Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 487
Ще помоля ако не ви затруднявам да ми преведете таз ресепта: http://www.cookingnook.com/beef-stroganoff-recipe.html благодаря предварително!  bouquet
Цитирай


Мнения: 172
Продукти:
1/2 кг кръгли пържоли нарязани на малки ивици
2 супени лъжици масло
1 малка глава лук ,нарязана на много дребно
250г гъби,нарязани на ивици
сол и черен пипер на вкус
1/4 чаша бяло вино
1 малка сметана (тук не съм много сигурна дали е точно това)
малко индийско орехче

Запържете месото в тиган на силен огън докато стане леко сготвено.Махнете от тигана и покрийте с фолио да се задържи топло.
Намалете на среден огън и гответе лука в маслото докато омекне.Прибавете гъбите и гответе докато станат кафяви.Върнртр месото в тигана и прибавете сол,череен пипер,сметана и индийско орехче.Оставете да къкри за 5 минути.
Сервира се върху спагети (по-скоро китайски спагети)

Дано да съм ти помогнала.
Цитирай


Мнения: 866

1 малка сметана (тук не съм много сигурна дали е точно това)


заквасена сметана
Цитирай

USA

Мнения: 1 777
Само да допълня ,че

Продукти:
1/2 кг кръгли пържоли нарязани на малки ивици

са говежди.
Ето така изглеждат
.

И когато се върне месото в тигана се добавя и виното.
Цитирай


Мнения: 487
Много благодаря момичета!  chef Hug  bouquet
Цитирай


Мнения: 172
Да ,наистина,имам пропуски в превода,че едно човече ми се въртеше пред мен,не знам как  натисках клавиатурата.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.