Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 3
Здравейте,

1. Може ли някоя, която е раждала на скоро да ми препоръча конкретен акушеро-гинеколог наистина добър, при който да отиде жена ми - за следене на бременността и израждане. Както и болница, в която да има необходимата апаратура при евентуални проблеми.
2. Бих искал да попитам какви са стандартните разходи за новородено бебоче - с конкретни суми на месец, при положение, че всичко е протекло нормално по време на бременността?
3. кръвни изследвания ДКК - Ne,Ly,Eo       
          - Ne - не е в реф. граници, под необходимото равнище е 33.8 при норми заложени 45-70
          - Ly - e 62.1 при допустими 20-40
          - Eo - e 0.4 при допустими 1-5
           Моля някое медицинско лице от форума да каже има ли място за притеснение или не. Ходихме при гинеколога който ни изпрати-погледна и каза "всичко е наред", но на въпроса защо е повишено Ly ? отговора беше има някаква инфекция СИГУРНО. каква е, къде е и по какъв начин да я лекуваме каза че не може да помогне.

Благодаря предварително на всички, които могат да помогнат!

# 1
  • София
  • Мнения: 1 085
Темата ти е за здравния справочник, не е за тук. Ако я пуснеш там, ще получиш повече информация.

# 2
  • Мнения: 9 817
1. Тук ще прочетеш толкова различни мнения за това кой гинеколог е добър и кой не, колкото са и потребителите във форума.
За да избереш добър лекар  и добра болница поне според твоите критерии, е важно преди всичко личното впечатление. За това обиколете и разпитайте. В Здравният справочник има Бял и Черен списък, прочети и там. Важно е също дали искате бременността да се следи и съответно раждането да прочете в държавна или частна болница. Все пак цените са доста различни. Добра апаратура и добри специалисти има и в частните /някои от тях обаче/ и в държавните болници.

2. Стандартни разходи за едно бебе няма- зависи от много фактори и най-вече от това с колко финанси разполагате. Зависи дали дали бебето се кърми или е на АМ, зависи и какви памперси му купувате, колко пали на месец ще имате възможност да отделяте за дрехи и играчки....

3. За кръвните изследвания не мога да помогна.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт