Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Млека за кърмачета, захранване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте! Пак прося съвет от по-опитни мами. Ще ми се вече да добавя чушка в пюрето на бебка /на 8 месеца/.  Та, въпросът ми е как махате ципата: варите, белите и прибавяте към останалите зеленчуци, варите всичко и пасирате /ципата ли?/ или... друго? Мога ли печена да я дам - обелена, разбира се? Въобще много питанки за термичната обработка.... Благодаря предварително.
Цитирай


Мнения: 8 505
Печена и обелена.
Цитирай


Мнения: 1 087
и аз я пека, беля и я прибавям с домата почти накрая
Цитирай

София

Мнения: 2 809
Когато за първи път захраних с чушка беше червена, печена и обелена.
Цитирай

София

Мнения: 844
Печена, белена, в момента давам зелени, като излезнат на пазара червените - тогава и тях по същия начин.
Цитирай

София

Мнения: 11 058
Варя, беля и прибавям към останалите зеленчуци.
Цитирай

София

Мнения: 135
Аз лично първо я пека чушката,а след това заеднос другите зеленчуци допълнително я сварявам.Мисля ,че няма проблем да се даде и само печена.
Цитирай
благодаря за бързите отговори. утре ще пробвам Smile 
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.