Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

РусЙе

Мнения: 5 302
Здравейте момичета Very Happy
От вчера влизам тук в готварския форум и искам да споделя с вас любимата ми рецепта.Става много бързо и лесно.На когото съм правила много се зарибяват Mr. Green

за целта са нужни:
-пилешки гърди(или филе)-500/600 гр
-течна сметана-0.500 мл.
-кис.краставички-4/5 бр.
-сирене"Рокфор"(става и със синьо сирене)-100 гр.
-риган,сол , чер.пипер и малко олио

Пилешките цици се нарязват на лентички(на жулиен) и се запържват в по-голям тиган до златисто,добавят се подправките и сметаната .Оставя се около 5 мин.да се сгъсти соса и е готово.Накрая се добавят кис.краставички(също нарязани на ивички) и се поръсва с настърганото сирене.
             Приятен апетит! newsm19
Цитирай

New Zealand

Мнения: 5 184
Ммммммммммм, обожавам всякакви сирена, но синьото ми е любимо. ще пробвам скоро тази вкусотия. Браво за идеята!!! Hug
Цитирай

Ottawa, Canada

Мнения: 2 452
Ммммммммммм, обожавам всякакви сирена, но синьото ми е любимо. ще пробвам скоро тази вкусотия. Браво за идеята!!! Hug

И аз ще опитам!
Междувпрочем, съпругът ми яде веднъж стейк със синьо сирене и оттогава си правим вкъщи - стейка се приготвя  на барбекюто, след което върху месото се поставя парче синьо сирене и няколко склидки печен в барбекюто чесън; всичко това се слага във фурната и се "грилва" за няколко минути на висока температура (т.е. запича се отгоре), но сиренето не бива да се разтапя! Просто малко да се сгорещи. Много е вкусно.
Цитирай

РусЙе

Мнения: 5 302
Ах,забравих да спомена-за тези,които не обичат този вид сирене,че може и без него-пак става много хубаво  chef
Цитирай

Севлиево

Мнения: 1 649
 newsm10 Много добре звучи!
Тъкмо имам пиле! Още утре ще пробвам рецептата!  chef Дано да стане!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.