Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Проблемно забременяване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Мнения: 548
Правих си изследване на 3 хормона на 3 ден от МЦ .И изпаднах в ужас когато получих резултатите ...
LH - 12.3  Shocked ,Референтни :2-12
FSH -6.8  ,Референтни :1-12
Естрадиол - 17,00 , Референтни :няма дадени , но доколкото разбрах трябва да е минимум 30,00 - така ми каза докторката , при която си правих изследванията !!!

Много ме е страх , значат ли резултатите , че съм в менопауза ... newsm45 newsm45 newsm45
Цитирай
evita1717 , лекаря ти какво казва за тези стойности ?
ти сама трудно можеш да си поставиш диагноза. Peace
не се притеснявай, а отиди на консултация и така. успех.
Цитирай


Мнения: 2 800
Моят съвет е да си пуснеш нови изледвания, казвам го от личен опит. Аз също пусках за LH, FSH и Пролактин. При пъвите нямаше много голама разлика във стойностине, но в пролактина резултата беше:
1-во  1828   
2-ро   489
3-то    717
4-то    404  #Crazy
Правени са в четири поредни дена. newsm78 След първото моята лекарка каза"Айде да пуснем още едни за всеки случай, някой път стават грешки!!!", но предварително ми написа рецепта за Достинекс, ако пак са високи. Така и не го пих, след последният резултат.
Не се притеснявай, ако искаш се консултирай и с друг специалист както напрвих и аз!
Цитирай

София

Мнения: 2 506
Естрадиолът е много нисък,дори и да си с късна овулация!Не си пускала пролактин,доколкото видях-грешка!Пусни го,при спазени всички условия за изследването му(без секс и пипане на гърдите предния ден,по възможност да поседиш или полежиш 30ина минутки преди вземането на кръв).ФСХ ти е добре,за повишения ЛХ обаче нямам идея.Като цяло не са ти толкова зле изследванията,не си в менопауза,не се тревожи,виждам че си само на 27 HugНиският естрадиол(т.е. липса на качествено ову) може да е от повишен пролактин,затова не се бави и го изследвай.Между другото не видях да си пускала и друг важен хормон-тестостерон Peace
Цитирай


Мнения: 2 094
Успокой се и си пусни нови изследваня !Като ти казва buena esperanza ,пусни и пролактин!
Цитирай

ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Мнения: 548
Пуснах пролактин днес и чакам резултатите му следобяд ...
Ако е висок какво ще рече това ? Sad
Цитирай


Мнения: 2 800
Пролактинът е хормонът, който подготвя женските гърди за кърмене. Високите нива на пролактин може да предотвратят овулацията. Най-честите симптоми включват: нередовна овулация, пропускане на менструация и сухота във влагалището. 
Не се притеснявай, ако са високи стойностите има лечение и всичко си идва в норма. Мисли положително и пиши като излязат резултатите!  newsm10
Цитирай

ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Мнения: 548
Ето и резулатите ми ...  Crying or Very sad

FT4 - 1.03 /0.71-1.85/
TSH - 1.53 /0.32-5/
Anti TPO - 1.2 /0-12/
Anti Tg - 8.2 /0-34/
PRL - 38.14  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad /0.1-18.1/

LH - 12.3  Shocked ,Референтни :2-12
FSH -6.8  ,Референтни :1-12
Естрадиол - 17,00  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Направо съм ужасена ....!!!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.