Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 30 май 2009, 22:06 ч.

Може би я познавате?

 • 5 826
 • 21
 •   1
Отговори
 • Мнения: 8
В началото на март 1971г. в родилния дом на болницата в гр.Провадия една жена ражда момиче,на което дава името Десислава.Жената се казва Калинка Христова Иванова и оставя момичето за осиновяване.Може би е била учителка,в което не съм напълно сигурна,както и в това ,че съм трето дете.Искам да я намеря и просто да си поговорим за миналото.

# 1
 • Мнения: 703
Миличка, имаш трите й имена, това е много добре.Можеш да потърсиш в полицията, в общината, където ти е издаден актът за раждане, в ГРАО, в НОИ, навсякъде,където се сетиш, дето си вика и всезнаещия Гуугъл можеш да питаш Simple Smile
Успех Simple Smile

Погледни баоо.бг. Това също е ще ти помогне Simple Smile

# 2
 • Мнения: 8
Всичко от изброеното изпробвах,но без успех.Оказа се много сложно начинание.ГРАО е непробиваемо,в полицията излизат няколко имена,но мога ли да обезпокоя всички от списъка?Оказа се,че с едно име не става,не е толкова лесно.

# 3
 • Мнения: 2 172
ако найстина излизат няколко имена, едва ли е толкова трудно да се разбере кои от тях имат две по-големи от теб деца и после да стесняваш кръга на "заподозрените", виж, ако си е сменила име или имена....абе, това за полицията , сигурно не е проблем, но ти не си полицията Sad

# 4
 • Мнения: 703
Ами вземаш всичките имена с адресите, после отиваш на адреса и търсиш съответната жена, може да се представиш че си от някоя фирма или да се обадиш и да каже6 не6то такова, незнам, използвай въображението си Simple Smile
Успех!

# 5
 • Мнения: 8
Надявам се,че някой може да я разпознае чрез името.Всичко се случва, понякога и чудеса Simple Smile

# 6
# 7
 • Мнения: 1 249

Не слушай глупостите на хората. За теб е като дране на живо, а за тях е като раздвижване на въздуха просто.

Реално имаш не три, а две имена. Имаш в условието на задачата две имена, независимо, че знаеш три. Фамилията при жените доста често се сменя поне един път.
Сериозен факт и фактор за трудностите ти е това, че тогава и ти и тя не сте имали ЕГН.
А това математически означава, че към бройката ще ти се прибавят и жени с еднакви първи имена, но различни фамилии, т.е. и тези които по рождение са си имали друга фамилия, т.е.  голям масив инфо.
По-лесно е ако си служител със съответните пароли да търсиш и отсяваш по определени критерии, но ти не си такъв. А някои няма нужда и да анализират, но не си такъв служител.
Писала съм подробно, ако искаш намери.

Хем искам да ти кажа, че има минали по този път и да ти дам малко подкрепа, Hug хем ставам бясна от мъка като си помисля, че масата хора и моите и твоите думи свъзрзват с черна неблагодарност.
Не знам защо имаме тези пътища и уроци.
 Hug Hug Hug

http://www.vbox7.com/play:c4535e34&al=1&vid=2905064
Малко музика за определени моменти.
Моля се да не бъде изтълкуван текста неправилно, но музиката ми допада много.

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 13:24 от Miraetta

# 8
 • Мнения: 8
Miraetta всичко е така както си го написала,уж всичко е ясно,а си в задънена улица.

# 9
 • Мнения: 703
Мираета, уважавам те и те чета с интерс, но недей да слагаш всички под общ знаменател!Ако под глупости имаш предвид нещата, които сме писали тук!
Аз съм осиновена и не мисля, че пиша глупости или че чувствам нещо по-различно от теб, например. И наистина, ако бях на мястото на Хубавелка, щях да си измисля някакви начини да проверч по адрес или нещо подобно. Друг е въпросът, че на теб ти се струва глупаво!Не всички тук си чешат езиците и не всички гледат сеир.
Моите уважения bowuu

# 10
 • Мнения: 1 249
Мила Вагабонд,

И през ум не ми минава теб и другите тук да споменявам като говорещи глупости, не знам откъде ги правиш тези заключения.

С цитираните две имена масивът би бил минимум  150-200 жени.  Как без три актуални имена и ЕГН и в коя община предлагаш да се пита ... Няма да навлизам по-дълбоко. За който може да чете, е написано доста. Без актуални имена няма адрес, а без ЕГН няма сигурност в идентичността на лицата със стари и нови имена на майките.
Никой не ти дава имена и адреси на тепсия. Не става дума за пари, а за събиране на инфо, анализ и издръжливост.
А ако нямаш годините им не си в състояние да отсееш от бройката кои отпадат поради неподходяща възраст, други родени деца в период -+ 7-8 месеца и много други неща. Не че съм много умна да се сетя, а всеки, който се е сблъскал с тази стена, би се сетил.
А след отсяването да се намерят и актуални адреси си е друга тема.
Та, само ти нахвърлих елементарни жалони, а пътят (ако не си човек от службите, де ) е доста трънлив.
Та затова съвети, да ги обходи са тъжни, а дори не и смешни. Започнах с адресите когато стесних кръга до около 20 жени. С 200 е непосилно.
А когато започне нещо да прави, всеки втори я разпитва за всичко и после не и кава нищо. Обидите и конското не ги и споменяавам. Миналите през това си ги знаят.

Хората дори не схващат разликата между хората, получили ЕГН при раждането и родени от майки с ЕГН към момента на раждането, и тези като нас, които са получили едва след години, а майките им в документите за осиновавянето не са индивидуализрани с ЕГН.
Поради тази причина нещата, които тук си говорим, може би на някого изглеждат безсмислени, защото хората познават само настоящата действителност - с ЕГН-та, реалните имена в декларациите и съдебните решения и т.н.
Но има такива като нас - без самоличност, анонимни, без рожден ден, без, без ...
Та ако на тези не им кажа нищо смислено и да се пазят от безсмислието на хората, как да им помогна.....

Доста хора съветват от желание да демонстрират участие без да се замислят.
Откъде би намерила актуален адрес на лице, за което знаеш само двете му имена ????????
Данните от онези години не са на електронен носител, поне не тези, които са в държавния и окръжните архиви, а лицата не се индивидуализират с ЕГН на хартиените носители от онова време.


Наистина ли не разбираш абсурдността на разговора. Лицето не разполага с първичното си удостоверемние за раждане, а и да разполагаше с копие, там са само трите имена на жена, която сега най-вероятно има друга фамилия и със сигурност вече има ЕГН, ако не е починала преди въвеждането им. На декларациите за отказ (които са в делата в съда, а не в общините) има данни от старите паспорти (описвани са на ръка и няма гаранция, че нямат и грешки). В съвета би намерил само данни за първичния си акт, което не е малко, но не води директно до конкретно лице с адрес. А кой обикновен гражданин без съдебно удостоверение има достъп до сравнителен алгоритъм кой стар номер на документ за самоличност на кого е принадлежал преди 40-50 и повече години.

Пак казвам, това за ограничен кръг служители не важи, но ние не сме сред тях.
Ако някой е в епицентъра на циклона, то наистина няма нужда от неизпълними съвети, от които би се почуваствал още по-неспособен да се справи. А и сме възрастни хора - с отговорности и грижи за семейства, а имаме само 24 часа в денонощието за да подредим пъзела от онзи живот и да не разрушим пъзела от настоящия си.
А инфото, предоставено по съдебен ред, е друг разговор.
Сега есента ще видим това по административен ред, но май съдът е по-отговорен от администрацията, но времето ще покаже.
Дано се опиташ да разбереш казаното от мен, за което се моля.
Тогава за никаква обида не би ти хрумнало да мислиш  Hug Praynig Peace.

Шега: Е, освен ако не се казва Хубавелка Хвалипръцкова.... Тогава май би била единствена . Grinning

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 02:01 от Miraetta

# 11
 • в сапунен сериал...
 • Мнения: 1 418
искам да кажа на Хубавелка и на всички който тепърва ще търсят всичко казано от Мираета е абсолютно точно.Когато аз реших да търся се обърнах към детективска агенция.Знаех само трите имена на БМ,който в последствие се оказаха две,понеже вече беше омъжена и със сменено име.Имах невероятният късмет с тези имена да ми излезнат само две жени.Едната беше тогава около 90 год и възрастта и я изключваше да ме е родила.Другата излезе че ме е родила на 17 г.Естествено отидох при нея.При много жени с еднакви имена просто нямам идея как да се постъпи.Ако се сетя нещо ще пиша.

# 12
 • Мнения: 8
Имената се оказаха доста срещани и жените са много,затова се осмелих да пиша тук и да се надявам,че някой може да познава жена с такова име и както разбрах е била учителка(точно каква не знам).

# 13
 • Мнения: 703
Мираета,  Hug
Съгласна съм с думите ти, наистина обидата ми е безпочвена, защото фактите говорят сами за себе си Simple Smile Hug
Аз имам само две имена и пак не се отказвам. Търся в скайп, в Гугъл, във разни сайтове и т.н.Онзи ден пуснах молба в съда...

# 14
 • Мнения: 10
В началото на март 1971г. в родилния дом на болницата в гр.Провадия една жена ражда момиче,на което дава името Десислава.Жената се казва Калинка Христова Иванова и оставя момичето за осиновяване.Може би е била учителка,в което не съм напълно сигурна,както и в това ,че съм трето дете.Искам да я намеря и просто да си поговорим за миналото.
Ако успееш да си видиш делото,в него пише- трите имена,дата на раждане(защото тогава е нямало ЕГН) и месторождение на майката,после има ЕГН-генератор където въвеждаш датата на раждане и населеното място и ти излизат ЕГН-тата. на всички родени жени в този ден.По този начин можеш да откриеш и евентуално новата и фамилия.От там нататък обаче пак трябват връзки в полицията или друга такава институция Sad Защо всичко е толкова сложно???

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт