Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Проблемно забременяване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 4
Моля ви за коментар за последните ми изследвания.Втора година не успявам да стана мама
Моля ви за съвет от ваш личен опит
Нормални тръби
Липса на каквито и да е било болести и зарази
Бях с висок пролактин-отрегулирах го с лечение
Опитахме и със лека и след това по силна стимулация-отново не се получи
Наблегна се на лечение антитела
Миналия месец бях с нисък прогестерон,с дуфастон се регулира
Вече незнам каква е причината..........отчаяна съм
Не пропускаме възможност за създаванв на детенце.........



Изследванията се пражени на 21 ден от цикъла


Име на теста (изследване)     Резултат       Единици     Референтни стойности
СУЕ/ERS    12        mm/h      до 25

Име на теста (изследване)    Резултат      Единици    Референтни стойности
ПКК 16 показателя/Full blood count                
     WBC/левкоцити    12,5        G/L     3.5-10.5
     LYM/лимфоцити -бр.    3,5        G/L     0.6-4.1
     LYM%/лимфоцити-%    27,8        %     20-40
     MID    0,8        G/L     0.0-1.8
     MID%    6,2        %     < 10%
     GRAN/гранулоцити-бр.    8,2        G/L     2.0-7.8
     GRAN%/гранулоцити-%    66        %      44-76%
     RBC/еритроцити    3,84        T/L     М 4.2-6.2 Ж(F) 3.7-5.4
     HGB/хемоглобин    140        g/L     M 130-180 Ж(F) 115-160
     HCT/хематокрит    0,382        L/L     М 0.37-0.55 Ж(F) 0.35-0.44
     MCV/ср. обем на еритроцитите    99,6        fl     82-98
     MCH/ср. Hgb. конц. в ер.    36,5        pg     26.5-32.0
     MCHC/ср. Hgb. съдърж. в еритр.    366        g/L     295-360
     RDW/девиация на ер. разпред.    12,7        %     11.5-14.5
     PLT/тромбоцити    300        G/L     130-440
     MPV/ср. обем на тромбоцитите    8,1        fL     7.5-11.5

Име на теста (изследване)    Резултат      Единици    Референтни стойности
Прогестерон/Progesteron    42,0        ng/ml      ж. фол.ф.0.27-2.61; лут.ф. 3.25-38.63; ср. лут. фаза 5.25-38.63 брем.първи триместър 12.26-81.40.втори триместър 11.11-81.40,трети трим.39.30-387.80,мъже 0,2-3,37

Име на теста (изследване)    Резултат      Единици    Референтни стойности
Total b-HCG    0,01        mIU/ml      < 5,0mIU/ml

Име на теста (изследване)    Резултат      Единици    Референтни стойности
CEA    2.6        ng/ml      до 5.0
Цитирай


Мнения: 2 800
Здравей мила, виждам, че си доста притеснена и уплашена. Ето нещо, което намерих, дано ти свърши работа поне за някои неща.http://zdrave.rozali.com/zaboliavaniia-zdrave/p763.html.  От тово, което си написала виждам, че доста са те изследвали, но резултат никакъв. При мен нещата са подобни, от около година опити и нищо,  но поне открихме проблема: първо ПКЯ т. е не правя никаква овулация. И второ, след преглед с вагинален ехограф ми откриха полип точно на входа на церквилния канал, който пречи най-просто казано на сперматозоидите да достигнат по на горе. Не искам да те плаша, но ако не са те гледали на такъв ехограф е хубаво да го направят и съответно да се консултираш и с друг специалист. Надежда винаги има така, че не се отчайвай!
Цитирай

Хасково

Мнения: 339
А спермограма правена ли е?
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.