Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Abu Dhabi

Мнения: 7 987
За пръв път го правя това желе и много ме съмнява. Значи, както пише в упътването, сложих 500 мл вода да заври, разбърках съдържанието на пакетчето вътре и изсипах в подходящ съд. Сега седи в хладилника от 1 час/първо изчаках малко навън да изстине съдът/, и чакам да стегне, ама не чува.

Някой правил ли е Kendy jelly? Прецакала ли съм се с куча марка, или да чакам кротко още колко часа да изгуби водния си вид?
Цитирай


Мнения: 6 142
Правила съм го, стяга и става за ядене.
Обаче аз нещо съм се запалила по желирането на Танг-ове напоследък. Литър вода + 1 Танг + 2 желатина Д-р Йоткер и стой та гледай Very Happy
Цитирай

Abu Dhabi

Мнения: 7 987
благодаря, сладка хапчице Smile
това взе да се желира, обаче явно утре ще го ям.

А кремовете без варене на йоткер добри ли са?
Цитирай


Мнения: 6 142
На мен шоколадовия много ми хареса  Embarassed
Цитирай

София

Мнения: 3 231
А кремовете без варене на йоткер добри ли са?
На мен и на моето семейство не ни допаднаха - някак изкуствени стоят на вкус. Правих с тях една торта, чиято рецепта прочетох тук. Стана тортата, обаче вкусът на кремовете беше някак...изкуствен, както вече казах, не като на варен крем.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.