Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Проблемно забременяване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 38
Здравейте момичета! Hug
Ето че и аз си направих хормоналните изследвания и колкото повече чета, толкова повече се обърквам Whistling
Ето и моите резултати:
Н 5-ти ден от началото на М.:

Prolactin 308,26 mlU/l (90-523)
LH 3,66 lU/l (1,9-8,0)
FSH 5,03 lU/l (2,4-9,3)
Estradiol 0,260 nmol/l (0,08-0,79)


На 22 ден от началото на М.:

Progesteron 48,780 nmol/l (16,6-122,8)

Бих се радвала на компетентни мнения. Виждам, че всички са в норма, но кои са по-ниски и кои по-високи и какво означава това?
Благодаря предварително!  bouquet
Цитирай

В мечтите

Мнения: 2 343
Добре са  Peace
Едно уточнение, Прогестерон се изследва 7 дни след доказана О, дано и при теб да е било така.
Цитирай


Мнения: 38
Да, овуто е доказано bowuu
Цитирай

София

Мнения: 1 427
може ли малко помощ и за моите изследвания:
Пролактин 223,09 /реф.гр.59-619/
ЛХ 3,01 /реф.граници 1,9-12,5/
ФСХ  6,64 /реф.гр.2,5-10,2/
Естрадиол 86,32 /реф.гр.40-606/
Правени са на 4-ти ден от цикъла. Първия път забременях лесно, но беше мисед. По принцип съм с късна овулация - на 16-18 ден от началото на цикъла.
Цитирай

В мечтите

Мнения: 2 343
Струва ми се, че ФСХ е малко по-високо, но не е проблем. Добре са!
Цитирай

София

Мнения: 2 478
Биби,16-18 ден въобще не е късна овулация PeaceСпоред мен има по-голямо от нормалното съотношение между ЛХ-ФСХ,но за причина не мога да говоря.Пролактина е добре,но естрадиола ми се струва нисичък за този ден на цикъла и овулация,каквата ти казваш.Не мога да разбера защо почти никой не изследва тестостерон,той също е от основните хормони и се прави пак на 3-5 ден от цикъла PeaceКато цяло са ти добри резултатите HugУспех!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.