Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 31 март 2009, 10:25 ч.

моля за помощ!

  • 558
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 198
 Sad SadМного ви моля, ако можете, помогнете! Ходих три пъти на лазертерапия за болки в корема, лечение на не много остър аднексит. След трите пъти имах голямо облекчение, но четвъртия и петия много ми влошиха състоянието. Сега пак умирам от болки. Не знам дали това защото четвъртия и петия път ми съвпаднаха с менструацията. Лекарят там каза, че това не било противопоказание. Спрях да ходя. Ужасно ме е страх, че болките пак ще останат постоянни и че няма с нищо да мога да се излекувам. Лазертерапията ми беше последната надежда. Знаете ли някакви други методи за лечение? Антибиотици съм изпила един куп, лежах два пъти в болница. Уж всичко ми е наред, но с тези болки няма да издържа още дълго. Болкоуспокояващи не ми действат.

# 1
  • Мнения: 819
Антибиотикограма правиха ли ти?
Зная че трудно се лекува хроничен аднексит Tired затова трябват подходящи антибиотици

# 2
  • Мнения: 198
Въпросът е, че в болницата секретът ми беше чист. Лекуваха ме с Флажил и цефотаксим, а преди това с един куп други. После ми направиха лапароскопия, понеже болките продължаваха. От лапароскопията се оказа, че нямало никакви признаци на възпаление! И просто си ме изписаха с болки. Не можели да обяснят от какво са. Разбрах за лазертерапията и започнах, и бях толкова обнадеждена след подобрението, но сега пак същото. Страх ме е да несъм се влошила пък от тая лазертерапия. Всички около мен вече ми казват, че болките са от нерви, но някакси не го чувствам така.

# 3
  • Мнения: 209
Лазертерапия по време на цикъл не се прави. При повечето пациенти лазертерапията помага, но поне след 10 процедури, защото ефекта при физикалната медицина е с натрупване. Много зависи и каква методика ти прилагат...

# 4
  • Мнения: 198
Да продължа ли с лазертерапията при условие, че след петия път имах влошаване? Иска ми се да продължа, защото пък първите три пъти помогнаха, но ме е страх. Можете ли да ми дадете съвет? Смятам да ходя при доктор Кирчев в София, някой чувал ли го е? Много моля за съвет.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт