Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 28 апр. 2009, 14:46 ч.
  • Преглеждания  758  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 852
как се правят захарни петлета,такива които ги продаваха по панаририте по селата.

Реклама
# 1
  • Spain
  • Мнения: 492
на котлона, на слаб огън  карамелизираш захар с малко вода и ломонена киселина или една чаена лъжичка оцет. бъркаш непрекъснато , в момента в който се получи златист до червеникав цвят изваждаш и разливаш в специални метални форми. слагаш им пръчиците докато са топли и готово. ако сместта при разтапянето ти се озахароса, няма страшно, с малко търпение и непрекъснато бъркане се оправя. оцета или лимонената киселина се слагат да не потъмнеят или озахаросат.  Peace

# 2
Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт