Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 368 отговора


Мнения: 11 612
Не е нужно да знаем всичко! Важно е да знаем достатъчно, на точното място, в точния момент, по точния начин! Ако паметта все пак ни изневерява - тук има достатъчно дами, които могат да допълнят нашите знания!


Старата тема

Как се прави домашна луканка? Бях срещала някъде из форума обаче сега немога да я намеря. Благодаря предварително.
Цитирай

Portugalia

Мнения: 1 062
Може би тази тема 6те ти е от полза за луканката Peace
Цитирай

Италия

Мнения: 90
Благодаря.
И още един въпрос - ракия ли се слагаше когато се вари миризливо месо (агнешко)?
Цитирай


Мнения: 4 743
Благодаря.
И още един въпрос - ракия ли се слагаше когато се вари миризливо месо (агнешко)?

да, или водка  Peace
Цитирай

Бургас

Мнения: 519
  Не мога да ви пропусна  Hug
Цитирай


Мнения: 1 462
това за алкохола за първи път го чувам полезно инфо   bouquet
Цитирай

Варна

Мнения: 549
Ееее,и аз веднъж да бъда на първа страница. 35
Цитирай

Пазарджик/Лондон

Мнения: 2 100
Момичета , кажете нещо бързо и вкусно с печени чушки?Нещо като миш-маш във фурна, ама подробно обяснено, че аз и елементарни неща понякога забравям 35.
Цитирай


Мнения: 1 798
Момичета , кажете нещо бързо и вкусно с печени чушки?Нещо като миш-маш във фурна, ама подробно обяснено, че аз и елементарни неща понякога забравям 35.
http://www.bordovsky.net/index_files/page0304.htm - има чудесни рецепти
Цитирай

София

Мнения: 1 341






Заповядай - любимата ми рецепта Предястие Бързи чушки][url=http://www.receptite.com/recepta.php? … ястие Бързи чушки[/url]
Цитирай

Пазарджик/Лондон

Мнения: 2 100
delicate, рени55 , благодаря ви Hug!
Цитирай

Gorni Bogrov

Мнения: 573
Минавам само да се запиша за да не ви изпусна.  bouquet
Цитирай

варненка от София

Мнения: 4 586
За миризливите меса, освен алкохол добавям и две три зърна кардамом.
Цитирай

USA

Мнения: 1 777
За миризливите меса, освен алкохол добавям и две три зърна кардамом.
Колко горе долу алкохол се слага?
Цитирай


Мнения: 126
    и аз да кажа , когато се съмнявам в месото предварително го слагам да се изкисне във вода , прибавям малко оцет , нарязвам една глава лук ,  може да се добави и чер пипер , даф лист , но зависи какво е месото
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 368 отговора