«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

јлтернативна медицина
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
135-149 от 425 отговора

јнкета

ƒоволни ли сте от продуктите на ‘оревър ливинг

 (√ласуването приключено: нд, 17 май 2009, 21:56)
¬ъведи тво€ глас

ѕловдив

ћнени€: 695
ј за дете на година и половина дали е подход€щ?
Ќа това алое спокойно може да гледате като на плодов фреш и съм свидетел как месечни бебета се захранват с алое вместо с плодови пюрета  Smile
÷итирай


ћнени€: 0
«дравейте.
¬ече с гол€м интерес след€ темата! –адвам се,че има много доволни от продуктите,което е и доказателство, че не са поредните боклуци.
—ега да сподел€ и аз: баба ми, ко€то е на 63 г.има ревматоиден артрит от 25 години,след 2 месеца употреба на фрийдъм и добавката актив ’ј, възпалението което имаше и не можеше да докосва студена вода - изчезна.  аза че ще си ги пие доживот. ј при мен проблема беше с младежките пъпки,които много ме тормозеха и след използването на сапуна,крема за лице,ръце и т€ло и епилбланк - вече изчезват,а също и луничките Smile
„етох във форума,обаче не вид€х,да пише,затова ще го кажа  аз - във форевър можем да си превърнем разходите в приходи и да имаме неограничен пасивен доход до живот.
ј който се интересува - да пише на имейл joro.flp@gmail.com
÷итирай

—офи€

ћнени€: 0
«дравейте, и аз съм от много доволните. ¬сичко, което съм взимала, е имало чудесен ефект върху здравето на всички вкъщи. ќтначало купих детските витамини, чесъна и мащерката и ехинаце€та, защото малки€т ми син много боледуваше в градината. — времето започна да кара болестите все по-леко, а накра€ изобщо престана да отсъства от градина, изчезна и зло€дството. ћъжът ми имаше две €зви на дванадесетопръстника и имаше отличен ефект от прополиса - спр€ха да го бол€т и впоследствие ги затвори. јз лично съм пила дълго време алоето с боровинки - оправи ми проблемите с констипаци€та и пъпчасването преди цикъл, форевър лийн, който е много добър за отслабване, лициум и зелени пол€, от козметиката - май почти всичко, течен сапун, паста за зъби, шампоан, н€колко вида кремове и два вида маски. ¬сичко има много благотворен ефект върху косата, зъбите и кожата и й помага да заздравее и да се изчисти по-бързо, ако има проблеми. «асега не мисл€ да смен€м с друга марка. —ъвсем отскоро съм и дистрибутор с иде€та да осигур€вам повече неща за семейството си на достъпни цени. јко н€кой има интерес към продуктите или просто търси информаци€ - насреща съм, ще помогна с удоволствие.  ћога да осигур€ продуктите на дистрибуторски цени.
÷итирай


ћнени€: 2 467
“еди, продаването на продукти на дистрибуторски цени е забранено от фирмената политика.
Ќо се радвам че си използвала толкова много продукти и имаш такива хубави резултати.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 0
ћаматин, знам го много добре - въпреки че се прави масово от колеги във ‘оревър, да не говорим и за тези, които дори ги дават на цени по-ниски и от дистрибуторските, което вече ме хвърл€ в пълна мистери€ защо го прав€т.... «атова съм писала "осигур€", а не "продам" - като имах предвид, че мога да помогна на човек да се регистрира и да ползва намалени€та, ако възнамер€ва да ползва повече неща и по-дълго време.
јз например имах твърдото намерение в началото да съм само потребител, но с множащите се здравословни проблеми на домочадието се наложи да влизам във все по-големи разходи и регистраци€та много ме облекчи.
»наче по принцип забележката ти е съвсем уместна, така че мерси за не€ и за ценната информаци€, ко€то виртуално съм почерпила от теб. Smile
ћного здраве и усмихнат ден от мен.
÷итирай


ћнени€: 1 149
“еди, продаването на продукти на дистрибуторски цени е забранено от фирмената политика.
Ќо се радвам че си използвала толкова много продукти и имаш такива хубави резултати.
ј защо е забранено и как се осъществ€ва контрол кой на какви цени продава, като не се издава документ при покупката?
÷итирай

—офи€

ћнени€: 0
јми б€х питала преди време една от мениджърките - отговориха ми, че иде€та е да не се подбиват продажбите на други дистрибутори, които спазват правилото да продават на клиентски цени, не било колегиално. Ќо иначе си абсолютно права - контрол н€ма и много хора си продават по свое усмотрение.  акто писах горе - чух дори за случаи за свал€не на цените под дистрибуторските.  акво да се прави, хора вс€какви....
÷итирай


ћнени€: 2 467
“еди, продаването на продукти на дистрибуторски цени е забранено от фирмената политика.
Ќо се радвам че си използвала толкова много продукти и имаш такива хубави резултати.
ј защо е забранено и как се осъществ€ва контрол кой на какви цени продава, като не се издава документ при покупката?
¬ъпроса е чисто морален!
Ќо това не е темата, просто го отбел€зах, защото не прави добро впечатление - още с първото си мнение ,човек да предлага услугите си като продавач. “емата е за сподел€не на мени€ върху продуктите.
÷итирай

—офи€/—амоков

ћнени€: 0
«дравейте! Ќова съм във форума и бих искала да ви попитам за съвет. ƒистрибутор съм на продуктите на ‘оревър и искам да попитам дали н€кой може да ми предложи продукт или комбинаци€ от продукти за проблемна акнетична кожа. јз мисл€ да опитам с јлоето с боровинки и чисти€т гел, който е за мазане. јко н€кой е имал подобен проблем и може да сподели ще съм благодарна.
÷итирай


ћнени€: 3 265
 ато за начало е добре да започнете с чисти€ гел за пиене и пробиотика, а външно, активатор с крема алое със прополис.
÷итирай


ћнени€: 0
«а това, колко съм доволна от продуктите на ‘оревър, мога да говор€ с часове!
„удно ми е, че в мамешки форум не вид€х писано за случай като наши€ - дъщер€ ми като бебе се подсичаше ужасно. Ќаправо ставаше на рани. —паси ни комбинаци€та течен сапун от јлое + спре€ ‘ърст.
ѕак при не€ - б€ха € започнали с антибиотици още от родилни€ дом, без да ме питат даже. ƒо 2-месечна беше пила 3 пъти антибиотик. “огава започнах да й слагам от чисти€ јлое-гел (жълтата бутилка) - по н€колко капки във водата. Ѕебка укрепна и стана доста по-здрава.
Ћюбими€ имаше €зва - сега си €де вече без проблем и люти чушки. (след н€колко бутилки от жълтото јлое)
ѕастата за зъби, вит. —, продукта за зрение (‘оревър ¬ижън), «елените пол€, „есън и мащерка, пробиотика, детските витамини, минералите, калци€, шейковете, кардио-здраве, јрги+, FAB-енергийната напитка... сигурно ще пропусна н€кой любим продукт. ¬ къщи ползваме почти всичко - всеки според нуждите си. » ако погледнете в домашната аптечка - там н€ма лекарства, а само добавки.
÷итирай

¬арна

ћнени€: 68
«апис  Peace
јз съм дистрибутор отскоро и станах такъв само заради отстъпките и по- специално желанието ми да приемаме јлое. Ќад€вам се скоро да пробвам повечето продукти.
÷итирай

—ќ‘»я

ћнени€: 4
ћоже ли да ме посъветвате-двуом€ се какво да куп€ за детето ми /6 год./,коластра на јква сорс или н€какъв продукт на ‘оревър Ћивинг.....нещо за подсилване на имунната система,защото много боледува.
ћол€ , за съвет  Smile
÷итирай


ћнени€: 2 467
јз при мо€та девойка /беше точно на 6/ приложих следната схема - по 1 сл алое с боровинка сутрин и вечер, по 1 витамин форевър кидс сутрин и вечер и преди да € заведа на градина и след като се прибереше - пръсках в гърлото јлое фърст. ќт тогава до днес е отсъствала само 3 дни от училище, а вече е 9 клас Peace
÷итирай

—офи€

ћнени€: 0
«дравейте  Hug
Ќареждам се и аз в списъка на доволните от продуктите на ‘оревър ливинг  Peace Ќе съм дистрибутор, но миналата зима, по съвет на при€телка, уж на майтап пробвах јлое вера гел и за мое най-гол€мо удивление (предвид всичките имуностимуланти, които приемам от дете) не боледувах ц€ла зима  #Crazy  оето и тази есен ме насочи към него. Ќо, понеже при транспортирането на бутилката съм изтърсила дозировъчната чашка  ooooh!, бихте ли споделили какви са милилитрите й (изразено в лъжици, примерно)? »мам спомен, че пиех една пълна чашка сутрин на гладно  newsm78 , но предиоб€д ме тръшна буквално за часове поредни€т вирус (температура, остри болки в стомаха и отпадналост-н€мам сили ръката да си вдигна), та се чудех дали при такива ситуации приемът на алоето не е различен?  newsm78
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
135-149 от 425 отговора