Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Сoфия

Мнения: 1 650
Ето, пускам тема и за вашите рецепти- стандартни и нестандартни за приготвяне на на Великденското агънце... Laughing
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Измитото и почистено агне се натърква с масло,черен и червен пипер.
Дреболиите се кипват,след като изстинат се нарязват и с няколко връзки нарязан зелен лук,се позапържват в олио.Накрая се добавя ориза,да се"оцъкли",сол,черен пипер,джоджен.Пълни се корема на агнето,зашива се.
На дъното на тавата се слагат агнешки кости,отгоре се слага напълненото агне,налива се вода.Тавата се покрива с фолио и се слага в напалена с дърва фурна за няколко часа....


Мдааааа......Обаче в домашни условия правя само Агнешко бутче с дроб-сърма във фурната...
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.