Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 110
Колко време се вари това чудо и как се задушава с масълцето, че да стане като мозък, както ми го сервираха на морето, а не на подметка, както го направих вчера?
Цитирай

Гърция

Мнения: 2 348
Зависи колко голям е езика. Най-добре става във вакумна тенджера, нужен му е поне един час варене. След това го белиш, режеш на филийки слагаш ги в йена, масло, сол и го слагаш във фурната докато се запече.
Успех
Цитирай


Мнения: 4 212
Ако не го вариш в тенджера под налягане, няма сваряване.Обелва се и се нарязва, аз оба4е го задушавам с  масло, вода и сол в тиган на котлона.

Един път като правих, бях оставила да изстива на масата в кухнята и от балкона се ка4ила котка и ...познай....ни език, ни котка, само опашката и видях в бързината.
Съвет, продължавай да си го ядеш по заведенията, там става най вкусно.  Very Happy
Цитирай


Мнения: 1 798
Колко време се вари това чудо и как се задушава с масълцето, че да стане като мозък, както ми го сервираха на морето, а не на подметка, както го направих вчера?
Вари се 4 часа.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.