«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

«дравословни проблеми и профилактика
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 15 отговора

—офи€

ћнени€: 881
здравейте, мили момичета и мамички!
»скам да се посъветвам с вас за един здравословен проблем, който зас€га както мен, така и мъжа ми.става въпрос за упорити болки в гърба и раменете, отзад, към врата. при него слизат по гръбначни€ стълб и вечер направо се сковава, не може да спи. препоръчаха ни н€какъв доктор ’убенов, в болница "света Ѕогородица" на у. “раки€ 46. отидохме, но след дълго чакане и въпреки предварителната уговорка на час, имахме спречкване с неверо€тно грубата  изобщо не вид€хме доктора, а не знаем към кого да се обърнем.
мол€ ви ако знаете добър доктор, който може да го прегледа, а и мен също...пишете! н€ма значение дали е частен прием, важното е да се отървем от болката - може да е невралги€, флекси€ или  и ние не знаем какво. във всеки случай масажите не помагат, а м€стото е толкова болезнено, че дори кожата не може да се отлепи, както прав€т н€кои масажисти.
благодар€ ви предварително!
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 271
«ащо не пробваш космодиск?
÷итирай


ћнени€: 502
Ѕолките може да са от некачествен матрак, щом и при двамат е едно и също.
÷итирай

—траната на чудесата

ћнени€: 2 333
ƒобре дошла в отбора!
ѕърво при лични€ за направление за невролог-мога да ти дам координати на добър невролог в ћладост, при прегледа от невролог искай да ти направ€т ≈ћ√-което е добър показател, въпреки че по-често е платено(горни крайници-25 лв., горни+долни-35 лв. ако си с направление за първичен преглед от касата) ћоже да е всичко-при мен са болки във врата и гърба+д€сната ръка-оказа се радикулоплексит и коренчево увредени нервчета, както и данни за повърхностни увреди на междупрешленни дискове. ѕри мъжа ми болката е в гърба, едната плешка и кръста-оказа се както и при мен + увреда в междупрешленните дискове на кръста. јко излезе н€какъв поблем, имаш право да искаш от невролога или лични€ да те прати на физиотерапи€-прав€т магнитна вълна, вакуум-масаж и други, съобразени със състо€нието ти процедури, поема ги здравната каса и най-вече облекчават болките и сковаността. —ъпроводено е от медикаментозно лечение. ƒано съм ти била полезна, аз тъкмо минах по тази пътечка и сега пи€ медикаментите, но след 10 процедури с магнит и вакуум масаж определено съм по-добре. ”спех bouquet
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 271
¬ ко€ поликлиника в ћладост?  ой невролог?
ћного ме интересува, тъй като имам и проблеми с гърба и мигрена.
 акво е ≈ћ√?
÷итирай

—траната на чудесата

ћнени€: 2 333
Ќевролога е д-р янкова, доволна съм, следи ме от 4 години.
ћ€стото-ћедицински център "ћладост-ћед"-намира се до магазин "«ора, на кръстовището на —ахаров и …ерусалим. тел. регистратура-9760900;0885/966924
≈ћ√ е изследване, при което пускат нискочестотен ток по различните нерви-към ръката, към гърба и резултата се изписва на едни диаграми, от които излиза и диагноза. “ози документ може да послужи и като епикриза, ако решите да се лекувате в центровете за рехабилитаци€ на Ќќ».»зследването не е от най-при€тните, но се изтърп€ва. »звин€вам се за лаишкото об€снение, но не съм лекар и не разбирам твърде от латинските им термини по диаграмите, за да дам по-подробна информаци€ Embarassed
÷итирай

—офи€

ћнени€: 881
много благодар€ за отговорите -,сигурна съм, че нее от лош матрак, защото при метн болката беше и преди да купим този.
 Lucky Plam, благодар€ за координатите на д-р янкова, непременно ще минем и през личната лекарка за направление. и после ще докладвам как е минало. малко ни е далече- ние сме в люлин, но поне ще знаем, че докторът си заслужава.
÷итирай


ћнени€: 3
зарежете всичко това.б€х превита на 2.гръб,кръст,краката ми отказваха.тренировките с power plate ме върнаха към живота. изтриха всичките ми забол€вани€,върнаха ме 20 години назад,сега съм здрава и кип€ от енерги€.никакво друго лечение и терапии не ми помогнаха с години.опитайте,ще бъдете безкраъно щастливи!!!
÷итирай

в средата на мъглата

ћнени€: 3 804
извин€вам се за тъпи€т впрос-но какво е power plate newsm78
÷итирай

BG

ћнени€: 1 840
извин€вам се за тъпи€т впрос-но какво е power plate newsm78

“ова е уред,базиран на естествениете рефлекси за разт€гане на мускулите.¬с€ка мускулна група се стимулира чрез вибраци€,предизвикваща движение на мускулите.≈фектите от този уред са :

ѕодобр€ване обм€ната на веществата
> ”величаване силата на мускулите
> ѕозитивно повли€ване на целулита
> ѕодобрена подвижност
> «асилване на работоспособността
> јктивиране на кръвообръщението
> ѕодобр€ване на координаци€та
> ѕовишаване плътността на костите
÷итирай


ћнени€: 478
Etigra,
какво стана с вашите прегледи.
ќстаналите потребители задаващи си същите въпроси - на какво може да се дължат сковаващите болки в стави и мускули - освен споменатите горе може да е ревматично.
–евматологи€ е д€л на имунологи€та, ревматичните забол€вани€ са автоимунни и не са запазена марка като "болест на старците".
¬ доантибиотичната ера ревматизма в следствие на инфекции е водел до инвалидност и смърт.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 881
здравейте! съжал€вам, че не съм писала отдавна. проблемът се разреши с едно френско лекарство - не се стигна до преглед, запазвам си координатите на лекар€ за по-нататък. мъжът ми е наистина труден за убеждаване щом се отнас€ до неговото здраве.
а лекарството се казва LUMIRELAX и болката изчезна. да даде господ да е трайно изчезнала.
÷итирай

—траната на чудесата

ћнени€: 2 333
–адвам се, че е помотнало лекарството.—ега обаче не е лошо да си изработи комплекс от леки упражнени€ и да се загр€ва вс€ка сутрин и вечер-при подобр€ване на кръвообращението се хран€т по-добре всички тъкани и нерви и не се трупат толкова токсини.
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 622
’убаво е, че ви е помогнало лекарството, но ми е странно как са ви го предписали без преглед.

“ези болки при мъжа ми се оказаха от сраснали прешлени + шипове. ѕравиха му процедури с ток, с нагревки, гимнастики, инжекции... Ќищо не помага  Crying or Very sad
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 786
«аписвам се да след€ темата че и аз съм така.ћасажа при рехабилитатор помага, но само временно.јма аз не съм правила никакви изследвани€. ога ли ще имам време да го направ€.“ака ми беше сванат врата че не можех да си  завърт€ главата.ѕлакала съм от болка.ѕозната невроложка спаси положението с една рецепта лекарства, но ме предупреди да взема мерки:снимки, изследвани€ и т.н ,но тогава се борих с проблеми със забремен€ването и другото остана на заден план, а сега с бебе н€мам никакво време.
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 15 отговора