«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

јлтернативна медицина
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-11 от 11 отговора


ћнени€: 361
«дравейте! ћного дейна съм във форума тези дни, но за първи път са децата ми на хомеопати€ и съм вече притеснена.

— две думи -лекували ли сте конюктивит с хомеопати€, за колко време и успешно ли?

ѕедиатърката ни даде капки тобрекс, капахме ги два дена и ги спр€хме, защото според хомеопата тр€бва само да се изчисти. јма колко време ще се чисти? “ова тече от понеделник, от два дена и половина е на ’ и не знам кога горе долу да очаквам резултат. ясно ми е, че е индивидуално...но все пак. ќсвен това вече 10 дена му тече носа и секретира горки€т от вс€къде: нос, очи
ќт вчера е и с “, висока.
ƒаде ни ’ капки Sulphur, знаете ли за какво са точно?

”ф, много въпроси, но съм притеснена, мол€ ви дайте мнение.
÷итирай


ћнени€: 361
¬ъпросът е актуален, но сега сме вече с гнойна ангина, та фокусът на притеснението е изместен....
÷итирай

ƒобрич

ћнени€: 931
ѕо-добре е отново да говорите с хомеопата и да му кажете за новите симптоми.
“върде малко информаци€ давате за децата, та да се изкаже н€какво мнение.

ѕо първи€ въпрос - да, лекувала съм и го излекувах. «а колко дни не помн€, но не б€ха 2-3.
«а конюнктивита ви препоръчвам промивки с билката ќчанка. Ќа опаковката й пише как се прави запарката. ѕромивките се прав€т често.
÷итирай


ћнени€: 361
¬одих го днес, той установи ангината. јз си мисл€ дали тази с€ра, ко€то даваше за дренаж, не дренира така гнойни€ секрет, че той започна да излиза не само от носа и очите, а и се налепи по гърлото... ћного ми е притеснено вече! “р€бва май да питам тук хомеопата до колко време да очаквам подобрение от гнойната ангина и след кой ден ако не подейства да си го вод€ на лекар. »наче на другото дете конюктивита като че ли му се пооправ€. Ќо веро€тността да пипне и то гнойна е гол€ма.

»наче хомеопата ми вдъхва доверие, беше останал в —офи€ специално за нас, защото вчера му се обадих че детето има висока “ и искаше да го проследи и уикенда, тъй като сме съвсем нови и не ни познава още. ƒнес каза по тел да давам на два часа sulphur-а, но после €вно е размислил и се обади по тел да отидем да ни види. “ака се стигна до ангината.
јз обаче ще му пов€рвам изц€ло, ако оправи детето и не се стигне до влошаване и јЅ.
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 2 231
» двете сме леували с хомеопати€...
+ промивки със сребърна вода при конюктивита и
+ компреси с извара или др. от народната медицина при гнойната ангина.

Ќе се е налагал јЅ.  Peace
« ѕоследна редакци€: нд, 24 май 2009, 08:29 от Ѕенджи 2710 »
÷итирай


ћнени€: 5 243
ƒа кажа за конюктивита. ћина от само себе си. »наче децата и аз се лекуваме с хомеопати€.
÷итирай

Sofia

ћнени€: 8 050
Ћекувала съм конюктивит с хомеопати€ да, но съм правила и чести промивки с лайка.
÷итирай


ћнени€: 361
Ѕлагодар€ ви за отговорите. Ќа фона на гнойната ангина, с ко€то се сдобихме последните дни, конюктивита ми се вижда направо като кихавица...«апочвам да се отраквам по малко и да разбирам, че това от очите или др м€сто тр€бва просто да изтече, за да не се натрупа и да не доведе до по-сериозни бели след време.
÷итирай

ƒобрич

ћнени€: 931
¬€рно е това nizza, по-добре е да изтече  Peace
—корошно оздрав€ване  Smile
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 1 672
Ќие имахме два опита да излекуваме конюнктивит с хомеопати€.
ѕърви€ опит започна при един хомеопат. —тигнахме до н€къде, но не б€х убедена, че това е начина. Ќа десети€ ден отидохме при друг хомеопат, кото даде само конституци€та. «а още седем дни стигнахем до почти пълно изчезване на секретите и спокойни очи.
—лед два дни конюнктивита пак започна с пълна сила като наново събуден.
–азбрах, че в €слата имало две деца с конюнктивит и €вно са върнали инфекци€та.
„акахме 4 дни да си действа кинституци€та, но резултат н€маше. —ледва през 30 минути моно препарат за острото състо€ние - ефект минимален. Ќа следващи€ ден през час... отново минимален ефект. Ќа трети€ ден вече не ми изглеждаше розово положението - по€ви се силно зачерв€ване на едини€ клепач и червено петно в б€лото на окото и... се предадох и слагам капки “обрин.
ƒнес е втори ден от капките и положението се оправ€. ј така се над€вах да успеем с хомеопати€та  Rolling Eyes

“а... това е нашата драма с очите.
ƒано при вас да мине по-леко и бързо  Peace
÷итирай


ћнени€: 361
ѕри нас конюктивита изчезна, вече не знам за колко, че ни споходи √ј при едното дете, но при другото май за около 3-4 дни изтече основни€ секрет. ’ ни даде сулфур за дренаж и така изтече. ѕри другото, понеже освен конюкт. имаше и гъсти сополи, и изтече май и към гърлото та √ј и в един момент течеше отвс€къде - гърло, нос, очи....но се оправи и той. —ега 1 седм след това все още им се по€в€ва по н€кое гурелче от време на време, но не е онова, което беше, далеч.

—ъжал€вам че тво€т опит не е сполучил. —амата аз съм/б€х доста скептична относно ’, но имах желанието да опитам и да работи, никой от нас не иска јЅ.
ј дали ’ ти е достатъчно добър? “ой какво казва, защо не минават очите?
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 1 672
ѕри нас тази сутрин не б€ха залепнали очите - чисти Smile Ќо после се вид€ по една съвсем тънка пеленичка, ко€то падна и после очите са чисити.
јз пък в хомеопати€та виждам такава жел€зна логика, че изобщо не съм имала съмнение. Ќо в един момент притеснени€та наддел€ват и...  Rolling Eyes
ѕри мен проблема ми е, че до сега не съм се сблъсквала с тези болести и не знам какво да очаквам. јко знаех предварително с подробности как се развива при традиционно лечение, веро€тно щ€х да съм много по-спокойна.

јз за това така с подробности разказах как са се стекли нещата при нас. „е аз много четох из нета да откри€ чужди истории  Mr. Green

»наче за хомеопата... наистина и гласувам доверие. ѕоне от интервюто и от начина на работа и отношението съм много доволна. Ќ€ма да се отказвам от първие неуспешен опит  Peace
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-11 от 11 отговора