Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 4 май 2009, 17:37 ч.
  • Преглеждания  2 197  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
  • Бургас
  • Мнения: 60
До сега съм пържила само с палмово масло, но си взех тоя път течен маргарин на Бела и се чудя да не сгафя.Някой ползвал ли го е за фритюрник? Да не изгори от високата температура?

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 10 857
Аз ще се включа не с отговор (ползвала съм само олио досега), а с въпрос - палмовото масло за фритюрник с какво е по-различно от олиото? Ще следя и отговорите, че са ми интересни.

# 2
  • Бургас
  • Мнения: 60
 Simple Smile  След употреба на палмово масло си измиваш фритюрника за точно 5мин.
А иначе аз лично го предпочитам, защото в къщи го харесват по-вече.
Въпроса ми е течния маргарин дали ще върши същата работа като палмовото масло или ще прегори още първия път.

# 3
  • На небето
  • Мнения: 5 521
Ползвам само олио, маргарин в къщи не се консумира в каквато и да е форма. Твърде много консерванти и боклуци, няма нищо в него освен Е-та. А за палмовото масло чух и хубаво и лошо и не мога да коментирам, но ще следя темата.

# 4
  • Мнения: 1 801
..... палмовото масло за фритюрник с какво е по-различно от олиото?
На мен ми идва тежко на мирис и вкус,картофките стават малко тип Макдоналдс .
Не ми допада.
Пепинка ,на твое място бих напълнила малка тенджерка с част от течния маргарин/около 2 пръста разтопена мазнина трябва да се получи / и бих опържила 1-2 партиди с картофки,ако прегори .....значи не става за фритюрника  Wink

# 5
  • Мнения: 307
Аз ползвам само палмово масло за фритюрника, смятам че може да се пържи повече време от олиото и не изгаря толкова.

# 6
  • Мнения: 930
Аз ползвам само палмово масло за фритюрника, смятам че може да се пържи повече време от олиото и не изгаря толкова.


аз също съм доволна от палмовото масло, при нужда само доливам, сменям го 2 пъти в годината, с него пържа само картофи

# 7
  • София
  • Мнения: 4 293
Веднъж бях взела палмово масло и повече няма да повторя  Naughty
След като изстине изпърженото, независимо какво е картофи,
тиквички, месо или друго, лоясва храната и не се яде.
Течен маргарин пък въобще не съм ползвала.

А моя фритюрник се почиства супер лесно, вадя тавичката и в мивката  Peace

# 8
  • Бургас
  • Мнения: 60
Момичета, никога не използвайте течен маргарин във фритюрника.Направих тая огромна грешка и се получи следното:
започна да ври сякаш е вода и картофите направо се свариха, а не изпържиха.Нестига това, ами след това бяха УЖАСНО мазни, направо ги изхвърлих.Изхвърлих и мазнината и си измих фритюрника.
Така или иначе съм много доволна от палмовото масло (пържа точно толкова колкото е необходимо и за това не ми остава храна, която да лоясва както казват някои от вас) и от сега нататък няма да си правя никакви експерименти.
Не правете и вие Peace Simple Smile
А течния маргарин, който ми беше останал в бутилката го използвах за питка и за сладкиш и станаха прекрасни.  bouquet

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт