Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 12 авг. 2005, 10:59 ч.

Още го обичам!

 • 4 352
 • 44
 •   1
Отговори
 • в прегръдката на любовта
 • Мнения: 597
Здравейте,повечето от вас са запознати с моя проблем,има го в друга тема.
Със съпруга ми сме разделени...
Но аз все още го обичам от цялото си сърце и душа,обожавам го.Никога не съм предполагала,че мога да обичам някой мъж така.Сутрин ставам с мисълта за него,през деня мисля за него,заспивам с мисълта за него и го сънувам всяка нощ.
Знам,че нямаме бъдеще и въпреки,че гледам реално на нещата и се опитвам да приема тази мисъл...не става.
Само като си помисля,че той може да обикне друга жена,да й казва че я обича,да я гали,милва,люби....откачам Close
Незнам болестно сътояние ли е това....но не мога да го спра.Сякаш е заседнал в сърцето и съзнанието ми и не мога да го изтрия от там.
Обичам го,обичам го,обичам го....
Ако знаете само как копнея да ме прегърне,да усетя топлината му,да ме докосне,да ме целуне...
Направо дъх не мога да си поема.
Обичам го!

# 1
 • Пловдив
 • Мнения: 1 160
Много съжалявам, че се е получило така при теб. От предишна тема разбрах, че твоят проблем е не съпруга ти, а свекървати, която здраво го е обсебила. Искрено се надявам нещата между вас да се оправят, макар, че трудно една жена би простила това на съпруга си. Аз лично много се впрягам, когато усетя че "мама" се е изказвала нещо, макар че моят не е от тези, които вземат мнението й в предвид. Определено гледа своето семейство първо, за което съм много благодарна. Но има моменти, в които леко се прокрадва нещо казано от нея. Не мога да си представя какво е да живееш с човек така обсебен от майка си, че да предпочете нея пред съпругата и детето си. А явно ви обича. Нормално е и ти да го обичаш. Не можеш ли да го прилъжеш да се изнесе от мама, ако трябва в друг град отидете, но по-далеч от вредното й влияние. Помоли го да опитате за последно, но с компромис от двете страни - той да зоброви за няколко месеца "мама" и ти да забравиш твоите родители за този период. Да сте само вие тримата, за да разберете проблема при вас ли е или идва от външни дразнители. Мои познати така си решиха проблема. Свекървата беше страшен звер, та бой ли не беше яла от снахата, какво ли не, до развод бяха стигнали хората. Накрая смениха града и след известно време/може и година да мина без да контактуват/ свеки така омекна, че се молеше да отиде да види детето. Замени си големия апартамент за по-малък и разликата даде на тях, за да им помогне като си купуваха жилището. Разбира се нещата не са идеални, но поне са поносими сега, а и свеки е в тъча и си наляга парцалките, защото видя, че не може вечно да си развява коня.

# 2
 • в прегръдката на любовта
 • Мнения: 597
Благодаря за съвета,но незнам дали в моя случай е възможно.Съпругът ми никога не е искал да излезем дори на квартира-имал си голям апартамент,защо да го напуска...А аз иначе съм готова дори в друга държава да отида,далеч от всички.
А затова дали ни обича,незнам вече какво да мисля?Наистина съм страшно объркана.
Незнам какво да правя.Знам само,че съм много обидена и засегната и ме е страх да водя разговор с него,защото последният път мама му беше вече промила мозъчето и той в очите ми заяви,че не ме обича и че няма смисъл вече.
А дали наистина е спрял да ме обича?
Знаете ли кое беше последното съобщение,което ми прати на тази тема-Моята теория е,че дори и след като се разведат,хората могат да осмислят живота си и да решат дали могат да бъдат семейство,не подчинени на някакви законови норми а на морална основа!И аз спрях да говоря по този въпрос,казах му че млъквам,ако някога иска да говорим,да заповяда,но аз няма да си отворя устата.
Знам само,че страшно много го обичам и не искам да го загубя.Кълна се,че не искам да се развеждам,никога не съм го искала.
Дори и в съда,не дай Боже да ме викне и там ще го кажа.

# 3
 • Пловдив
 • Мнения: 1 160
По принцип не вярвам в магии, но ми е трудно да си представя голям човек така  да се променя за дни и да е залипен за полата на мама до такава степен. Наистина започвам да си мисля, колкото и глупаво да звучи, че тази дърта кукумявка му е направила нещо. Само с нея ли живее? Баща, братя или сестри няма ли, с които да можеш да поговориш? Няма ли друг човек, чието мнение той уважава, който да поговори с него? Какво като има голям апартамент, да не е женен за майка си и апартамента. Направо незнам, много трудна ситуация наистина. То е ясно, че с директен разговор нищо няма да постигнеш щом се е стигнало до тук, но с чисто женски хитрини не можеш ли да направиш нещо? Да го поканиш да дойде с вас на почивка за 4-5 дни под предлог, че детето ще се радва, за да усети тръпката да е с вас, да се чувства полезен. И така постепенно да си го прилапаш пак, без да се усети веднага какво целиш. А ако това ще те успокои отиди и на гледачка, но някоя свястна, която си проучила преди това, за да може и да не ти помогне, поне да те успокои, а не да ти наговори глупости и още повече да те притесни.

# 4
 • в прегръдката на любовта
 • Мнения: 597
И аз много пъти съм се замисляла,че майка му може би нещо му е направила,защото повярвайте това не е човека за когото се омъжих.А не може да е играл роля 2 години и изведнъж да си покаже същността.
Сам с майка си живее,баща му е починал и няма братя и сетри.По принцип тя не му е истинска майка,осиновен е и незнам с какво толкова го държи,но....е очевидно че има невероятна власт над него.Няма с кого да поговоря,защото нали знаете,че в такъв момент се отдръпват и приятели и близки...Всеки си гледа него си и при опит за разговори казват-Ами незнаем,вие трябва да се оправите...
На почивка не можем да идем,защото аз нямам отпуска вече-изразходих я през юли-гледах малкия. Та ние трябваше да пътуваме заедно на 31.07-имахме резервация,а на 03.07 животът ни се обърна.

# 5
 • Пловдив
 • Мнения: 1 160
Наистина луда работа. Явно не се е прекривал през тези години и едва ли си е правил планове да се разделяте щом сте правили резервации и сте смятали да ходите заедно на почивка. А когато е далеч от "мама" добре ли се държи? Колкото до отпуската може и с болнични да се измъкнеш, ако смяташ, че това ще помогне. Едва ли някой лекар ще ти откаже, а една седмица стига да го измъкнеш от лапите й. Незнам, на моята братовчедка свекито е такова чудо, говори на нейния, че има нужда той да е край нея, цупи се когато отидат на почивка, постоянно му дърдори нещо против нея. За него това е втори брак, дъртата е успяла да го разведе с първата му съпруга, но и онази й е разказала играта. Сега му намила, че имат голяма разлика, че братовчедка ми е млада, че ще започне да иска неща, които той няма да може да й даде и т.н. Но нищо открито, прекалено хитра е, за да се конфронтира директно, кара по тънки лайсни и като се усети, че е прекалила веднага сменя темата. Но и братовчедка ми й намери цаката, отначало много й се палеше, събира си багажа на няколко пъти след гадни скандали с нейния, защото той доста гадни неща й беше наговорил в яда си, за които после й се извиняваше разбира се. Но сега и тя като свекито - нищо директно, свеки каже нещо и братовчедка ми така тънко и уж на майтап я намести и така я карат. Гледа всичко да й минава покрай ушите, спря да говори на нейния против майка му, защото разбра, че само до скандали стигат така и й гледа сеира и когато й се отдаде случай хитро я сяага на мястото й. Гледа в почивните дни да го измъква от лапите й - ходят на вилата, на почивчици, до тук си идват. Повече нежност, милувки, секс и господинчото по малко забравя за мама и вечните й мрънканици и интриги. А през седмицата тя е на работа, след това излизат някъде и когато се приберат е достатъчно късно и могат да се видят с "мама" за половин час и хайде в леглото. За сега това е решението, което тя е намерила и не се е оплаквала скоро от нея, надявам се да проработи и при теб ако е възможно.

# 6
 • в прегръдката на любовта
 • Мнения: 597
Значи братовчетка ти има подобно на мен положение.Аз заради тая дърта коза,съм си тръгвала три пъти и съм се връщала-станах за смях пред хората,но последният път той ми посочи вратата и това ми е най-болното.Затова незнам какво да предприема,защото го искам неистово,но от друга страна нещо в мен се срина,страшно ме обиди и не очаквах никога той да изрече тези думи.
А когато нея я няма винаги дори въздуха в апартамента е бил друг....но тя не мърда от там,два пъти в годината за по 3-4 дена ще отиде на вилата и това е,че иначе ще вземе да изпусне нещо тука.
А тя още преди да се омъжим му беше втълпила,че аз като по-млада задължително ще го зарежа един ден заради друг и сега си представям какво му пили на главата....винаги си личи,когато е имало терапия.

# 7
 • Sofia
 • Мнения: 1 259
Чета и ме е яд на мъжът ти.Яд ме е на майка му.Това е съсипия на един човешки живот иотнемане правото му на самостоятелност.какво остава още д правят секс ли майката и сина.
А ти го обичаш......Мен ако питаш,намери някой друг.Мъже колкото искаш.Ще намериш човека,който ще те обича и уважава.А този хубостник нека си седи при мама.Когато разбере,че дъртата му е съсипала живота,може да е вече късно!
Дерзай миличка и поеми живота си в ръце.И не се унижавай при тези хора newsm10

# 8
 • в прегръдката на любовта
 • Мнения: 597
Аз в момента съм абсолютен пас,не говоря изобщо за това.Като се чуем и видим,защото е неизчежно покрай детето-аз не искам да съм от онези кучки,които казват-забравяш за сина си и за мен,а искам да имаме нормални взаимоотношения,си говорим общи неща или за нещо свързано с детето.Изобщо не обелвам дума по темата...А ми става така криво,ако знаете колко е изкушаващо да знаеш,че човека когото обожаваш стои на см. разстояние от теб и да не можеш да го прегърнеш и целунеш.....аууууууууууууу това е най-голямото изпитание на чуствата.

# 9
 • Пловдив
 • Мнения: 1 160
Ако наистина смяташ, че си струва борбата за него, то бори се. Но не със скандали или обиди по адрес на дъртата кукумявка, така само ще си навредиш. Родна или не, тя си е негова майка и той винаги ще я обича. А когато говориш против нея само ще затвърждаваш това, което тя му говори и сама ще си вкалаш автогол. По спокойно, с чисти женски хитрини я финтирай от живота ви. Сигурно ще трябва много време докато успееш да я отстраниш от живота ви, но ако мъжа си заслужава не го оставяй в лапите й. Вярно, че мъже много, но ако си намерила правилния се бори за него. Покажи му, че имаш нужда от него, да ти помага за разни неща, не се прави на всесилна. Знам, че си много огорчена и обидена и аз бих била, но това не пречи да го впрегнеш да ти помага за детето, няма нужда ти да се заробиш, да се чудиш как да вържеш двата края а дъртата да е доволна. Нека по разни поводи той да прекарва известно време с вас, за да усети липсата ви като ви няма и да види, че това което му даваш ти "мама" не може да му го даде, а и да е наясно, че друг не го е изместил все още от живота ти. А старата кранта ще си намери това, което търси, повярвай ми. Само се надявам, да не ти опропасти живота до тогава.

# 10
 • Sofia
 • Мнения: 1 259
само не се унижавай!

# 11
 • Пловдив
 • Мнения: 1 160
само не се унижавай!
Изобщо не я съветвам това, но ако решат да се правят на обидени и високомерни едва ли ще стигнат до някакво нормално решение.

# 12
 • в прегръдката на любовта
 • Мнения: 597
Аз искам да бъдем повече време заедно,но....незнам дали това е възможно,защото той преди време ме попита-ще ми даваш ли събота и неделя да взимам малкия?аз се огорчих страшно много,защото не бях вече включена в плановете му,но казах-да,няма проблеми,той е и твое дете,колкото и мое.Замислих се,че оная кукувица сигурно го навива сега,че аз ще го лиша от детето и затова реших да направя контрата-гадно ми е,но пък и детето има нужда от него,а и не искам да правя удоволствие на оная.Кой знае какви му ги говори...

# 13
 • Пловдив
 • Мнения: 1 160
Ох, жалко че дечко ще се вижда и с нея, при това на саме. Така тя ще може да му се радва и няма да усети липсата му, ще си е доволна и син и внуче, а теб те няма наоколо. Защо не си направиш устата заедно да прекарате съботата и неделята, за да може детето да се радва, че е и с двамата, а не само с теб или само с баща си. Така постепенно без да му казваш да промениш уговорката.

# 14
 • в прегръдката на любовта
 • Мнения: 597
Ще се опитам,но когато времето е лошо няма как да прекарваме времето заедно,защото той не стъпва у нас,а аз не съм поканена там!
Абе,въобще....толкова е объркана ситуацията,че....наистина незнам какво ще ми сервира повече съдбата.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт