи€ и за този проблем.
÷итирай
Nadejda_73 , надежда винаги има и е възможно да успееш да забременееш. пожелавам ти го от сърце. Praynig
по отношение на билките имам особено мнение, защото при мен докараха дисбаласн и разбъркаха хормоните страшно много, затова внимивай. Peace
÷итирай
ћноооого благодар€! Praynig ƒа, чувала съм за билките такива неща, но нали знаеш човек пон€кога се чувства като удавник и се хваща за всичко подадено му за спас€ване. ¬ интерес на истината билката за мастопати€та май наистина си върши работата, т.к. дори при прием на ћастодинон отново се по€ви н€каква бучка, ко€то след като започнах билките се стопи.
÷итирай


ћнени€: 117
ћила, чудеса стават, шанс винаги има, аз лично имам хормонални проблеми, н€мам цикъл с месеци ако не пи€ лекарства, имам две бременности и д вете са точно по време, в което ми е писвало от лекарства, спирам да ги пи€ и съответно спира и цикъла ми. ƒавата пъти, в които забремен€х, беше след като съм н€мала по 2-3 месеца цикъл, лекарите н€мат об€снение, но..., €вно пон€кога в медицина се случват и необ€сними неща. ¬€рвай, бъди оптимист, бъди положително насторена! —тискам палци!
÷итирай
ћного сте мили всички. Ѕлагодар€, че давате такав подкрепа! —тара€ се да съм оптимист, но пон€кога ми е доста трудно. ¬се пак при мен хормоналните проблеми са свързани с »я– и нещата май н€ма да стават по-добри, а напротив.... Crying or Very sad ƒо колкото знам в кра€ на репродуктивни€ период при жената остават най-некачествените €йцеклетки и затова се питах дали изобщо нещата, които приемам за увеличаване уж на шансовете, биха свършили работа? ƒали все пак това не е предопределено?
÷итирай

¬ сърцето на живота!

ћнени€: 3 086
«дравейте,момичета.ѕо темата не съм на "ти",но дано н€мате нищо против да се отклон€ за малко.» аз също съм с нередовен цикъл и от н€колко месеца пи€ билкови хапчета -SOAKTIV NACHTKERZEROL-KAPSELN за да го регулирам,,ами доволна съм от т€х. Hug
÷итирай


ћнени€: 43
«дравейте, аз също съм с нисък инхибин ,вчера приключи мо€ 2 опит инвитро,неуспешен,искам да попитам какви билки или лекарства да пи€ за подобр€ване качеството на €йцеклетките преди евентуален следващ опит
÷итирай
ћоето мнение е да се консултираш с репродуктивни€ си специалист дали изобщо тр€бва да пиеш билки преди инвитро. ѕо-добре недей да го правиш на сво€ глава след като предстои такава процедура. јз пи€ билки разчитайки на бебе по естествен път.
÷итирай

The QC to be!!!

ћнени€: 2 531
Nadejda_73 и аз имам много нисък јћ’ - 0.9ng/mL (реф. 0.0 - 6.9), »нхибин Ѕ ми е направо в графата на тези след менопауза под 7.0pg/mL. »мам зад гърба си 3 инвитро с икси, и аз си задавам този въпрос. »зхарчихме един тон сълзи, пари и нерви, от  неуспехите, и сега сме на вълна донорски ембриони. Ќадежда, че по естествен път нещо ще стане винаги има, но кога, и до кога да чакаме и да се над€ваме? Ќие имаме и сериозен пробем с плувците! “о не е една бел€, и аз само с един €йчник останах, та при нас нещата никак не са да седим и да се над€ваме на чудо. Ќо при вас може пък да се случи чудото. ј защо да не продължите с донорски, всичко ще мине добре, ще си имате бебче/чета Praynig, пък после и да стане чудо Praynig добре дошло ще е.
¬ие къде сте на лист за донорски €йцеклелтки, в ко€ клиника? јко н€маш нищо против да споделиш?
« ѕоследна редакци€: нд, 15 мар 2009, 18:54 от Baby* »
÷итирай
ƒано да се случи! ѕожелавам ти го и на теб от сърце! «а сълзите знам какво е и как се чувства човек... ¬ клиниката на ¬ладимиров сме. “ам те ти търс€т донор. ƒо колкото знам чакащите н€мат ангажименти по този въпрос.
÷итирай


ћнени€: 143
«дравейте всички които имате диагноза »я–.ѕреди 11 месеца ми поставиха и на мен такава диагноза.ѕочти н€мах хормон който да е в нормата.»нхибив под 8.«апочна да се говори за донорска €йцеклетка,за инвитро и т.н.«апочнах да ров€ по сайтовете на инвитро клиниките и се отча€х като вид€х че само за час за първичен преглед тр€бва да чакам година,а за останалото Ѕог знае колко.“огава реших докато дойде време за инвитро или докато намер€ донорска €йцеклетка да не бездействам.≈ндокриноложската ми назначи хормонозаместителна терапи€,а личната ми √инеколожка,ко€то не е от инвитро клиника потвърди терапи€та и започнахме фуликометри€.ћомичета на втори€ месец аз б€х бременна,а от седем  дни гушкам плода на тази бременност.— това искам да вдъхна в€ра на всички които имат тази диагноза и най-вече,не бездействайте докато чакате за инвитро или донорска €йцеклетка.Ќадежда винаги има и никога не бива да € пускате.∆ела€ успех на всички ви,бъдете силни и се борете и Ѕог ще ви възнагради.”—ѕ≈’
÷итирай


ћнени€: 613
јз мога да ви препоръчам ћ2“ќЌ,билкови таблетки,има ги в магазини "Ћечител",а и в н€кои аптеки.Ћично съм се убедила в ефикасността им.ѕреди да забремене€ от 3то » —» /за жалост за кратко,нозаради високи Ќ / ги пих 2 мес.понеже д-ра ме насочи към диагноза "лоши €йцеклетки".—ега,когато ще прав€ поредни€ опит ги пи€ вече от 4 месеца и съм много доволна.»мах високо ‘—’,намалиха го /още след 1месечни€ му прием/ имам редовна овулаци€,нормализирах си теглото,по-спокойна съм.»нтересното,което,че този месец Ќ  са ми 8%,а това не е било никога,винаги са ми били високи.“ова може да се дължи и на двукратното слагане в матката на н€какво лекарство,което го слагат преди биопсиите в клиника "ћалинов",незнам.—поделих с имуноложката за този ћ2“ќЌ и т€ каза,че ще го провери.ѕомолих € да ме осведоми след това дали от нейна научна гледна точка тези билкови таблетки са ми помогнали за Ќ клетките.ћного хора не го зна€т това лекарство,но четох тук из форумите,че и н€кои лекари го изписвали за такива проблеми.јко искате пробвайте го,ако не ви помогне със сигурност н€ма да ви навреди!∆ела€ ви много успехи! 
÷итирай

¬арна

ћнени€: 233
»–ј2, направо е фантастичен този препарат!
Ѕи ли споделила кой ти го изписа-д-р —таменов? акво мисли той за него?
ƒосега при мен беше водещ имунологични€ проблем.  акво ли не пих и нищо не повли€ на Ќ  клетките и ’ашимотото,дори се влошават. ¬од€ епична битка и с инфекциите. “ози ћ2“ќЌ направо е идеален за късната ми овулаци€ и €йцеклетки със съмнително качество.
Ќо все пак това е препарат и най-добре да се взема със съгласието на лекар. ѕоне така си мисл€.  ато знам как ми се накара ендокриноложката за разните хранителни добавки.
ћол€,ако имате възможност питайте лекар€ си какво мисли за ћ2“ќЌ и пишете!
Ѕлагодар€! bouquet
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 60 отговора