Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 15 май 2009, 15:11 ч.

LaRedoute - кодове - 29

 • 41 026
 • 484
 •   1
Отговори
 • Варна
 • Мнения: 639
ТАЗИ ТЕМА Е ЗА КОДОВЕТЕ И ОФЕРТИТЕ, КОИТО ДАВАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ РАЗЛИЧНИ БОНУСИ ПРИ ПАЗАРУВАНЕТО ОТ LAREDOUTE.FR, КАКТО И ЗА УСЛОВИЯТА, ПРИ КОИТО ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ! ТУК СЕ ОБСЪЖДАТ САМО ТЕ И АКО ИМАТЕ ВЪПРОС, СВЪРЗАН СЪС САМАТА ПОРЪЧКА - МОЛЯ ЗАДАЙТЕ ГО В ТЕМАТА "ВСИЧКО ЗА ПОРЪЧКАТА"

АКО ПРОЧЕТЕТЕ НАПИСАНОТО ПО - ДОЛУ, ПОЧТИ НЯМА ДА ОСТАНАТ НЕЩА, КОИТО ДА НЕ СА ВИ ЯСНИ.ИНФОРМАЦИЯТА Е МНОГО,НО ЦЕЛТА НА ТОЗИ ПОСТ Е ДА ВИ УЛЕСНИ И ПОМОГНЕ ДА СЕ ОРИЕНТИРАТЕ,А НЕ ПРОСТО ДА ОТНЕМЕ ОТ ВРЕМЕТО ВИ.
МОЛЯ АКО ПУБЛИКУВАТЕ ОФЕРТА,ИЗПИШЕТЕ КОДА ПРЕДИ ЛИНКА.ТОВА ЩЕ Е ГОЛЯМО УДОБСТВО ЗА ВСИЧКИ НИ.

1. Кодовете дават възможност да се възползвате от различни бонуси при пазаруването си от сайта - Безплатна доставка, Намаление в евро, Намаление в %, Подарък, а някои от тях съчетават два или три бонуса. Някои от кодовете се получават на e-mail чрез оферти,а други са от различни сайтове.

2. За да получавате оферти на e - maila си трябва да заявите такова желание при регистрацията си в сайта.Ако не сте го направили - кликвате на Mon espace client/в карето над името ви в сайта/ - Mes newsletters и маркирате всички квадратчета с изключение на последното,след което надписа е в розово/les newsletters évènementielles/.Може да не маркирате и les newsletters partenaires - за офертите на партньорите на Ларедут,тъй като нямат доставка до БГ.Натискате бутона Valider и готово.Това обаче не е гаранция,че ще ви залеят с кодове.Офертите ги разпращат на случаен принцип,но поне им заявявате желанието си да не ви пропускат  Grinning

3. Един единствен код можете да използвате в една поръчка.

4. Кодът, който сте решили да използвате, се изписва в празното поле в розовото каре под артикулите в кошницата срещу надписа Saisissez votre code offre spéciale и натискате ОК.
- Ако кодът се е задействал - това моментално ще се отрази в кошницата ви/ще ви се намали сумата, ще ви се занули доставката, ще ви излезе оранжево поле с подаръка най-отдолу след въведените артикули/в зависимост от бонусите, които дава съответния код.
- Ако ви се появи червен надпис - това означава, че кодът вече не е актуален; че не се хваща на въпросния акаунт; че подаръкът е изчерпан или ще е наличен след n бр.седмици.
- Ако след въвеждането на кода нищо не се промени в кошницата ви - това означава, че някое от условията на кода не е спазено.
- Ако решите да смените кода, който сте въвели е достатъчно да напишете новия в полето, в което сте написали предния и да натиснете ОК или да натиснете ОК след надписа J'annule mon offre spéciale, с което отказвате ползването на кода.

5. Можете да видите кой код сте използвали в направена вече поръчка, като влезете в Suivi de commande - Toutes mes commandes - кликвате върху съответната поръчка, от съответната дата и ви се отваря страницата с изброени артикулите включени в поръчката.Над тях има надпис Voir mon offre spéciale sur cette commande и като кликнете върху него ви зарежда страницата, на която освен всичко друго написано е даден и използвания от вас код срещу надписа - Mon code offre spéciale. Там са изписани реално 2 кода - горният е използвания от вас,а долният е кода,с който от Ларедут си водят съответната промоция.

6. Повечето кодове имат условия за използване и не действат,ако те не са спазени. Кодовете имат срок на валидност, след който вече не действат. Има персонални кодове, които не действат при всички - действат само на акаунта, на който са получени. По принцип всички условия за използването на един код са изписани под картинката на самата оферта с дребен шрифт - валидност,за кои артикули се отнася и т.н.

7. Ако един код дава намаление от 30% например, а в кошницата имате артикули намалени с 40-50-60 и т.н. % съответният код ви ги намаля с 30% от първоначалната ненамалена цена и следователно стойността им става по-висока от тази, на която сте ги сложили в кошницата си! Намалените вече артикули рядко могат да се намалят с по-голям % !

8. Цените се разделят на няколко вида - това можете да разберете, като след отварянето на някой артикул, въведете размер и цвят, под цената излиза надпис със съответния вид цена или никакъв - тоест безцветна.
- PRIX ROUGE/червени цени/ - НЕ се повлияват от кодове.
- PRIX MINI/червени цени/ - най-рядко се влияят от кодове /само в случаите, в които това е изрично указано условие на кода/.Артикулите, които са PRIX MINI, обикновено са посочени като такива под/над самата им снимка. 
- PRIX VERT/зелени цени/ - влияят се от кодове,но не винаги.Трябва да е условие на кода.
- Безцветни - не спадат към останалите и са реално повлияващите се от кодове/стига да не са от определена колекция,която трябва да е условие на кода/.

9. Кодовете,които излизат сега са за пролет - лято 2009 и повечето изискват наличие на такъв артикул в кошницата.Но има и такива,които се отнасят за дадена колекция или изключват такава/като TAILLISSIME,ANNE WEYBURN и т.н./Затова обърнете внимание какъв точно е артикула,който искате да се повлияе от кода - в горния ляв ъгъл, след като отворите даден артикул има квадратче ,което указва от коя колекция е той :
- пролет - лято 2009
- есен - зима 2008/2009
- прет-а-порте или La Minute Mode
- червения сектор/червените страници или т.нар.албанци - Les Aubaines/ е за стари колекции, които са вече намалени и периодично променят % на намалението им. Те Не се влияят от кодове.
или - артикули от сектор спорт с този знак НЕ се влияят от кодовете ако това не е изрично условие на съответния код.
- Nouveaute,т.е. най-новите стоки - артикул с такъв знак НЕ се влияе от кодовете/в редки случаи, може и да успеете да ги намалите/.
- NOUVEAU,EXCLUSIF WEB, артикул с такъв знак НЕ се влияе от кодовете/в редки случаи, може и да успеете да ги намалите/.
- колекция П/Л 2009 на TAILLISSIME.Кодовете засягащи тази колекция често изискват поръчването на техен артикул,но не винаги е задължително условие.
- колекция П/Л 2009 на ANNE WEYBURN.Кодовете засягащи и тази колекция често изискват поръчването на техен артикул,но не винаги е задължително условие.
- артикули на SOLUTIONS MAISON.Трудно се повлияват от кодове и обикновено с малък %.

ИГРАЧКИТЕ И ЕЛЕКТРОУРЕДИТЕ рядко се повлияват от кодове - трябва да е условие на кода и обикновено е с малък %.Често са PRIX ROUGE или PRIX MINI.

10. Пазаруването с референтни номера става - след като от заглавната страница на LaRedoute - натиснете бутон Commander avec la referеnces catalogues /в карето под Suivre mes commandes/ - ви се отваря страница с полета подредени в три колони - в първата въвеждате желания референтен номер, във втората се въвежда размер и в третата желаното количество. В графата за специален код на същата страница въвеждате съответния код, който да ви намали поръчвания артикул. Натискате бутона Ajouter au panier  за да го вкарате в кошницата си и готово. По същия начин чрез референтни номера  могат да се поръчват и артикули от каталога на Ларедут.


11. Когато един код дава намаление в евро определена сума от друга/напр.20?/45?/ това означава,че трябва да имате артикули на стойност поне 45? от ненамалени артикули от актуалната колекция,за да ви даде намалението.Има и такива,които изискват пък след отразеното намаление да има минимален отстатък,за да дадат БД.Напр. ако даден код дава 20?/45? и БД при минимален остатък 45? - Това означава,че трябва да имате артикули поне за 65? от ненамалени,да ви намали 20?,да ви останат 45? и да ви даде БД.Трябва да се обръща внимание на точните указания и условия.

12. В случаите, в които дадения подарък е изчерпан/Epuise/или ще бъде наличен след n - броя седмици, ще ви се появи червен надпис и няма да ви позволи да направите поръчка, така че обръщайте внимание какво ви се изписва в кошницата след въвеждането на кода.

13. Относно намаленията на различни марки, които правят периодично - Не на всички изпращат покана, но можете сами да си изпратите такава до вашия e-mail. Ако тук е публикувана такава страница, след като кликнете върху надписа INVITEZ UN/E/ AMI/E/….. ще се отвори страницата /може да е публикувана направо тя/, където попълвате съответно име, презиме и e-mail както ви е регистрацията в сайта. Имате възможност да разпратите 5 покани /напр.до всичките ви акаунти/, след което кликвате върху бутона Envoyer и остава да я получите. В деня на самото намаление ще ви бъде изпратен мейл с паролата, която да въведете и да влезете в страницата на намалението.

14. Оферта, пратена на e-maila се публикува - след като отворите получения мейл - оферта, над снимката/или самата оферта/, над клиентския ви номер има изписан текст с дребен шрифт и линк grâce à ce lien, кликвате и ви се зарежда нова страница със самата оферта. Линкът на тази страница копирате и публикувате тук.

15. Ето и сайтовете,от които можете да си набавите код /някои от тях изискват регистрация/
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
При регистрацията си в първия трябва да изчакате/до няколко часа/ потвърждение на e - maila си с линк,през който да влезете.Деветият също изисква регистрация, но и след потвърждението на мейла трябва да влезете във форума за Ларедут.Всеки код е отделна тема,в която като влезете,трябва задължително да пуснете пост и едва тогава като се върнете на първия кодовете и ако има снимки - вече се виждат.

16. На много хора са отказвани поръчки с обяснението,че са използвали код,който не им е изпратен лично - на e-mail. Така че сами преценявайте дали да използвате кодовете или не! Никой не може да ви каже дали ще ви бъде отказана поръчката.

17. Най – евтините артикули,които дават БД са основно от секция Linge de maison – бели калъфки,хавлии,тривки,единични едноцветни чаршафи,цветни калъфки и т.н.Важното е да са от актуалната колекция/за сега П/Л 2009/.

Много от долу публикуваните кодове може при вас да не действат,причините може да са много - да е персонален,да не сте нов клиент/има кодове само за нови клиенти/,да не сте спазили условието на кода и т.н. Единственото решение е да опитвате като всеки друг.

СНИМКИ НА ПОДАРЪЦИТЕ

КОДОВЕТЕ ИЗВЕСТНИ НИ КЪМ МОМЕНТА И АКТУАЛНИ ЗА СЕГА СА :

- ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА / БД / :
23809 - БД над 60? ненамалени от П/Л 2009 - вал.до 31/07/2009
24066 - БД при сума над 64? + чанта за път
24279 - БД над 60? ненамалени от П/Л 2009 - вал.до 27/05/2009
25178 - БД над 45? - вал.до 31/05/2009
49786,49824 - БД над 30? от ненамалени П/Л 2009 + сак Жираф в бежово и бяло/SAC BEIGE/BLANC/ - към момента не се знае дали е като предишната
50598 - БД над 45? + куфар на колелца в сиво и резеда/VALISE gris et anis/ - вал.до 21/05/2009
50628 - БД - вал.до 1/06/2009
60178 - БД над 45? - вал.до 24/05/2009
61026,61247 - БД над 45? с артикул Homme et Lingerie Homme от П/Л 2009 - вал.до 26/05/2009
61328 - БД
61425 - БД
67822,67814 - БД при над 60?
68306 - БД над 30? - вал.до 17/05/2009
merci - % намаление + БД при над 50? остатък след намалението


- НАМАЛЕНИЕ В ЕВРО :
23442 - 25?/50? от П/Л 2009 без червени,зелени и мини цени + куфар на колелца в сиво и резеда/VALISE gris et anis/ -  вал.до 30/09/2009
30813 - 20?/45? от П/Л 2009 + БД
32379 - 42/44,32387 - 46/48,32395 - 50/52,32409 - 54/56 - 15?/30? на  taillissime + сахариен
33189 - 20?/50? от П/Л 2009 + сак
36897 - 20?/50? от П/Л 2009 + куфар на колелца в сиво и резеда/VALISE gris et anis/ - вал.до 21/05/2009
37427 - 20?/45? от П/Л 2009 + БД
37443 - 10?/35? от П/Л 2009 + БД
50075 - 10?/28? от П/Л 2009 + БД + куфар на колелца в сиво и резеда/VALISE gris et anis/.Намалява и prix mini - вал.до 30/06/2009
57002 - 20?/55? + БД при остатък от поне 45? след намалението.Намалява и prix mini
61794,61816 - 20?/60?, 40?/120?, 75?/220?, 110?/320? от П/Л 2009 без prix rouges,prix mini и sport - вал.до 30/09/2009
61824 - 22?/60?, 44?/120?, 75?/200?, 112?/300? за Femme,Lingerie,Beauté,Enfants, Homme,Linge de maison,Literie meuble за П/Л 2009 без prix rouges,prix mini и 20% за sport - вал.до 30/09/2009
61832 - 22?/60?, 44?/120?, 75?/200?, 112?/300? от П/Л 2009 и 20% за спорт  - вал.до 30/09/2009
63533 - 32?/75?, 55?/125? от П/Л 2009
63509 - 38?/88?, 51?/119? от П/Л 2009
63541 - 55?/125? от П/Л 2009 без намалени,PRIX MINI,PRIX ROUGE,PRIX VERT/но при някои от тях действа/,NOUVEAU,EXCLUSIF WEB
66826,67539 - 38/40;66834,67547 - 42/44;66842,67555 - 46/48 - 15?/25? + БД + сахариен – вал.до 21/06/2009
72621 - 33?/53? + БД
72990 - 20?/55?, 60?/160?, 100?/260? и 20% за електроуреди и спорт - вал.до 30/09/2009


- НАМАЛЕНИЕ В ПРОЦЕНТИ :
26077 - 35% за П/Л 2009 + БД
26093 - 35% за колекция П/Л 2009 на Active Wear
26859 - 25% на първите 2 артикула,20% на останалите,а над 58? от П/Л 2009 без зелени, червени и мини цени + сак Лафума кафяво и синьо - заменят го със сак everyday Lafuma – вал.до 30/09/2009
26883 - 25% за П/Л 2009 + розова чанта/SAC Vieux rose/над 25? поръчка + нещо като чек за 25? - за нови клиенти/нови акаунти
26891 - 25% за П/Л 2009 + розова чанта /SAC Vieux rose/над 25? поръчка + комплект тенджери с реф.номер 7024207 се намаляват на 10?/трябва да има поне 1 артикул(може и намален) от П/Л 2009/ - за нови клиенти/нови акаунти
26905 - 25% за П/Л 2009 + розова чанта /SAC Vieux rose/над 25? поръчка + комплект 5 бр.чанти - за нови клиенти/нови акаунти
26913 - 25% за П/Л 2009 + розова чанта /SAC Vieux rose/над 25? поръчка  + прахосмукачка без торбичка с реф.номер 8657475 се намалява на 8?/прахосмукачката е същата като тази от 10?/ - за нови клиенти/нови акаунти
26921 - 25% за П/Л 2009 + розова чанта /SAC Vieux rose/над 25? поръчка  + надуваем дюшек с интегрирана система за надуване,отгоре е плюш,тежи около 4 кг - за нови клиенти/нови акаунти
27014 - 20% за П/Л 2009 + комплект 5 бр.чанти/SAC VOYAGE/
27464 - 35% за 1 артикул от колекция taillissime - вал.до 20/06/2009
32115 - 30% за 1 артикул от предпочитани, 25 % за артикул от колекцията П/Л 2009 на  taillissime + сива жилетка /не се знае размера/ - вал.до 18/05/2009
39675,54372,54399 - 40% за П/Л 2009 + термочанта,покривка и 3бр.кутии - вал.до 12/06/2009
51462 - 35% за femme,lingerie,beauté,enfant,homme + тренч бежов 42/44 - вал.до 07/06/2009
56383 - 30% за LaRedoute,текстил,мебели и декор - вал.до 31/05/2009
58076,72044 - 40% за femme,lingerie,beauté,enfant,homme,Anne Weyburn,taillissime,30% за linge de maison,literie,meuble,déco,AM.PM.,25% за електроуреди и при 4 артикула за поне 50? + чанта и парео/sac + paréo/Set de plage : sac de plage, paréo & accessoires/подаръка с код 72044 - sac blanc gris r  - ще е наличен след 3 седмици,ако решите,следете дали няма да го набавят по - рано/ - вал.до 30/05/2009
58262 - 30% за Linge de maison -  вал.до 26/05/2009
58726 - 40% за прет-а-порте/при вече намалени - намалява от  първончалната ненамалена цена/,30% от Linge de maison, Literie, Meuble et déco - вал.до 31/05/2009
60518 - 20% за sport + сак Oxbow черно и бордо/sac Oxbow noir bordeau /.Размери - 51*39*20cm с 1 джоб - вал.до 18/05/2009
60526 - 20% за sport + сак Oxbow каки и розово/sac Oxbow kaki rose/. Размери - 51*39*20cm с 1 джоб - вал.до 18/05/2009
63320 - 35% за П/Л 2009
64173 - до 40% за П/Л 2009 без намалени,PRIX MINI,PRIX ROUGE,PRIX VERT/но при някои от тях действа/,NOUVEAU,EXCLUSIF WEB
64203 - 50% за избраните,35% за textile,25% за maison,20% за останалите от зелените страници - вал.до 14/07/2009
64416,64459,64548,64564,64610 - 25% на артикули от спорт + сак Oxbow каки и розово/sac Oxbow kaki rose/. Размери - 51*39*20cm с 1 джоб
64424,64467,64572,64602 - 25% на артикули от спорт + сак Oxbow черно и бордо/sac Oxbow noir bordeau /.Размери - 51*39*20cm с 1 джоб
64483 - 25% намаление на спортни стоки
69914 - 40% от La Redoute,30% за всички текстилни изделия,25% за малки уреди,20% от остатъка - вал.до 30/05/2009
71005 - 30% за артикули на AM.PM от П/Л 2009 + блендер за 24,90? при поръчка над 90?/не са много ясни условията,нито как изглежда/
72532 - 40% за femme,lingerie,beauté,enfant,homme без pages rouges,vertes et prix mini);35% за linge de maison,anne weyburn,taillissime;25% literie,meuble et deco,petit electromenager;20% sport,gros electromenager + при 4 артикула БД + комплект 25 части
76643,76651 - 60% за П/Л 2009 - вал.до 1/06/2009
78115 - 40% от La Redoute,30% за всички текстилни изделия,25% за малки уреди,20% от остатъка
83720 - 40% за П/Л 2009 + БД при минимум 45?, важи за 1-ва поръчка - вал.до 26/05/2009

- ЗА ПОДАРЪЦИ :
10286,51853,52302 - розова детска раница Найк /Sac a dos enfants Nike rose/.Размери 31см/26см/9см
10294,51888,51896,52280 - черна детска раница Найк/Sac a dos enfants Nike noir/.Размери 31см/26см/9см
53139 - чантичка Дора + БД при поне 1 артикул от П/Л 2009
53147 - раничка Спайдърмен + БД при поне 1 артикул от П/Л 2009
12939,12947 - комплект коктейл от 16 части/SET COCKTAIL rose, vert/ + БД
26352 - при 4 артикула - сервиз за кафе
27510 - десертна чиния /ASSIETTE A DESSERT/
29939 - сервиз за аперитив - COUPELLE   taupe/auberg
32093,32050,32123,32131 - не се знае кой размер,32042 - р-р 42/44,32107 - р-р 46/48,32069 - р-р 50/52,32085 - р-р 54/56 - 30% за първия артикул и 25% за останалите +  сива жилетка/veste grise/, дава я независимо дали има в кошницата нещо от колекцията, БД дава само, ако има нещо от колекция П/Л на Тайлисиме
50423 - 38/40,50466 - 42/44,50482 - 46/48 - бежов сахариен + БД - вал.до 30/05/2009
52140 - комплект спално бельо - плик 140/200см + калъфка 65/65см, 100% памук.
54437 - сак Лафума в бяло с розови цветя.Размери 40x40x17cm
59994 - 38/40,60003 - 42/44,60011 - 46/48 - бежов сахариен + БД - вал.до 17/05/2009
60763,68349,68357,68411,71935 - комплект коктейл от 16 части/SET COCKTAIL rose, vert/тежи 1,300кг - вал.до 30/05/2009

 
АРТИКУЛИ ПОРЪЧВАНИ С РЕФЕРЕНТНИ НОМЕРА :
 
- Трицветен комплект за хранене – реф.номер 9007946 – намалява се на 8,90? от 29,90?/vaisselle anis et fushia (6 ramequins, 6 assietes à dessert, 6 serviette de table et 6 sets)/

- BABYCOOK/MIXER - цвят карамел/BEIGE 912071/ - реф.номер 8278873
                                   - цвят зелен/VERT/ - реф.номер 8278970 /ще е наличен след 3 седмици/
с код 63517 се намалява на 68,99? от 119,99? + БД при артикул от П/Л 2009 - няма снимка за сега,но най - вероятно именно за тези става въпрос


- тази чанта с реф.номер 7212550 за 5,50? - реална снимка - ще е налична след 2 седмици

- бяла чанта с реф.номер 9321950 за 5,90? - реална снимка

- черна лачена чанта с реф.номер 6944507 за 6,90?

- с реф.номер 6778810 - маратонки Адидас - цвят бяло и синьо
- с реф.номер 6778801 - маратонки Адидас - цвят розово и сиво
                     - за номера - 28, 29, 30, 31                 - цена: 29,90?
                     - за номера - 32, 33, 34, 35, 36           - цена: 33,90?
                     - за номера - 37, 38 1/2                       - цена: 37,90?

- с реф.номер 6820450 - комплект плик 140/200см + калъфка 65/65см за 6,50?
 
- с реф.номер 8276757 - Комплект плик 140/200 + калъфка за възглавница 63/63 за 6,50?  -  / 8276757 housse de couette 140/200 et une taie d'oreiller 63/63 imprimé peps et dynamique au pris de 6,50?/, реална снимка


- с реф.номер 7097107 - Маратонки Puma - цвят бяло,сребърно,черно - BLANC/ARGENT/NOIR
- с реф.номер 7097492 - Маратонки Puma - цвятчерно,сребърно,сиво  - NOIR/ARGENT/GRIS
- с реф.номер 7097360 - Маратонки Puma - цвят кафяво,бяло,кафе      - CHOCOLAT/BLANC/CAFE
                     - за номера - 39, 40                              - цена: 50,00?
                     - за номера - 41, 42, 43, 44, 45, 46      - цена: 55,00?

 
- с реф.номер 5320780 - Маратонки Puma -  цвят сив
                     - за номера - 37, 38, 39, 40                  - цена: 37,50?
                     - за номера - 44                                    - цена: 42,00?
- с реф.номер 5320780 - Маратонки Puma - цвят черен
                     - за номера - 36,37,371/2,38,39,40,41 - цена: 37,50?
                     - за номера - 42,43,44,45                     - цена: 42,00?

-  с реф.номер 5154715 - Маратонки Пума - цвят шоколад 
-  с реф.номер 7419600 - Маратонки Пума - цвят розов 
-  с реф.номер 5154723 - Маратонки Пума - цвят черен
                      - за номера - 28, 29, 30, 31                - цена: 24,90?
                      - за номера - 32, 33, 34, 35, 36          - цена: 27,61?
                      - за номера - 37, 38, 39                      - цена: 30,33?

 
- с реф.номер 4947606 - черен колан 115см за 5,90?
- с реф.номер 4949005 - колан цвят шоколад 115см за 5,90? и двата с код - 64998 - sac "Everyday"


ПРЕДИШНИ ТЕМИ - 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Специални благодарности на mama Mamut, ronisum и най - вече змейковица - подготвили предните теми  bouquet
УСПЕШНО ПАЗАРУВАНЕ НА ВСИЧКИ !

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 01:30 от mamaB

# 1
 • София
 • Мнения: 2 208
Не мога да пропусна да се запиша първа  Mr. Green ,благодаря,МамаВ!     bouquet  bouquet  bouquet
Отивам да търся кодове...

58726 -40%от прет-а-порте,(става и с намалени от новата колекция,но намалява от основната цена);-30% от Linge de maison, Literie, Meuble et déco.Валиден е до 31 май.

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 15:32 от Evka

# 2
 • гр. София
 • Мнения: 59
 Hug Hug

# 3
 • Burgas
 • Мнения: 1 579
Да не ме биете ама искам да следя темата  bouquet

# 4
 • Абсурдистан
 • Мнения: 3 317
Запис

# 5
 • на границата
 • Мнения: 324
Ако може, нека се допълни за код 50075, че освен куфара, дава и безплатна доставка при нещо от новата колекция. Вчера го ползвах и работи.

# 6
 • Пловдив
 • Мнения: 3 246
МамаБ, сърдечно благодаря за отмяната  Heart Eyes  bouquet

И дано повече хора се вслушат в забележката ти  Praynig и да има по-малко запис -и и повече по същество  ooooh!

# 7
 • Габрово
 • Мнения: 2
Момичета, да споделя. В предишната тема 1 ларедутка беше поместила 1 френски сайт с "пресни" кодове. И понеже не виждам код 59994, ей туй нещо http://www.ma-reduc.com/bon-reduction-de-La-Redoute-code-65182618747e9.php да ви кажа,че има за сахаринчето, но моля френско говорящите брадърки да се включат. Значи дава БД и сахаринче, но може ли някои да ми каже с този код кои точно номер ще ми дадат? Въпрос, на които сигурно никой не може да ми отговори, ама пробвайте се. В панера не пише, проверено е. Ще чакам бързи и адекватни отговори. Защото изтривалката ми за баня ще изчезне, докато се намотам, а сахаринчето ще трябва вече да го прибирам в гардероба.

# 8
 • BG
 • Мнения: 4 546
Момичета, да споделя. В предишната тема 1 ларедутка беше поместила 1 френски сайт с "пресни" кодове. И понеже не виждам код 59994, ей туй нещо http://www.ma-reduc.com/bon-reduction-de-La-Redoute-code-65182618747e9.php да ви кажа,че има за сахаринчето, но моля френско говорящите брадърки да се включат. Значи дава БД и сахаринче, но може ли някои да ми каже с този код кои точно номер ще ми дадат? Въпрос, на които сигурно никой не може да ми отговори, ама пробвайте се. В панера не пише, проверено е. Ще чакам бързи и адекватни отговори. Защото изтривалката ми за баня ще изчезне, докато се намотам, а сахаринчето ще трябва вече да го прибирам в гардероба.
38/40

# 9
 • София
 • Мнения: 4 266
Момичета, да споделя. В предишната тема 1 ларедутка беше поместила 1 френски сайт с "пресни" кодове. И понеже не виждам код 59994, ей туй нещо http://www.ma-reduc.com/bon-reduction-de-La-Redoute-code-65182618747e9.php да ви кажа,че има за сахаринчето, но моля френско говорящите брадърки да се включат. Значи дава БД и сахаринче, но може ли някои да ми каже с този код кои точно номер ще ми дадат? Въпрос, на които сигурно никой не може да ми отговори, ама пробвайте се. В панера не пише, проверено е. Ще чакам бързи и адекватни отговори. Защото изтривалката ми за баня ще изчезне, докато се намотам, а сахаринчето ще трябва вече да го прибирам в гардероба.
38/40

да и аз я имам таз и оферта с този код.

# 10
 • Варна
 • Мнения: 639
То почти всички я имаме  Laughing Изтича на 17.05 с конкретните кодове.

Отметнала съм със зелен цвят кодовете,които са до 17.05 и 18.05  Peace

Слънчогледка оправих го  Hug

змейче,винаги,когато се наложи  Heart Eyes Hug Тя твоята е по - сложната  Laughing  Crazy

# 11
 • в страната на абсурдите
 • Мнения: 1 206
mamaB поздравления за новата тема!/надявам се нели вече да е оздравяла!/
код 50075,който намаля 10/28 евро и дава подарък куфар ,намаля също prix mini.преди малко пуснах поръчка с това
http://www.laredoute.fr/vente-voilage-uni-bas-ourle.aspx?product … &numberpage=1  и това
http://www.laredoute.fr/vente-slip-enfant-garcon-redoute-creatio … &numberpage=1 и ми намали 10 евро и даде бд.

# 12
 • Ботевград
 • Мнения: 2 289
Мама В, Змейка Благодаря Ви сърдечно  Hug
Момичета, нека опитаме да напълним тази тема само и единствено с работещи и нови кодове  Hug


51896  Подарък черно бяла раница, чанта (Sac a dos Noir/Blanc)

# 13
 • Габрово
 • Мнения: 2
Благодаря Ви, момичета. Понеже не видях този код, посочен на 1-ва страница, реших и аз нещо да добавя.

# 14
 • Бургас/Лондон
 • Мнения: 6
малко със страх да не ме линчувате,ама да питам- код 50075 освен че дава БД и подарък,как се смъкват 10-те евро от сметката  Blush

Редакция на ключовите думи на тема

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт