Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!



запомни ме Забравена парола Активация на акаунт





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma



1 Гост преглежда(т) тази тема.
15-20 от 20 отговора
С безсолна извара + заквасена сметана или готварска. Ароматът няма как да наподобиш, но можеш да заблудиш противника с ром.  Mr. Green
Цитирай


С безсолна извара + заквасена сметана или готварска. Ароматът няма как да наподобиш, но можеш да заблудиш противника с ром.  Mr. Green

Ето една рецепта:
извара 18% - 200 г
сметана течна 33% - 200 мл
 
Начин на приготвяне:
Изварата се претрива през сито, добре е да се направи два пъти.
Добавя се студената сметана.
Сместта се разбива с миксер на по-бавни обороти до кремообразно състояние.
"Маскарпоне"-то е готово за използване!

То е ясно, че оригиналът си е най-добър, но понякога, когато се налага, може и заместител да се използва. Peace
 
Цитирай


С Рикота.Въпреки,че правих чийзкейк с рикота,
ами голяма разлика има.Маскарпоне не може
да се замени подобаващо.
Цитирай


С Рикота.Въпреки,че правих чийзкейк с рикота,
ами голяма разлика има.Маскарпоне не може
да се замени подобаващо.
Рикотата е извара.
Цитирай


Незнам,но е доста по-рядка от Маскарпоне.
В нета четох,че може да се замени в чийзкейка,
но не съм доволна.
Цитирай


филаделфия в съчетание с високомаслена течна сметана, например президент --винаги правя Тирамисуто така, защото мъжа ми го харесва повече, отколкото с Маскарпоне.
С рикота съм правила чийзкейк, но си е специфично.
Цитирай


15-20 от 20 отговора