Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 124
Здравейте, купихме се нова машина за печене на хляб т.н. хлебопекарна, но нещо първия ми опит не беше много успешен.Затова се нуждая от Вашата помощ за добиване на съвършенство при печенето на питки, а и не само на тях. Значи изсипах продуктите по рецептата вода, сол, захар, мая,брашно и зададох нужната програма за правене на бял хляб.След три часа обработка се получи ронлив хляб с твърда коричка. Как е при Вас? Изобщо откъде мога да си взема рецепти за правене на изделия в хлебопекарната? И какве са т.н. "чалъми" при печене. Благодаря предварително.

# 1
  • Мнения: 2 712
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=389900.0
Отдавна има тема за хлебопекарни.



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт