«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

ƒиети и отслабване
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 32 отговора

¬арна, Ѕългари€

ћнени€: 585
«дравейте!
ще съм благодарна за отзиви за този център.  Hug
÷итирай


ћнени€: 241
ходила съм около 5-6 пъти на Ћъки и сподел€м:
1.вземете си ста€ на 2ри етаж, там се вод€т хубавите (иначе са си като старите комунистически санаториуми, +това че гледат да държат сравнително чисто)
2.народните танци вечер и походите на чисти€ родопски въздух всеки ден са чудесна почивка
изобщо, програмата като почнем с гимнастика на тревата на стадиона и упражнени€та след това е идеална активна почивка
плюс четвъртък и недел€ - целодневни походи
май и септември са най натоварени, препоръчвам да резервирате ста€ от сега

базата е остар€ла, фитнеса е леко подобие на такъв

има три хранени€ на ден, съответно храната на ден е около 800-900 калории, като 2 дни седмично ти дават малко плодове и е към 500 калории за цели€ ден

отслабва се ба€, но когато съм ходила го правех заради ст€гането, а не заради глада и си до€ждах в местните механи с пъстърва от местните развъдници и зеленчукови салатки

« ѕоследна редакци€: чт, 02 апр 2009, 14:23 от SharenaSol »
÷итирай

¬арна, Ѕългари€

ћнени€: 585
Ѕлагодар€ за информаци€та, Ўарена сол!  Hug
това, че си ходила 5-6 пъти е показателно, че ти е харесало.

ѕри мен основната цел също не е отслабването. —ъс сигурност ще посетим местните кръчмички  Mr. Green
’ареса ми  ц€лостната комбинаци€ за гимнастика, походи и релакс. —ъщо и –одопите, обожавам ги!!!
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 110
момичета може ли кординатите, и аз отдавна искам да отида.
мерси bouquet
÷итирай

¬арна, Ѕългари€

ћнени€: 585
запов€дай
http://www.otslabni-bg.net/
 Wink
÷итирай


ћнени€: 241
—ега им вид€х сайта, н€ма нужда да казвам че са представили центъра в най-светлата му страна като база и програма Mr. Green (и че са вдигнали x3 пъти цените от миналата година). Ќо нищо де, пак не са твърде скъпи нещата и си заслужава, колкото да си починеш добре  Crazy Peace
÷итирай

¬арна

ћнени€: 98
—ъс същи€ успех ще си починеш и влезеш във форма, ако отседнеш в н€кой от санаториумите в Ќареченски бани. ќще повече ако това стане по програмата от Ќќ», а за целта е необходимо да имаш максимум два амбулаторни листа от невролог или психиатър за леко депресивно разстройство или нещо подобно. ¬секи личен лекар не отказва направление за санаториално лечение. ≈сента на 2008 г. на човек 15 дневен престой струваше около 120 лв. плюс 60 лв./по 4 лв. на ден доплащане, ако се уредиш за апартамент/. ¬еднъж съм ходила до гр.Ћъки и ми се вид€ отвратителен, много пъти съм си мислила и за лечение в техни€ санатоиум , защото до миналото л€то б€х доста пълничка. Ќо сега като разгледах сайта, а и както сподели едно момиче по-горе/че са показали снимки на най-доброто/, решението ми е вече категорично, и 100 кг. да стана/висока съм 158 см./, в този санаториум - Ќ» ќ√ј! Ќай ме ужаси сауната!!!! ¬секи, който  е ходил на прилична сауна или поне е разглеждал сайтове или е чел по въпроса, ще разбере че показаното на снимката е против вс€какви хигиенни норми. ¬еднъж на една неделна екскурзи€ до с. осово/в Ќаречен също се прав€т/ се срещнахме с група от този санаториум. ¬одач н€маха, б€ха ги закарали с автобус до разклона за селото. ’раната им /не разбрах дали за ден€ или само за об€да, се състоеше от два малки домата, половин краставица и около 50-70 гр. сирене. —амо в торбичките на две три жени имаше по една черна земелка/не разбрах на какъв принцип б€ха определили на кого се полага хл€б/. Ќе знам наистина принципа на определ€не на храната, защото имаше и много едри мъже и много млади момичета, на които според мен не им беше необходимо отслабване,/но хл€ба не беше в техните торбички/, и за всички беше еднакво. ќсвен това следваше преход през планината около 8 км до Ќареченски бани, а там само опитен водач, минавал поне 5 пъти от там би могъл да се оправи, защото на места се губ€т пътеките. ¬ определен час долу щеше да ги чака автобус. ≈, ние се налагаше вече да тръгваме и не знам как са се оправили хората, но още тогава се възмутих от техните походи.
ј пък за хора от ѕловдив, ѕазарджик, —т.«агора и др. близки градове, изобщо не си заслужава да се ходи в този санаториум според мен. «а много по-малка сума, дори не по Ќќ» в нареченски бани, може да се организира същото движение, хранителен режим и релакс.
÷итирай


ћнени€: 241
vessit, особено за цените съм съгласна с теб - за мизерната база (например във фитнеса гиричките всъщност са бутилки от минерална вода пълни с п€сък)
но пък много от посетителките си ход€т от маса време на Ћъки (като мен) и зна€т пътеките така че опасноста от загубване е малка. ќсвен това може да избереш само да спиш там или само да изпълн€ваш двигателната им програма

можеш ли да дадеш координати за Ќареченски бани и където си била там? »нтересно ми се вид€...
÷итирай

¬арна

ћнени€: 98
ќ , с удоволствие по-късно ще ти пиша на лична, че съм нова и не знам кое се тълкува като реклама и кое - не. ѕък и сега малко ще поизл€за край морето. ¬с€ка вечер си прав€ почти едночасова разходка там/разбирай бързо ходене/, нещо като кардио за възрастни.
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 8 370
Ќе мисл€, че е редно човек, който не е бил н€къде да си дава мнението, което в повечето случаи е странично и недостоверно. —тава въпрос за походите. јз също съм била 3 пъти в Ћъки и въпреки базата - бивша болница, преустроена като санаториум м€стото е хубаво. ¬€рно, не е луксозно, но отговар€ на всички изисквани€. Ўарена сол много правилно е описала м€стото и това, което се прави и се €де. »скам само да добав€, че походите не са без водач, не са самоцелни и не пускат хората, а после да си ги прибират. ¬инаги има човек, който ги води - или кинезетерапевтът , не знам дали е още Ќиколов, защото за мен той е човекът, който си вършеше най-добре работата и всички оцен€вха това или н€ко€ от рехабилитаторките. Ќикога, подчертавам абсолютно никога групана не е остав€на на самотек.
»скам само да добав€, че м€стото е един прекрасен планински кът и както казват повечето хора там се натоварвахме физически и се разтоварвахме психически.
÷итирай

¬арна

ћнени€: 98
«ла¬ещица,  доколкото виждам си модератор на този подфорум, така че можеш спокойно да изтриеш всички мои постинги от темата, пък ако искаш и изобщо от всички теми. ∆ела€ ти "при€тни" поредни изкарвани€ в тази мизери€ в Ћъки. ј колкото до похода за който конкретно съм писала, имах възможност в продължение на половин час да пи€ чай и да разговар€м с хора от групата, от т€х ми е информаци€та.
» непременно ще се свържа с администратора да го информирам за случа€, както и да разбера на какъв принцип си избрана за модератор.
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 8 370
ѕостът ми е написан не като от модератор, а като човек, който лично е бил на това м€сто и знае какво е. ѕросто помолих като се задава конкретен въпрос да отговар€т хора, които са запознати лично с него. Ќ€мам намерение да три€ постове, освен такива, които не спазват правилата на форума а ¬ашите, vessit, не ги нарушават и н€мам абсолютно никакъв повод да ги три€. Ќито съм си помислила да прав€ нещо подобно.
÷итирай
«дравейте!
ще съм благодарна за отзиви за този център.  Hug
«дравейте, аз ходих в Ћъки преди н€колко години доста отдавна и б€х свалила н€колко килограма, но след време си ги възтанових и даже отгоре. «апзнах се с едно момче и след време се преместих да живе€ при него и майка му, ко€то има една сестра и един брат и майка, ко€то тази година навърши 88 години, но само свекървата € гледаше, защото другите не искаха и да € вид€т. “ам посто€нно б€х под стрес и качих доста килограми. Ќа 7 ми април заминах за 10 дни в –ибарица в център за отслабване " ћефисто ". “ам платих 380 лв., а храненето беше 5 пъти на ден и много движение, но н€мат лекар, а само н€каква местна медицинска сестра и кинези терапевт. Ќа този център попаднах от интернет и там рекламата гласеше: телевизор във вс€ка ста€, а тази, в ко€то б€х първоначално имаше и тераса, пропуснах да кажа, че в ста€ б€хме по две жени ( групата, в ко€то б€х беше изц€ло женска ) за жалост мо€та състайничка така да се каже още първата нощ два пъти получава, както разбрах по късно епилептични припадъци и си замина още на дрги€ ден.  огато останах сама в ста€ с единично легло и спалн€, аз се пренесох на спалн€та. —утрин обичах преди закуска да седна на терасата, докато в недел€ ( по прогарамата на диетата тогава имахме ресторант) кинези терапевта ме попита дали искам да се премест€ в ста€та на собственичката на този център, защощо щ€ла да идва н€каква си там позаната т€хна и да € сложат в мойта ста€, предишната, имам пред вид, тази с терасата. ј в дествителност се оказа, че не във вс€ка ста€ имаше телевизор. ј когато пристигна въпросната личност, а т€ дойде с джип. “ова стана два дни преди кра€ на см€ната. —та€та на собственичката н€маше тераса, а само прозорец, който така и не усп€х да отвор€, а и беше близо до бан€та, ко€то беше обща за всички, а на етаж б€ха по четири стаи. ≈дна сутрин в пет часа се събудих от силно сърцебиене и ми беше зле, обадих се на нашите да дойдат да ме вземат, защото не можах да издържа. ѕърво прежив€х двата припадъка на жената, с ко€то б€х в ста€та, а после и преместването в тази ста€. ѕо късно през ден€ се чух със собственичката, ко€то ми об€сни, че тр€бвало още след като останах сама да ме премест€т, а на майка ми казала, че за сам човек в ста€ се плащало по - скъпо, нещо, което спести, когато внесохме парите по банков път. » казала на майка, също, че кинези терапевта е казал на собственичката, че съм се била качила в кола и съм заминала, а аз си б€х в ста€та в очакване нашите да дойдат да ме вземат. “огава ми се обади и майка доста изпашена да ме пита къде съм, защото и били казали така и така. ј тогава се чух и със жената с припадъците и т€ ми каза какво пък е казала на дъщер€ й собственичката на дебелариума, а то е било, че майка й се била уплашила и не искала да отслабне, при което аз останах като гръмната. —лед двата припадъка вместо да € пита как е т€ да постъпи така. ќсвен това там ни даваха сок от рози, който тук, в —офи€ не мога да намер€ никъде, госпожа  унчева, така се казва събственичката, когато € попитах от къде го купува, т€ ми каза, че пазарува от големите търговски обекти. јз обиколих всички такива обекти и никъде не го намерих този сок. «а това пак бих отишла в такъв център, но н€кой надежден, а не със собственик мошенник. »майте си едно наум, когато попаднете на център за отслабване " ћефисто " лъжат много €ко!!!  newsm11
÷итирай


ћнени€: 0
«дравейте! ѕрочетох темата за дебелариума и б€х много изненадана от написаното за дебелариума в –ибарица. јз б€х там последната см€на и съм много доволна от водените професионално и отговорно физически занимани€ и походи. јко човек н€ма здравословни проблеми това е чудесно м€сто за придобиване на спортна фигура.
÷итирай

Plovdiv, Bulgaria

ћнени€: 182
«дравейте. ¬ търсене на информаци€ за център за отслабване попаднах на вашата темичка «аписвам се да € след€  Hug
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 32 отговора