Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 1 май 2009, 15:42 ч.

LaRedoute - кодове - 28

 • 32 097
 • 449
 •   1
Отговори
 • Варна
 • Мнения: 639
ТАЗИ ТЕМА Е ЗА КОДОВЕТЕ И ОФЕРТИТЕ, КОИТО ДАВАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ РАЗЛИЧНИ БОНУСИ ПРИ ПАЗАРУВАНЕТО ОТ LAREDOUTE.FR, КАКТО И ЗА УСЛОВИЯТА, ПРИ КОИТО ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ! ТУК СЕ ОБСЪЖДАТ САМО ТЕ И АКО ИМАТЕ ВЪПРОС, СВЪРЗАН СЪС САМАТА ПОРЪЧКА - МОЛЯ ЗАДАЙТЕ ГО В ТЕМАТА "ВСИЧКО ЗА ПОРЪЧКАТА"

АКО ПРОЧЕТЕТЕ НАПИСАНОТО ПО - ДОЛУ, ПОЧТИ НЯМА ДА ОСТАНАТ НЕЩА, КОИТО ДА НЕ СА ВИ ЯСНИ.ИНФОРМАЦИЯТА Е МНОГО,НО ЦЕЛТА НА ТОЗИ ПОСТ Е ДА ВИ УЛЕСНИ И ПОМОГНЕ ДА СЕ ОРИЕНТИРАТЕ,А НЕ ПРОСТО ДА ОТНЕМЕ ОТ ВРЕМЕТО ВИ.
МОЛЯ АКО ПУБЛИКУВАТЕ ОФЕРТА,ИЗПИШЕТЕ КОДА ПРЕДИ ЛИНКА.ТОВА ЩЕ Е ГОЛЯМО УДОБСТВО ЗА ВСИЧКИ НИ.

1. Кодовете дават възможност да се възползвате от различни бонуси при пазаруването си от сайта - Безплатна доставка, Намаление в евро, Намаление в %, Подарък, а някои от тях съчетават два или три бонуса. Някои от кодовете се получават на e-mail чрез оферти,а други са от различни сайтове.

2. За да получавате оферти на e - maila си трябва да заявите такова желание при регистрацията си в сайта.Ако не сте го направили - кликвате на Mon espace client/в карето над името ви в сайта/ - Mes newsletters и маркирате всички квадратчета с изключение на последното,след което надписа е в розово/les newsletters évènementielles/.Може да не маркирате и les newsletters partenaires - за офертите на партньорите на Ларедут,тъй като нямат доставка до БГ.Натискате бутона Valider и готово.Това обаче не е гаранция,че ще ви залеят с кодове.Офертите ги разпращат на случаен принцип,но поне им заявявате желанието си да не ви пропускат  Grinning

3. Един единствен код можете да използвате в една поръчка.

4. Кодът, който сте решили да използвате, се изписва в празното поле в розовото каре под артикулите в кошницата срещу надписа Saisissez votre code offre spéciale и натискате ОК.
- Ако кодът се е задействал - това моментално ще се отрази в кошницата ви/ще ви се намали сумата, ще ви се занули доставката, ще ви излезе оранжево поле с подаръка най-отдолу след въведените артикули/в зависимост от бонусите, които дава съответния код.
- Ако ви се появи червен надпис - това означава, че кодът вече не е актуален; че не се хваща на въпросния акаунт; че подаръкът е изчерпан или ще е наличен след n бр.седмици.
- Ако след въвеждането на кода нищо не се промени в кошницата ви - това означава, че някое от условията на кода не е спазено.
- Ако решите да смените кода, който сте въвели е достатъчно да напишете новия в полето, в което сте написали предния и да натиснете ОК или да натиснете ОК след надписа J'annule mon offre spéciale, с което отказвате ползването на кода.

5. Можете да видите кой код сте използвали в направена вече поръчка, като влезете в Suivi de commande - Toutes mes commandes - кликвате върху съответната поръчка, от съответната дата и ви се отваря страницата с изброени артикулите включени в поръчката.Над тях има надпис Voir mon offre spéciale sur cette commande и като кликнете върху него ви зарежда страницата, на която освен всичко друго написано е даден и използвания от вас код срещу надписа - Mon code offre spéciale. Там са изписани реално 2 кода - горният е използвания от вас,а долният е кода,с който от Ларедут си водят съответната промоция.

6. Повечето кодове имат условия за използване и не действат,ако те не са спазени. Кодовете имат срок на валидност, след който вече не действат. Има персонални кодове, които не действат при всички - действат само на акаунта, на който са получени. По принцип всички условия за използването на един код са изписани под картинката на самата оферта с дребен шрифт - валидност,за кои артикули се отнася и т.н.

7. Ако един код дава намаление от 30% например, а в кошницата имате артикули намалени с 40-50-60 и т.н. % съответният код ви ги намаля с 30% от първоначалната ненамалена цена и следователно стойността им става по-висока от тази, на която сте ги сложили в кошницата си! Намалените вече артикули рядко могат да се намалят с по-голям % !

8. Цените се разделят на няколко вида - това можете да разберете, като след отварянето на някой артикул, въведете размер и цвят, под цената излиза надпис със съответния вид цена или никакъв - тоест безцветна.
- PRIX ROUGE/червени цени/ - НЕ се повлияват от кодове.
- PRIX MINI/червени цени/ - най-рядко се влияят от кодове /само в случаите, в които това е изрично указано условие на кода/.Артикулите, които са PRIX MINI, обикновено са посочени като такива под/над самата им снимка. 
- PRIX VERT/зелени цени/ - влияят се от кодове,но не винаги.Трябва да е условие на кода.
- Безцветни - не спадат към останалите и са реално повлияващите се от кодове/стига да не са от определена колекция,която трябва да е условие на кода/.

9. Кодовете,които излизат сега са за пролет - лято 2009 и повечето изискват наличие на такъв артикул в кошницата.Но има и такива,които се отнасят за дадена колекция или изключват такава/като TAILLISSIME,ANNE WEYBURN и т.н./Затова обърнете внимание какъв точно е артикула,който искате да се повлияе от кода - в горния ляв ъгъл, след като отворите даден артикул има квадратче ,което указва от коя колекция е той :
- пролет - лято 2009
- есен - зима 2008/2009
- прет-а-порте или La Minute Mode
- червения сектор/червените страници или т.нар.албанци - Les Aubaines/ е за стари колекции, които са вече намалени и периодично променят % на намалението им. Те Не се влияят от кодове.
или - артикули от сектор спорт с този знак НЕ се влияят от кодовете ако това не е изрично условие на съответния код.
- Nouveaute,т.е. най-новите стоки - артикул с такъв знак НЕ се влияе от кодовете/в редки случаи, може и да успеете да ги намалите/.
- NOUVEAU,EXCLUSIF WEB, артикул с такъв знак НЕ се влияе от кодовете/в редки случаи, може и да успеете да ги намалите/.
- колекция П/Л 2009 на TAILLISSIME.Кодовете засягащи тази колекция често изискват поръчването на техен артикул,но не винаги е задължително условие.
- колекция П/Л 2009 на ANNE WEYBURN.Кодовете засягащи и тази колекция често изискват поръчването на техен артикул,но не винаги е задължително условие.
- артикули на SOLUTIONS MAISON.Трудно се повлияват от кодове и обикновено с малък %.

ИГРАЧКИТЕ И ЕЛЕКТРОУРЕДИТЕ рядко се повлияват от кодове - трябва да е условие на кода и обикновено е с малък %.Често са PRIX ROUGE или PRIX MINI.

10. Пазаруването с референтни номера става - след като от заглавната страница на LaRedoute - натиснете бутон Commander avec la referеnces catalogues /в карето под Suivre mes commandes/ - ви се отваря страница с полета подредени в три колони - в първата въвеждате желания референтен номер, във втората се въвежда размер и в третата желаното количество. В графата за специален код на същата страница въвеждате съответния код, който да ви намали поръчвания артикул. Натискате бутона Ajouter au panier  за да го вкарате в кошницата си и готово. По същия начин чрез референтни номера  могат да се поръчват и артикули от каталога на Ларедут.

11. Кодовете,които дават намаление в евро,намалят от ненамалена цена.В случаите,когато действат и при вече намалени,намалят от първоначалната ненамалена.Можете да "излъжете" код при намален артикул като го вкарате в кошницата си с референтен номер от ел.каталозите с редовната му ненамалена цена,за да ви се задейства кода.Референтните номера можете да видите като отидете с курсура върху даден артикул,в страни от него се огражда поле,на което има в единия ъгъл лупичка.Кликвате върху нея и се отваря прозорец с изписани реф.номера на различните цветове.Преписвате ги/не става с копиране/и ги въвеждате както е описано в т.10
детска колекция П/Л 2009
дамска колекция П/Л 2009
мъжка колекция П/Л 2009

12. Когато един код дава намаление в евро определена сума от друга/напр.20?/45?/ това означава,че трябва да имате артикули на стойност поне 45? от ненамалени артикули от актуалната колекция,за да ви даде намалението.Има и такива,които изискват пък след отразеното намаление да има минимален отстатък,за да дадат БД.Напр. ако даден код дава 20?/45? и БД при минимален остатък 45? - Това означава,че трябва да имате артикули поне за 65? от ненамалени,да ви намали 20?,да ви останат 45? и да ви даде БД.Трябва да се обръща внимание на точните указания и условия.

13. В случаите, в които дадения подарък е изчерпан/Epuise/или ще бъде наличен след n - броя седмици, ще ви се появи червен надпис и няма да ви позволи да направите поръчка, така че обръщайте внимание какво ви се изписва в кошницата след въвеждането на кода.

14. Относно намаленията на различни марки, които правят периодично - Не на всички изпращат покана, но можете сами да си изпратите такава до вашия e-mail. Ако тук е публикувана такава страница, след като кликнете върху надписа INVITEZ UN/E/ AMI/E/….. ще се отвори страницата /може да е публикувана направо тя/, където попълвате съответно име, презиме и e-mail както ви е регистрацията в сайта. Имате възможност да разпратите 5 покани /напр.до всичките ви акаунти/, след което кликвате върху бутона Envoyer и остава да я получите. В деня на самото намаление ще ви бъде изпратен мейл с паролата, която да въведете и да влезете в страницата на намалението.

15. Оферта, пратена на e-maila се публикува - след като отворите получения мейл - оферта, над снимката/или самата оферта/, над клиентския ви номер има изписан текст с дребен шрифт и линк grâce à ce lien, кликвате и ви се зарежда нова страница със самата оферта. Линкът на тази страница копирате и публикувате тук.

16. Ето и сайтовете,от които можете да си набавите код /някои от тях изискват регистрация/
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
При регистрацията си в първия трябва да изчакате/до няколко часа/ потвърждение на e - maila си с линк,през който да влезете.Деветият също изисква регистрация, но и след потвърждението на мейла трябва да влезете във форума за Ларедут.Всеки код е отделна тема,в която като влезете,трябва задължително да пуснете пост и едва тогава като се върнете на първия кодовете и ако има снимки - вече се виждат.

17. На много хора са отказвани поръчки с обяснението,че са използвали код,който не им е изпратен лично - на e-mail. Така че сами преценявайте дали да използвате кодовете или не! Никой не може да ви каже дали ще ви бъде отказана поръчката.

18. Най – евтините артикули,които дават БД са основно от секция Linge de maison – бели калъфки,хавлии,тривки,единични едноцветни чаршафи,цветни калъфки и т.н.Важното е да са от актуалната колекция/за сега П/Л 2009/.

Много от долу публикуваните кодове може при вас да не действат,причините може да са много - да е персонален,да не сте нов клиент/има кодове само за нови клиенти/,да не сте спазили условието на кода и т.н. Единственото решение е да опитвате като всеки друг.

СНИМКИ НА ПОДАРЪЦИТЕ

КОДОВЕТЕ ИЗВЕСТНИ НИ КЪМ МОМЕНТА И АКТУАЛНИ ЗА СЕГА СА :

- ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА / БД / :
24066 - БД при сума над 64? + чанта за път
24279 - БД над 60? ненамалени от П/Л 2009 - вал.до 13/05/2009
24732 - БД над 45? ненамалени от П/Л 2009 - вал.до 13/05/2009
25011 - БД над 45? от П/Л 2009 - вал.до 09/05/2009
25178 - БД - вал.до 11/05/2009
49824 - БД над 30? от ненамалени П/Л 2009 + сак Жираф в бежово и бяло/SAC BEIGE/BLANC/ - към момента не се знае дали е като предишната
50598 - БД над 45? + куфар на колелца в сиво и резеда - вал.до 21/05/2009
50628 - БД - вал.до 21/05/2009
57029 - БД при поне 1 артикул от П/Л 2009 - вал.до 10/05/2009
60178 - БД над 45? - вал.до 24/05/2009
61328 - БД
61425 - БД
67822,67814 - БД при над 60?
merci - % намаление + БД при над 50? остатък след намалението


- НАМАЛЕНИЕ В ЕВРО :
23442 - 25?/50? от П/Л 2009 без червени,зелени и мини цени + куфар на колелца в сиво и резеда -  вал.до 30/09/2009
30813 - 20?/45? от П/Л 2009 + БД
32379 - 42/44,32387 - 46/48,32395 - 50/52,32409 - 54/56 - 15?/30? на  taillissime + сахариен
33189 - 20?/50? от П/Л 2009 + сак
36897 - 20?/50? от П/Л 2009 + куфар на колелца в сиво и резеда - вал.до 21/05/2009
37427 - 20?/45? от П/Л 2009 + БД
37443 - 10?/35? от П/Л 2009 + БД
39861 - 50?/110?, 36?/86?, 25?/54? - вал.до 04/05/2009
61794,61816 - 40?/120?, 75?/220?, 110?/230? от П/Л 2009 - вал.до 30/09/2009
61832 - 44?/120?, 75?/200?, 112?/300? от П/Л 2009 - вал.до 30/09/2009
63533 - 32?/75?, 55?/125? от П/Л 2009
63509 - 38?/88?, 51?/119? от П/Л 2009
63541 - 55?/125? от П/Л 2009 без намалени,PRIX MINI,PRIX ROUGE,PRIX VERT/но при някои от тях действа/,NOUVEAU,EXCLUSIF WEB
72990 - 20?/55?, 60?/160?, 100?/260? за малки и големи електроуреди


- НАМАЛЕНИЕ В ПРОЦЕНТИ :
26077 - 35% за П/Л 2009 + БД
26093 - 30% за колекция П/Л 2009 на Active Wear
26859 - 25% на първите 2 артикула,20% на останалите,а над 58? от П/Л 2009 без зелени, червени и мини цени + сак Лафума кафяво и синьо - заменят го със сак everyday Lafuma – вал.до 30/09/2009
26883 - 25% за П/Л 2009 + розова чанта/SAC Vieux rose/над 25? поръчка + нещо като чек за 25? - за нови клиенти/нови акаунти
26891 - 25% за П/Л 2009 + розова чанта /SAC Vieux rose/над 25? поръчка + комплект тенджери с реф.номер 7024207 се намаляват на 10?/трябва да има поне 1 артикул(може и намален) от П/Л 2009/ - за нови клиенти/нови акаунти
26905 - 25% за П/Л 2009 + розова чанта /SAC Vieux rose/над 25? поръчка + комплект 5 бр.чанти - за нови клиенти/нови акаунти
26913 - 25% за П/Л 2009 + розова чанта /SAC Vieux rose/над 25? поръчка  + прахосмукачка без торбичка с реф.номер 8657475 се намалява на 8?/прахосмукачката е същата като тази от 10?/ - за нови клиенти/нови акаунти
26921 - 25% за П/Л 2009 + розова чанта /SAC Vieux rose/над 25? поръчка  + надуваем дюшек с интегрирана система за надуване,отгоре е плюш,тежи около 4 кг - за нови клиенти/нови акаунти
27014 - 20% за П/Л 2009 + комплект 5 бр.чанти/SAC VOYAGE/
27464 - 35% за 1 артикул от колекция taillissime - вал.до 20/06/2009
32115 - 30% за 1 артикул от предпочитани, 25 % за артикул от колекцията П/Л 2009 на  taillissime + сива жилетка /не се знае размера/ - вал.до 18/05/2009
39675,54372,54399 - 40% за П/Л 2009 + термочанта,покривка и 3бр.кутии - вал.до 12/06/2009
51403 - 35% намаление + бял тренч/не се знае размера/ - вал.до 07/05/2009
51462 - 35% за femme,lingerie,beauté,enfant,homme + тренч бежов 42/44 - вал.до 07/06/2009
56421 - 40% от La Redoute,30% за всички текстилни изделия,25% за малки уреди,20% от остатъка - вал.до 12/05/2009г
58076,72044 - 40% за femme,lingerie,beauté,enfant,homme,Anne Weyburn,taillissime,30% за linge de maison,literie,meuble,déco,AM.PM.,25% за електроуреди и при 4 артикула за поне 50? + чанта и парео/sac + paréo/Set de plage : sac de plage, paréo & accessoires/подаръка с код 72044 - sac blanc gris r  - ще е наличен след 3 седмици,ако решите,следете дали няма да го набавят по - рано/
60518 - 20% за sport + сак Oxbow черно и бордо/sac Oxbow noir bordeau /.Размери - 51*39*20cm с 1 джоб - вал.до 18/05/2009
60526 - 20% за sport + сак Oxbow каки и розово/sac Oxbow kaki rose/. Размери - 51*39*20cm с 1 джоб - вал.до 18/05/2009
63320 - 35% за П/Л 2009
64173 - до 40% за П/Л 2009 без намалени,PRIX MINI,PRIX ROUGE,PRIX VERT/но при някои от тях действа/,NOUVEAU,EXCLUSIF WEB
64203 - 50% за избраните,35% за textile,25% за maison,20% за останалите от зелените страници - вал.до 14/07/2009
64211 - 50% за избраните,35% за textile 25% за maison,20% за останалите от зелените страници - вал.до 15/05/2009
64416,64459,64548,64564,64610 - 25% на артикули от спорт + сак Oxbow каки и розово/sac Oxbow kaki rose/. Размери - 51*39*20cm с 1 джоб
64424,64467,64572,64602 - 25% на артикули от спорт + сак Oxbow черно и бордо/sac Oxbow noir bordeau /.Размери - 51*39*20cm с 1 джоб
64483 - 25% намаление на спортни стоки
69914 - 40% от La Redoute,30% за всички текстилни изделия,25% за малки уреди,20% от остатъка
72532 - 40% за femme,lingerie,beauté,enfant,homme без pages rouges,vertes et prix mini);35% за linge de maison,anne weyburn,taillissime;25% literie,meuble et deco,petit electromenager;20% sport,gros electromenager + при 4 артикула БД + комплект 25 части
78107 - 40% за prêt à porter
78115 - 40% от La Redoute,30% за всички текстилни изделия,25% за малки уреди,20% от остатъка
83720 - 40% за П/Л 2009 + БД при минимум 45?, важи за 1-ва поръчка - вал.до 26/05/2009

- ЗА ПОДАРЪЦИ :
10286,51853,52302 - розова детска раница Найк /Sac a dos enfants Nike rose/.Размери 31см/26см/9см
10294,51888,52280 - черна детска раница Найк/Sac a dos enfants Nike noir/.Размери 31см/26см/9см
10324,53139 - чантичка Дора + БД при поне 1 артикул от П/Л 2009 - вал до 15/05/2009
10332,53147 - раничка Спайдърмен + БД при поне 1 артикул от П/Л 2009 - вал. до 15/05/2009
12939,12947,59978 - комплект коктейл от 16 части/SET COCKTAIL rose, vert/ + БД - вал.до 11/05/2009
27510 - десертна чиния /ASSIETTE A DESSERT/
29939 - сервиз за аперитив - COUPELLE   taupe/auberg
32093,32050,32131 - не се знае кой размер,32042 - р-р 42/44,32107 - р-р 46/48,32069 - р-р 50/52,32085 - р-р 54/56 - 30% за първия артикул и 25% за останалите +  сива жилетка/veste grise/, дава я независимо дали има в кошницата нещо от колекцията, БД дава само, ако има нещо от колекция П/Л на Тайлисиме
51888 - раница в черно и бяло/SAC A DOS/ - за нови клиенти/акаунти
51918,51926 - Sac à dos rose et prune - вал. до 15/05/2009
52140 - комплект спално бельо - плик 140/200см + калъфка 65/65см, 100% памук.
54437 - сак Лафума в бяло с розови цветя.Размери 40x40x17cm
59994 - 38/40,60003 - 42/44,60011 - 46/48 - бежов сахариен + БД - вал.до 17/05/2009
60771,60763,68349,68357,68411,71935 - комплект коктейл от 16 части/SET COCKTAIL rose, vert/ - вал.до 13/05/2009

 
АРТИКУЛИ ПОРЪЧВАНИ С РЕФЕРЕНТНИ НОМЕРА :
 
- Трицветен комплект за хранене – реф.номер 9007946 – намалява се на 8,90? от 29,90?/vaisselle anis et fushia (6 ramequins, 6 assietes à dessert, 6 serviette de table et 6 sets)/

- тази чанта с реф.номер 7212550 за 5,50? - реална снимка

- бяла чанта с реф.номер 9321950 за 5,90? - реална снимка

- черна лачена чанта с реф.номер 6944507 за 6,90?

- с реф.номер 6778810 - маратонки Адидас - цвят бяло и синьо
- с реф.номер 6778801 - маратонки Адидас - цвят розово и сиво
                     - за номера - 28, 29, 30, 31        - цена: 29,90?
                     - за номера - 32, 33, 34, 35, 36  - цена: 33,90?
                     - за номера - 37, 38 1/2              - цена: 37,90?

- с реф.номер 6820450 - комплект плик 140/200см + калъфка 65/65см за 6,50?
 
- с реф.номер 8276757 - Комплект плик 140/200 + калъфка за възглавница 63/63 за 6,50?  -  / 8276757 housse de couette 140/200 et une taie d'oreiller 63/63 imprimé peps et dynamique au pris de 6,50?/, реална снимка
 
-  с реф.номер 5154715 - Маратонки Пума - цвят шоколад 
-  с реф.номер 7419600 - Маратонки Пума - цвят розов 
-  с реф.номер 5154723 - Маратонки Пума - цвят черен
                      - за номера - 28, 29, 30, 31        - цена: 24,90?
                      - за номера - 32, 33, 34, 35, 36  - цена: 27,61?
                      - за номера - 37, 38, 39              - цена: 30,33?


- с реф.номер - 4947606 - черен колан 115см за 5,90?
- с реф.номер - 4949005 - колан цвят шоколад 115см за 5,90? и двата с код - 64998 - sac "Everyday"


ПРЕДИШНИ ТЕМИ - 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

Специални благодарности на mama Mamut, ronisum и най-вече змейковица - подготвили предните теми  bouquet
УСПЕШНО ПАЗАРУВАНЕ НА ВСИЧКИ !

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 02:51 от mamaB

# 1
 • Хасково
 • Мнения: 46
Първа Party

# 2
 • Пловдив
 • Мнения: 805
Прекрасно оформена тема! mamaB, smile3525.

# 3
 • Пловдив
 • Мнения: 8
Благодарности на mamaB smile3525

# 4
 • София
 • Мнения: 710
  bouquet да следя и аз темичката.

# 5
 • Бургас
 • Мнения: 144
  bouquet  bouquet  bouquet /благодаря за темичката
момичета ако някой има това и не му е нужно може да направим замяна за нещо или да му пусна някакъв друг подарък
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=pp … urecode=001RQ0186

# 6
 • BG
 • Мнения: 4 546
коктейлният сервиз от код 12939 въпросният сервиз от 16части ли е или друг?

# 7
# 8
 • на границата
 • Мнения: 324
herelina, същият е  Peace

# 9
 • BG
 • Мнения: 4 546
благодаря за бързия отговор   bouquet

# 10
 • Пловдив
 • Мнения: 3 253
mamaB   bouquet
Страхотно си оформила темата, благодаря, че ме отмени  Heart Eyes  bouquet

# 11
 • Мнения: 1 140
Ето тези двата не ги видях, а при мен работят:
64173 - намалява до 40% колекция ПЛ
63541 - намалява 55 от 125 евро от колекция ПЛ
Според моите проби действат само на ненамалени, които НЕ са при мини, при руж, при верт, нувоте, ексклузивите, спорт....  Специално на при верт - при някои стоки действат, при други - не - трябва да се пробва. Peace
Но понеже съм забелязала, че доста хора питат за триколката, та да споделя - на нея действат и двата кода.  Grinning

mamaB, поклон пред труда ви - твоя и на Змейковица! Дано повече хора осъзнаят, че за да има първи пост в този вид, има хора, които са чели всичко, подбрали, пробвали, синтезирали... неимоверен труд, за да са полезни на другите. Дано и другите бъдат полезни поне с това да си направят труда да четат, ако не цялата тема, то поне първия пост.

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 17:17 от pepi7096

# 12
 • Казанлък of all places
 • Мнения: 689
А, МамаБ пак темопуска!   newsm20

# 13
 • Мнения: 6
villy_st, MamaB,
Понеже в края на предишната тема villy_st питаше за прахосм. от 8 Е, аз пробвах токущо и всичко е ОК. Disponible immédiatement, така да се каже. Може просто при теб никога да не ти се е ловяла. Много от кодовете при мен никога не благоволиха да захапят! Откъде си? Може някой да се съгласи да ти я поръча!

MamaB, чудесно, подредено оформление!!! Grinning

И дано повече момичета се заглеждат в този първи пост!!! Peace

Този колан с реф.номер, някой знае ли колко е широк и дали си заслужава? И какво означава това 100% cuir reconstitue tresse, че преводачът не ми помогна? Кожен ли е или не?

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 17:07 от Jadena

# 14
 • Мнения: 649
Запис и от мен. Вчера ми пратиха код за безплатна доставка, но тъй като вече го има публикуван няма да повтарям...

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт