Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 23 май 2009, 16:36 ч.
  • Преглеждания  3 991  Мнения  9  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 5 374
Момичета, имам един пакет замразени челадинки, моля, дайте идеи за супа. Прегледах рецептите за гъбени супи в "Готварската книга", но си мисля дали има специфика при готвенето на диви гъби?

Благодаря предварително.

Реклама
# 1
  • Холандия/Хага
  • Мнения: 1 352
Честно казано незнам дали има разлика в готвенето на диви и култивирани гъби, но исках да ти предложа една рецепта на  Марулка за гъбена супа:
Гъбена "президентска" супа

# 2
  • варненка от София
  • Мнения: 4 659
И за щях да ти предложа тази супа, с диви гъби ще е още по-ароматно. Принципно мама винаги ги попарваше предварително дивите гъби и тогава ги готвеше, ама твоите са замразени, предполагам вече са изчистени за това няма да има нужда от попарване.

Действай смело  Peace

# 3
  • София
  • Мнения: 5 374
Марулка, това звучи превъзходно. Обещавам да се похваля с резултата.

# 4
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Гъбена крем-супа  Simple Smile

Челадинката съм я признала за най-вкусната и ароматна гъбка  Blush Суша си ги, за да си имам целогодишно. Преди готвене ги накисвам в гореща вода.

# 5
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 9 469
аз ги обичам на каша или на сос.
и на супа са вкусни де.
със сметана и малко инд. орехче и черен пипер  Crazy

# 6
  • На брега на реката
  • Мнения: 1 530
Със сметана, топено сирене, бяло вино, тарос и копър.  Wink
Опс, извинявам се, сега видях, че става въпрос само за супа.

# 7
# 8
  • На брега на реката
  • Мнения: 1 530
Аз не ям ориз, но приятелка ми хвали много гъбена супа с ориз и копър. Но точната рецепта не знам  Embarassed

# 9
  • София
  • Мнения: 5 374
И за щях да ти предложа тази супа, с диви гъби ще е още по-ароматно. Принципно мама винаги ги попарваше предварително дивите гъби и тогава ги готвеше, ама твоите са замразени, предполагам вече са изчистени за това няма да има нужда от попарване.

Действай смело  Peace
Марулке, слънце, сушата стана разкошна, всичко спазих, само дето нямах гъбена крем=супа от готовите. Накрая, за разкош, сложих магданозец.

БОМБА! Признавам те.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт