Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 16 авг. 2005, 13:27 ч.

Пюре с чушка - как?

  • 427
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте! Пак прося съвет от по-опитни мами. Ще ми се вече да добавя чушка в пюрето на бебка /на 8 месеца/.  Та, въпросът ми е как махате ципата: варите, белите и прибавяте към останалите зеленчуци, варите всичко и пасирате /ципата ли?/ или... друго? Мога ли печена да я дам - обелена, разбира се? Въобще много питанки за термичната обработка.... Благодаря предварително.

# 1
  • Мнения: 8 505
Печена и обелена.

# 2
  • Мнения: 1 087
и аз я пека, беля и я прибавям с домата почти накрая

# 3
  • София
  • Мнения: 2 809
Когато за първи път захраних с чушка беше червена, печена и обелена.

# 4
  • София
  • Мнения: 844
Печена, белена, в момента давам зелени, като излезнат на пазара червените - тогава и тях по същия начин.

# 5
  • София
  • Мнения: 11 652
Варя, беля и прибавям към останалите зеленчуци.

# 6
  • София
  • Мнения: 140
Аз лично първо я пека чушката,а след това заеднос другите зеленчуци допълнително я сварявам.Мисля ,че няма проблем да се даде и само печена.

# 7
благодаря за бързите отговори. утре ще пробвам Simple Smile 

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт