Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 17 апр. 2009, 14:21 ч.

Предучилищна-2009г Варна Добри учители

 • 3 150
 • 10
 •   1
Отговори
 • Мнения: 10
Скъпи мами!
Моля Ви споделете мненията си за добри учители които водят предучилищна група !
Нямам никаква идея къде да запиша дъщеря си!Големите ми деца отдавна завършиха,малката не е ходила на градина(гледах си я у дома),а и мямам контакти с мами които имат деца на тази възраст.Определено съм в стрес от предстоящото ни ,и много бих се радвала на актуални впечатления от мами,чийто деца сега са в предучилищна група.Нямам претенции толкова към училището,колкото към педагога който ще поеме детето ми.
На 45 години съм,но от всички учители и преподаватели които са минали през живота ми,най-топъл спомен е оставила учителката ми от първи клас!
Може и от възрастта ми да е ,може и от състоянието на сегашното българско училище и образование да е,но наистина съм много притеснена!
Моля Ви ,помогнете ми да се справя с този проблем!
Предварително благодаря на всички!!!

# 1
А дали не си закъсняла с проучването?
Не искам да те плаша, но в СОУ Климент Охридски, приключи приема на документи за предучилищните групи. Даже днес изнесоха списъците с приетите деца.
Не знам за другите училища как е. Thinking

# 2
 • Мнения: 10
Ужас!И това ако съм свършила -незнам...

# 3
 • Мнения: 38
Горещо ти препоръчвам г-жа Надя Златева в ОУ "Цар Симеон I", дъщеря ми завършва сега там предучилищна група края на май и съм много доволна от подготовката и заниманията. Относно сроковете, доколкото си спомням, мисля, че приблизително по това време миналата година подавахме документи. Има още една предучилищна група към училището, г-жа Петрова, за нея също съм чувала добри отзиви, но нямам лични впечатления. Училището е в близост до пазара, на ул. Пискюлиев

# 4
 • Мнения: 57
Моето дете в момента завършва предучилищна група към ОУ"В.Априлов" при г-жа Тодорова,много съм доволна! Бяха ми я препоръчали и се оказа че си заслужава, на възраст е и има подход към децата, разделя ги на групички според нивото на знанията и подготовката и се стреми с времето тези разлики да се заличат. Децата които са напред с материала в никакъв случай не скучаят дава им възможност за развитие и ги насърчава. Най-важното е че има дълъг педагогически стаж и  е много спокойна, няма истерии и мотивира децата. Другата група я води госпожа за която също се чуват хубави отзиви.
П.С. Училището се намира на ъгъла на ул."Бр.Миладинови" и ул."Оборище". Материалната база е доста стара, но не това е важно в случая.

# 5
 • Мнения: 10
Скъпи мами, много Ви благодаря за препоръките!!!
Искренно се надявам да открия учителя за който дъщеря ми ще си спомня цял живот!
Благодаря Ви!  bouquet

# 6
 • Мнения: 38
Знае ли някой дали приема в предучиищна група също е по райони както записването в 1-ви клас. Аз оставих детето си в 4-та група в градината, но сега ни сюрпризираха с ремонт до края на октомври, а аз се съмнявам че ще свърши на време и се чудя какво да правя. А може би съм закъсняла, но все пак да се информирам. Благодаря

# 7
мами детето ми завършва предучилищна моля, Ви предложете ми пожелание за Госпожата тъй като се разделяме с нея! благодаря  Ви предварително  bouquet

# 8
 • Мнения: 10
Днес ходих и записах дъщеря си в ОУ В.Априлов -нито ме питаха къде живея,нито поставяха някакви условия!
А освен това зам.директорката,като и казах ,че от форума отивам с препоръка -каза,че имало деца от Владиславово които пътували до училището.
Така,че в това училище поне няма изисквания за райони-поне аз съм с такива убеждения
Влязохме в групата и г-жа Николова даже ни поздрави с децата с три песнички!Беше много успокояващо за дъщеря ми,защото не е ходила на градина и беше стресирана от идеята ,че ще тръгва на училище!
Зам.директорката ме видя да се суетя в коридора още с влизането в училище и много ведро и любезно ме заговори и упъти къде и какво да направя!
Определено останах с добри впечатления!(
В деловодството също са много внимателни и любезни!

# 9
 • Мнения: 10
Относно пожеланието -има едно стихотворение на Наталия Огнянова ,което лично мен ме кара да се вълнувам всеки път когато го чета!
Дано то ти даде идея за пожеланието!
                      Учителско сърце

Как няма да си болно ти ,сърце?
Та ти си просто разпнато от обич!
Едно ли чисто детско личице,
беляза път през теб,сърце от обич?!?

Едно ли детско име прозвъня
и сви гнездо в стозвучната ти памет?
С една съдба ли плака и копня,
осъмнало с въпроса стар на Хамлет!

Ти ,паметно учителско сърце-
венчано с грижи,вечно безпарично,
от цяла вечност съвест и лице,
на всичко възрожденско и нелично!

Бъди благословенно -ти сърце!
Черпи от болка сили -не умирай!
Сънувай пролет,пускай листовце
и пак гнезда за нова обич свивай!

# 10
 • Мнения: 10
Ето и едно пожелание което намерих в един форум - писано е от дете-
Госпожо Колева,  Един съвет – пазете се,  една молба – не се променяйте,  едно желание – не ме забравяйте,  една лъжа – не Ви обичам,  и една истина – ще ми липсвате през лятната ваканция!                БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВСИЧКО!         С поздрав: Стеф   

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт