Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 26 март 2009, 09:29 ч.
  • Преглеждания  2 123  Мнения  6  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 1 087
До сега руладините винаги съм ги правила с гъбен сос, но ми се ще да пробвам и с друг. Очаквам и приемам всякакви предложения Wink

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 5 001
Сметанов със сирена?
Слагаш на котлона в тенджерка готварска сметан,2 триъгълничета топено сирене,малко синьо сирене и бъркаш докато се разтопи и стане хомогенна смес.


Другия е бешамелен сос,но вместо вода или бульон сипваш шпрясно мляко или готварска сметана.Подправки черен пипер,сол.

# 2
  • ...
  • Мнения: 40
Мисля, че със сирената ще се получи доста по-вкусно и ароматно, отколкото със стандартния бешамел.

# 3
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Правя си орехов сос, много го харесвам.  Blush

# 4
  • Мнения: 1 087
TheNMaster , пробвах сметановия със сирената. Станаха страхотни. Благодаря Heart Eyes

Правя си орехов сос, много го харесвам.  Blush

Ммм, Блонди, звучи интересно. Я казвай как го правиш. Ще се изпробва веднага Hug

# 5
  • София
  • Мнения: 5 001
tan ,радвам се,че си го харесала  Hug

И аз чакам Блонди да напише рецептата още от вчера....  Whistling Whistling Whistling
Пусна мухата и избяга  hahaha hahaha hahaha

# 6
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
 Laughing  Hug

Запържвате стар лук с накълцани орехи. После добавяте бяло вино, като се поизпари - течна сметана. Варите до сгъстяване, сваляте от огъня и пасирате.
Става идеално за пиле или пуйка, но върви и на другите меса  Simple Smile

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт