Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 1 апр. 2009, 09:33 ч.
  • Преглеждания  439  Мнения  1  Онлайн  1
Отговори
  • Сoфия
  • Мнения: 1 650
Ето, пускам тема и за вашите рецепти- стандартни и нестандартни за приготвяне на на Великденското агънце... Laughing

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 5 001
Измитото и почистено агне се натърква с масло,черен и червен пипер.
Дреболиите се кипват,след като изстинат се нарязват и с няколко връзки нарязан зелен лук,се позапържват в олио.Накрая се добавя ориза,да се"оцъкли",сол,черен пипер,джоджен.Пълни се корема на агнето,зашива се.
На дъното на тавата се слагат агнешки кости,отгоре се слага напълненото агне,налива се вода.Тавата се покрива с фолио и се слага в напалена с дърва фурна за няколко часа....


Мдааааа......Обаче в домашни условия правя само Агнешко бутче с дроб-сърма във фурната...

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт