Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 3 апр. 2009, 16:50 ч.
  • Преглеждания  20 335  Мнения  20  Онлайн  1
Отговори
# 15
  • weltweit
  • Мнения: 6 035
С безсолна извара + заквасена сметана или готварска. Ароматът няма как да наподобиш, но можеш да заблудиш противника с ром.  Mr. Green

Реклама
# 16
  • Мнения: 9 787
С безсолна извара + заквасена сметана или готварска. Ароматът няма как да наподобиш, но можеш да заблудиш противника с ром.  Mr. Green

Ето една рецепта:
извара 18% - 200 г
сметана течна 33% - 200 мл
 
Начин на приготвяне:
Изварата се претрива през сито, добре е да се направи два пъти.
Добавя се студената сметана.
Сместта се разбива с миксер на по-бавни обороти до кремообразно състояние.
"Маскарпоне"-то е готово за използване!

То е ясно, че оригиналът си е най-добър, но понякога, когато се налага, може и заместител да се използва. Peace
 

# 17
  • WONDERLAND so far
  • Мнения: 1 418
С Рикота.Въпреки,че правих чийзкейк с рикота,
ами голяма разлика има.Маскарпоне не може
да се замени подобаващо.

# 18
  • weltweit
  • Мнения: 6 035
С Рикота.Въпреки,че правих чийзкейк с рикота,
ами голяма разлика има.Маскарпоне не може
да се замени подобаващо.
Рикотата е извара.

# 19
  • WONDERLAND so far
  • Мнения: 1 418
Незнам,но е доста по-рядка от Маскарпоне.
В нета четох,че може да се замени в чийзкейка,
но не съм доволна.

# 20
  • София
  • Мнения: 940
филаделфия в съчетание с високомаслена течна сметана, например президент --винаги правя Тирамисуто така, защото мъжа ми го харесва повече, отколкото с Маскарпоне.
С рикота съм правила чийзкейк, но си е специфично.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт