Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 13 апр. 2009, 23:55 ч.
  • Преглеждания  1 056  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 220
Здравейте. Въпросът ми за много от вас сигурно ще е глупав, ама аз да питам. Grinning
Заразена от идеята да храня здравословно детето си накупих просо, елда, амарант и киноа. Варя зърната, пасирам и т.н. Въпросът ми е свързан със съхранението - когато ги сваря колко време след това са годни за консумация. Мога ли да ги сваря вечерта примено и да ги дам за следобедна закуска на другия ден. И как да ги съхранявам? Дано някой ме разбере за какво става на въпрос.

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 13:16 от *Пипи*

Реклама
# 1
  • Мнения: 1 061
Ако в тях няма МК, може да ги съхраняваш в хладилник до следващия ден. Аз варя вечер и давам за закуска понякога.

# 2
  • Мнения: 220
Благодаря за отговора. Точно това ме интересуваше. Тъй като вече ходя и на работа, нямам време сутрин да варя зърна. По-лесно ми е вечер да ги варя, а сутрин или следобяд да ги пасирам и забърквам.
Thanks отново. Hug

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт