Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 179
Мъжът ми искаше да направя нещо такова, защото му напомняло на нещата, които готвела баба му. Няма никакви спомени дали е било с месо, дали е било във вид на яхния и т.н.
Снощи направих свински пържоли на тиган с много лук и отделно задуших ориза /бланширан/ със сливите, гъби, лук и моркови. Накрая поръсих с малко настърган кашкавал. Получи се много добре, особено леко карамелизирания лук на пържолите, но сигурно има и много други варианти. Например - не посмях да сложа никаква подправка, а по принцип готвя с много подправки. Тук просто не се сетих какво би подхождало.
Цитирай

Варна

Мнения: 804
Ето идея от мен:Запържвам лук на по едри парчета,добавям 1ч.ч.ориз и отново го запържвам/да се изцъкли/.Подправям с чубрица,имам и една подправка за супа/магданоз,босилек,девисил,джинджифил,бял синап,сух праз и морков,сминдух/ и сол и обърквам хубаво.Слагам сливите и наливам малко водичка да покъкри.После изсипвам в тава като предварително съм добавила задушени в масло гъби.Ако е нужно доливам вода и пека до извиране на течността.Става вкусно и бързо,и леко ястие.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.