Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Телешки език в масло

  • 15 авг. 2005, 16:09 ч.
  • Преглеждания  7 317  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 112
Колко време се вари това чудо и как се задушава с масълцето, че да стане като мозък, както ми го сервираха на морето, а не на подметка, както го направих вчера?

Реклама
# 1
  • Гърция
  • Мнения: 2 348
Зависи колко голям е езика. Най-добре става във вакумна тенджера, нужен му е поне един час варене. След това го белиш, режеш на филийки слагаш ги в йена, масло, сол и го слагаш във фурната докато се запече.
Успех

# 2
  • Мнения: 4 212
Ако не го вариш в тенджера под налягане, няма сваряване.Обелва се и се нарязва, аз оба4е го задушавам с  масло, вода и сол в тиган на котлона.

Един път като правих, бях оставила да изстива на масата в кухнята и от балкона се ка4ила котка и ...познай....ни език, ни котка, само опашката и видях в бързината.
Съвет, продължавай да си го ядеш по заведенията, там става най вкусно.  Grinning

# 3
  • Мнения: 1 798
Колко време се вари това чудо и как се задушава с масълцето, че да стане като мозък, както ми го сервираха на морето, а не на подметка, както го направих вчера?
Вари се 4 часа.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт