Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 21 апр. 2009, 18:30 ч.
  • Преглеждания  3 671  Мнения  10  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 751
Заминаваме за 6 дена в Гърция и искам да консервирам малко храна в буркани, която ще държа в хладилник.
Мисля да ги сложа в буркани от компоти.
Бихте ли ми казали колко време се варят след затварянето?
И има ли храни, неподходящи за консервиране?

Реклама
# 1
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Няма нужда да вариш - прибираш яденето или месото или каквото и да е там веднага щом свалиш от огъня, да е кипящо и горещо, веднага затваряш и обръщаш. И е готово, докато изстине и се е консервирало  Simple Smile

# 2
  • София
  • Мнения: 2 751
Няма нужда да вариш - прибираш яденето или месото или каквото и да е там веднага щом свалиш от огъня, да е кипящо и горещо, веднага затваряш и обръщаш. И е готово, докато изстине и се е консервирало  Simple Smile

Преди 5 мин. леля ми ми каза най-малко 90 минути да варя и аз бях ей така  #Crazy

# 3
  • София
  • Мнения: 123
За 90 минути варене ............... не знам после на какво ще прилича сготвеното.
И аз правя така  , както ти е написала Блонди.До сега не е имало фал.

# 4
  • София
  • Мнения: 2 751
Остава само да пробвам по този начин, пък, ако вкисне, ще готвя на място  Whistling

# 5
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
И ще се сърдиш на нас  Grinning

Няма да вкисне, не се притеснявай. И ще са в хладилник и ще е само за 6 дни  Peace

# 6
  • някъде там
  • Мнения: 1 430
и аз знам този начин за консервиране, прилагам го успешно  Peace

# 7
  • София
  • Мнения: 245
И аз като сготвя нещо, винаги докато ври слагам буркана на печката да се стопли, сипвам врящо и затварям. После държа в хладилника, и сме като ресторант - някой не иска да яде това, което  е от вчера примерно - моля изберете си от менюто в хладилника друг вид храна. На мен ми е много удобно и няма мрънкащи.

# 8
  • София
  • Мнения: 2 751
И аз като сготвя нещо, винаги докато ври слагам буркана на печката да се стопли, сипвам врящо и затварям. После държа в хладилника, и сме като ресторант - някой не иска да яде това, което  е от вчера примерно - моля изберете си от менюто в хладилника друг вид храна. На мен ми е много удобно и няма мрънкащи.
А колко време ти издържа така в хладилник-това ми е много важно

# 9
  • София
  • Мнения: 3 755
Това за 90-мин. варене- ти само месо ли ще консервираш? newsm78 Защото знам, че месото се консервира така. Иначе, когато ми се наложи- както са казали момичетата по-долу- още  врящо в буркан, обръщаш и си готова.  Hug

# 10
  • София
  • Мнения: 245
И аз като сготвя нещо, винаги докато ври слагам буркана на печката да се стопли, сипвам врящо и затварям. После държа в хладилника, и сме като ресторант - някой не иска да яде това, което  е от вчера примерно - моля изберете си от менюто в хладилника друг вид храна. На мен ми е много удобно и няма мрънкащи.
А колко време ти издържа така в хладилник-това ми е много важно
Миналата седмица например ядоха леща отпреди Нова година(не я готвя често)

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт