Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-9 от 9 отговора
Моля Ви, посочете специалист- доктор уши-нос-гърло във Варна. Детето ми получи гноен отит на средното ухо. Плаче, пищи, не знам при кого да го заведа? Моето джипи не можа да посочи име на светило?
Цитирай


Може дами пишете и налични на Е mail:Eli_taxcom@hotmail.com  Благодаря Ви предварително и очаквам с нетърпение писма.
Цитирай


Аз препоръчвам д-р Папуров.От 2г. ходим при него и съм много доволна,но не защото е обявен за светило.Писах ти координати на лични,работи и със ЗК.
ЦитирайВ клиниката на Темелков до съда - има специалист УНГ, но не знам име.
Цитирай


За мен Русев е много добър специалист.До миналата седмица имахме проблеми с ушетата и съм го притеснявала за всякакви глупости.
Цитирай


Здравейте повдигам темата, защото няма смисъл да се прави нова. Трябва да заведа дъщеря си на специалист, но ве4е не знам при кого. Предпочитам да работи със ЗК защото имаме направление. До сега съм ходила при Д-р Щерева, но не съм доволна от нея. Тя знае само една диагноза и само едно и също лечение. Колко Лимфомиозот и Ареус изпиха децата ми заради нея  Sick
Благодаря на всички  bouquet
Цитирай


С две ръце за доц.Марев,не работи по ЗК или поне аз не съм ходила по ЗК и не знам.В Темелков е Недев,за него също съм чувала добри отзиви.
Цитирай


Здравейте. Да ви попитам повече за доцент Недев от Клиника Темелков. Някой ако има мнение за възрастен човек да пише. Смятам да ходя при него имам проблем със синузит .
Цитирай


Моля ви мами дайте ми телефон на д-р Габровски. Благодаря!
Цитирай


Мили дами,

След 7 години безсънни нощи, причнинени от хъркането на съпруга ми, най-сетне вчера той посети специалист УНГ. Лекарката от Варна му препоръча подрязване на увулата с ножица и упойка, която се поставя директно в увулата. Възстановяването траело 20 дни, освен това се налагало и някаква друга оперативна намеса в задната част на езика, но понеже операцията била много сложна, нямало да се прави.
Моля ви, споделете дали знаете нещо по този въпрос, някой претърпявал ли е подобна интервенция и кой специалист УНГ от Варна бихте препоръчали?
Благодаря ви предварително!
Цитирай


1-9 от 9 отговора