Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!



запомни ме Забравена парола Активация на акаунт





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma



1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-6 от 6 отговора
Някой може ли да ми каже как да мариновам зеленчуци за печене на грил (тиквички, гъби, картофи, моркови, от тоя тип)? Сервират ги често като гарнитура и са много вкусни и здравословни - не са пържени и мазни, а леко запечени. Но си мисля, че примерно се прави марината от зехтин и балсамов оцет, подправки... розмарин? А и може ли да са замразени или трябва да са пресни задължително? Кажете ако се сещате за някакви идеи.. нещо не открих нищо по темата с търсачката  newsm78
Цитирай


и аз преди малко се рових и открих това:
http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/05/01/%D0%B7%D0%B5%D0% … 1%80%D0%B8%D0%BB/
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=303363.0

мисля, че има интересни неща
Цитирай


Аз също не пържа ,а ги пека на грила.Само ги нарязвам и поръсвам с малко зехтин ,не слагам никакви подправки. Smile
Цитирай


аз ги мариновам зависимо от настроението ми

- соев сос, мед, розмарин, чили
- балсамико, зехтин, горчица, правансласки подправки
- зехтин, чесън, босилек, мед
след като ги грилна ги слагам в кутия с капак, да соят топлии заливам с останалата марината Peace
с
амо пресни ползвам.
замразените са много на дребно и пускат много вода. Peace
Цитирай


asyalein , благодаря, ще изпробвам някоя от твоите марини.
Цитирай



http://forum.flowersnet.info/viewtopic.php?p=2335#p2335 това е моята рецепта за вегетариански шишчета
Снимала съм ги тук /на тази снимка са с малко бяло пилешко месо/ http://albums.jambolnet.com/album83/P6093608
Цитирай


Най-добре стават печени на BBQ Peace Само жарнати, за да останат сочни. После ги заливам с марината от: балсамико, чесън, копър, магданоз, зехтин, сол Peace
Цитирай


1-6 от 6 отговора