Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Печено пиле - как ?

  • 2 май 2009, 12:52 ч.
  • Преглеждания  1 053  Мнения  10  Онлайн  1
Отговори

Анкета

Печено пиле - как?

Опции:

  • На брега на реката
  • Мнения: 1 529
 Animal Chicken Имам един "пилешки" въпрос. С приятелки не можем да достигнем до разбирателство как пилето, печено на фурна, е най-вкусно : върху сол, с бира, в плик с подправки...... Дайте своя глас   Praynig

# 1
  • Мнения: 8
ОПРЕДЕЛЕНО ВЪРХУ СОЛ Wink

Реклама
# 2
  • София
  • Мнения: 559
не ям пиле, но на мъжа ми най му харесва върху сол, ето по тази тецепта:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=305842.0

# 3
  • Под звездите
  • Мнения: 560
аз гласувах с бира харесваме го така,но харесваме също и с подправки

# 4
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
С приятелки не можем да достигнем до разбирателство как пилето, печено на фурна, е най-вкусно...

Разбира се, че няма да стигнете. Нито тук ще разбереш този отговор. Защото - въпрос на вкус, както се казва. Всеки харесва различни неща. Няма най-вкусно, има предпочитано и лично най-вкусно  Simple Smile

Аз лично в пилето върху сол не намирам нищо интересно и чак толкова вкусно. В плик не е лошо. С бира и картофчета отстрани също е вкусно, но се изсушава и бялото месо трудно се хапва. За мен най-сполучливото - като изпечено, ароматно и да не е сухо си остава намазано с подправки и марината и на грилSimple Smile
И да капе сосчето върху купчинка пресни картофки...  eat

# 5
  • На брега на реката
  • Мнения: 1 529
 #Crazy .... и да капе сосчето....... Грила е друга работа  Wink Там дилемата пък е електрически или на въглища. Никак не  е лесно, като започнем да си угаждаме   Joy

# 6
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
#Crazy .... и да капе сосчето.......

Това с кокоренето не разбрах какво го предизвика?  Simple Smile

Какъв е този грил на въглища?  Thinking

# 7
  • Мнения: 2 362
Вкъщи се приема само пиле с бира или на грил.Аз лично предпочитам с бира.
Много се хвали пилето върху сол.Един път направих бутчета и крилца по  този начин, но никой не ги яде.Не бяха равномерно осолени, станаха сухи и се усещаше натрапчива миризма на пилешка мазнина.Накрая им се зарадва едно съседско куче.За себе си имам оправдание в момента с променения вкус, но и мъжът ми категорично отказа да ги яде.
Така че всичко е въпрос на вкус.

# 8
  • На брега на реката
  • Мнения: 1 529
 
#Crazy .... и да капе сосчето.......

Това с кокоренето не разбрах какво го предизвика?  Simple Smile

Какъв е този грил на въглища?  Thinking
Laughing Само фразата беше достатъчна да ми светнат очичките "блажно". Преди години, в един семеен хотел в с.Стойките, ядох пиле на грил или по -скоро на чеверме , може би е  по-точно  да се каже и въпреки очакванията ми беше страшно сочно и с характерния опушен вкус от жаравата. И сосчето капеше в една тавичка и пак с него обливаха пилето. Докато го чакахме пред камината, аз "изкапах" от кулинарно удоволствие eat

# 9
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
О, чеверме... а какви агънца се въртят там  newsm60

Барбекюто с въглища или чеверметата са безспорно най-вкусният способ за месо и зеленчуци, но трябва двор да си има човек  Confused

# 10
  • На брега на реката
  • Мнения: 1 529
.... или поне камина вкъщи  Wink

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт