Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

се променя - разгледайте новостите и споделете с нас впечатленията си Включете се
Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 122
Здравейте, купихме се нова машина за печене на хляб т.н. хлебопекарна, но нещо първия ми опит не беше много успешен.Затова се нуждая от Вашата помощ за добиване на съвършенство при печенето на питки, а и не само на тях. Значи изсипах продуктите по рецептата вода, сол, захар, мая,брашно и зададох нужната програма за правене на бял хляб.След три часа обработка се получи ронлив хляб с твърда коричка. Как е при Вас? Изобщо откъде мога да си взема рецепти за правене на изделия в хлебопекарната? И какве са т.н. "чалъми" при печене. Благодаря предварително.
Цитирай


Мнения: 2 711
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=389900.0
Отдавна има тема за хлебопекарни.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.