Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 13 авг. 2005, 09:10 ч.

Пак за пустия кафяв ориз

  • 292
  • 3
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 8 707
Купих го, изчистих го (изхвърлих голяма част от ориза, защото беше под всякаква критика но това е дрега тема), измих го и го сложих във фурната да го изсуша. И съм стаяла снощи до 2 часа и не съхне пущината #Cussing out. три часа и половина го суших.... Накрая вече заспивах и го извадих и го разстлах върху вестници.... Ми те целите се намокриха, едва ли не сякаш сега съм го измила. Тая сутрин пак го метнах в тавата и във фурната. Вече 1 час го суша и го бъркам.... Това до кога ще продължи....Имам чуството че няма да изсъхне никога!

# 1
  • София
  • Мнения: 12 422
 #CrazyНямам представа какво е станало.Аз моят го изсуших за около 2 часа и половина на 50-60 градуса.Бъркай го...Увеличи малко градусите, може да ти е слаба фурната newsm78И какви са тия боклуци вътре #CrazyМоят си беше съвсем чист, нищо не съм изхвърляла от него...

# 2
  • София
  • Мнения: 8 707
Уж не е слаба newsm78, включих го първоначално на 100, после увеличих на 150.... страх мее пък да не му стане нещо ако го включа на по-силно....
А за боклуците #2gunfire, чистила съм го едва ли не зърно по зърно... беше пълен ужас.... След като най-накрая го изчистих, от чисто любопитство го премерих и беше 880 грама, демек 120 грама буклуци, люспи и тям подобни...

# 3
  • София
  • Мнения: 12 422
Въх...на 150 си е направо печене, не сушене ConfusedКак е възможно да е още мокър Shocked

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт