Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 1 юни 2009, 12:04 ч.

дайте идея

 • 1 432
 • 15
 •   1
Отговори
 • Burgas
 • Мнения: 84
Здравейте на всички мами!
Търся интересен и уникален текст за картичката която ще прикрепа към подаръка на сестра ми за нейната сватба! Моля, помагайте с хубави текстове и ако имате някой който е адресиран по-специално до сестра за мен ще бъде удоволствие да го приложа на мойта картичка!
Помагайте с идеи и благодаря на всики които ще се включат с текстове! Grinning  bouquet

# 1
 • Мнения: 1 008
Измисли си го сама.
В събота бяхме на сватба на много
близка приятелка и аз измислих текста,
като преди това естествено препрочетох
сумати готови текстчета от нета. Моята
приятелка каза,че моята картичка я е
разплакала.

# 2
 • Мнения: 274
"Таз година булка, догодина люлка" е мноо добро  Hug

# 3
 • Burgas
 • Мнения: 84
Проблема е , че нищо оригинално не мога да измисля  newsm78. Всичко ми се струва много банално и затова търся идеи, пък дано нещо ме вдъхнови.

# 4
 • Мнения: 1 047
Дай малко повече инфо, де!
Какъв е подаръка?
Сестра ти как се казва, а мъжа й?
По-малка, по-голяма или близначка е?

# 5
 • Burgas
 • Мнения: 84
Сестра ми е по-голяма с една година, породени сме. Много сме близки, учили сме заедно, като близначки сме. Аз тръгнах по-рано на училище, защото не исках да се отделям от нея. Заедно бяхме и в университета (вече различни специалности), но си живеехме заедно. След като се омъжих вече не сме под един покрив, а и ни делят много километри, защото аз сега живея в Бургас, а тя в София. Тя ми е много скъпа и искам нещо специално да й посвета, т.е. да й напиша. Казва се Милена, но аз й казвам "како, какенце и други умалителни" (от малка така съм свикнала и така си й казвам). Бъдещият й съпруг се казва Илиян.

# 6
 • Burgas
 • Мнения: 84
Подаръка е картина нарисувана с техните портрети!

# 7
 • Мнения: 370

♥ С любов и нежност пътя извървете, чак до златната си сватба в съгласие живейте! Нека огънят на любовта във вашите сърца не гасне и в радост да растат деца, дома ви да напълнят с щастие! Близостта до края запазете, да няма между вас прегради, съюзът свят с годините да стане по-силен, по-крепък от стомана. Безкрайна радост пътя да чертае приятелите верни да са с вас до края и болката да бяга надалече, а щастието да ви съпътства вечно.
И халките, които ви свързват, и клетвите пред бог, и пред нас живота ви в един да обвържат обичайте се до сетния час.

2.

♥ Бъдете здрави и щастливи и много, много търпеливи! Помнете истината стара, че бракът е като отвара, която всеки сам вари, но трябва с другия да сподели! Обичайте се и дерзайте! Животът няма да е, знайте, само рози и мечти, защото има и бодли... Но там, където любовта цари, убождането не боли!


♥ В младостта щастието има дъх на напъпили рози, в зрелостта - аромата на опияняващото червено вино, в старостта - тъгата и очарованието на кървавия залез на слънцето! Пожелавам ви да помните тази сватба! Заедно да усетите аромата на розите, да отпиете от виното и да изживеете залеза. Пожелавам ви любов, за да е пълноценен животът ви! Достатъчно изпитания,за да ви поддържат силни! Много приятни изненади, за да се запази тръпката! Достатъчно добри приятели, за да Ви дават спокойствие и подкрепа! Ако има нещо по-ценно от любовта, по-скъпо от щастието и по-важно от здравето,
то нека бъде ваше! Сътворете вашата приказка!!!♥ Бъдете си за всичко необходими, дори в житейските прости неща. Само така през годините трудни ще покорите света. Не искайте един от друг неща невъзможни, достатъчна е и една дума добра. Изживейте заедно всички минути тревожни до мига, когато ще сте с посребрена коса. Нека очите Ви в една посока да гледат, а ръцете да милват послушни деца. Нозете Ви една пътека да следват - пътеката на радостта!Любовта е чудно нещо, идва без да пита,

чувстваш става ти горещо и сърцето се оплита.

В този ден тъй свят, тържествен, всички ний ликуваме

повод имаме божествен, сватба да празнуваме!

Влюбени един във друг, "аз съм с теб" изричайте,

вярвайте един във друг и много се обичайте!

Желаем ние от сърце много здраве, младост ...

скоро с бебе на ръце и безкрай семейна радост!

ето малко пожелания,които ти копнах от нета.дано ти влезнат в употреба.
# 8
 • Мнения: 411
Гранитна спойка,
нектарна упойка,
догодина тройка.

това беШе написала мойта хазайка от студентските години.

# 9
 • Мнения: 49
Любовта е
дълготърпелива, пълна с благост,
любовта не завижда,
любовта се не превъзнася,
не се гордее, не безчинствува,
не дири своето,
не се сърди, зло не мисли,
на неправда се не радва,
а се радва на истина;
всичко извинява, на всичко вярва,
на всичко се надява, всичко претърпява.
Любовта никога не отпада,
а другите дарби,
ако са пророчества, ще престанат,
ако са езици, ще замлъкнат,
ако са знание, ще изчезнат.

***
А сега остават тия три:
вяра, надежда, любов;
но по-голяма от тях е
любовта.

/Из първото послание на св.апостол Павел до Коринтяни – глава 13, стихове: 4-8,13/
[/i]

# 10
 • Мнения: 171
  Желаем ви звънът на чашите с вино и блясъкът в очите ви да ви съпътства през целият живот. Вярвайте в чудеса, но не разчитайте на тях! Бъдете заедно и се обичайте! По вода да ви върви, а корабът на живота ви да се товари с любов, пари и късмет! Бъдете най-веселите, най-щастливите, добри и нежни, най-красивите! Бъдете най-внимателните, най-любимите, реални,обаятелни, най-неповторимите! Бъдете и добри и строги и слаби и силни! Да сте живи и здрави, много щастливи и да плавате славно по бурното море на живота, въоръжени с любов и разбирателство, в което да се разбива всяко цунами. Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега!
  Запазете завинаги вярата, надеждата и нейно величество мъдростта!!! На добър път отсега нататък, заедно!!!

♥ Мило семейство, Желаем ви много любов, за да е пълноценен животът ви! Достатъчно изпитания, за да ви поддържат силни! Много приятни изненади, за да се запази тръпката! Достатъчно добри приятели, за да ви дават спокойствие и подкрепа! Решителност, за да бъде всеки следващ ден от семейния ви живот по-хубав от предишния! Честито! Бъдете щастливи! И да ви е много ГОРЧИВО тази нощ!


Бъдете си за всичко необходими, дори в житейските прости неща. Само така през годините трудни ще покорите света. Не искайте един от друг неща невъзможни, достатъчна е и една дума добра. Изживейте заедно всички минути тревожни до мига, когато ще сте с посребрена коса. Нека очите Ви в една посока да гледат, а ръцете да милват послушни деца. Нозете Ви една пътека да следват - пътеката на радостта!

[/list]

# 11
 • Houston, TX
 • Мнения: 7 418
За брат ми и снахами бях подготвила изненада: подарих им легендата за Любовта, като им пожелах да запазят вечно в сърцата си тази любов. Ето я и самата легена:


Разказват, че веднъж в едно ъгълче на земята се събрали заедно всички човешки чувства и качества. Когато СКУКАТА се прозяла за трети път, ЛУДОСТТА предложила:
— Хайде да играем на криеница, а!?
ИНТРИГАТА повдигнала вежди:
— Криеница? Що за игра е това?

Тогава ЛУДОСТТА обяснила, че един от тях, например тя, започва – затваря си очите и брои до милион, а в същото време всички останали се крият. Последният, когото открият, започва да брои следващата игра и така нататък.
— Едно, две, три, ... - започнала да брои ЛУДОСТТА.
Пръв се скрил МЪРЗЕЛЪТ. Скрил се той зад най-близкия камък край пътя, ВЯРАТА се издигнала в небесата, а ЗАВИСТТА се скрила в сянката на ТРИУМФА, който със собствени сили се изхитрил да се изкатери до върха на най-високото дърво. БЛАГОРОДСТВОТО много дълго не можело да се скрие, тъй като всяко място, което то си намирало, се оказвало идеално за неговите приятели: Кристално чистото езеро - за КРАСОТАТА. Хралупата в едно дърво - ами че това е за СТРАХА. Крилото на пеперудата - за СЛАДОСТРАСТИЕТО. Полъхът на вятъра - той е за СВОБОДАТА! И така, то се замаскирало в слънчевия лъч. ЕГОИЗМЪТ, напротив, намерил си едно топло и уютно местенце само за себе си. ЛЪЖАТА се скрила дълбоко в океана (а в действителност тя се скрила в дъгата), а СТРАСТТА и ЖЕЛАНИЕТО се спотаили в гърлото на вулкана.
Когато ЛУДОСТТА преброила до 999999, ЛЮБОВТА все още търсела къде да се скрие, но вече всичко било заето. И изведнъж тя видяла прекрасен розов храст и решила да се скрие между цветовете му.
— Един милион, - изброила ЛУДОСТТА и се заела с търсенето.
Разбира се, най-напред намерила МЪРЗЕЛА. После чула как ВЯРАТА спори с Бога, а за СТРАСТТА и ЖЕЛАНИЕТО се сетила по това как трепери вулканът, след това ЛУДОСТТА видяла ЗАВИСТТА и се досетила къде се крие ТРИУМФЪТ. Нямало нужда да търси ЕГОИЗМА, защото мястото, където той се бил скрил, се оказал пчелен кошер, а пчелите решили да изгонят неканения гост. Търсейки, ЛУДОСТТА се приближила до ручея и видяла КРАСОТАТА. СЪМНЕНИЕТО седяло до оградата, чудейки се от коя страна да се скрие.
И ето че всички били намерени: ТАЛАНТА - в дъхавата и сочна трева, ТЪГАТА - в тъмната пещера, ЛЪЖАТА - в дъгата (за да сме честни, тя се криела на дъното на океана).
Не могли да намерят само ЛЮБОВТА.
ЛУДОСТТА поглеждала зад всяко дърво, във всяко поточе, на върха на всяка планина и най-накрая решила да погледне в розовите храсти. Започнала да разтваря клоните и чула вик. Острите шипове на розата наранили очите на ЛЮБОВТА. ЛУДОСТТА не знаела какво да прави, започнала да се извинява, плакала, молила за прошка и за да изкупи вината си, обещала на ЛЮБОВТА да стане неин водач.

И ето, от онова време,
когато за първи път на земята играли на криеница,

ЛЮБОВТА е сляпа и ЛУДОСТТА я води за ръка...

# 12
 • Мнения: 1 047
Това може да се тълкува двузначно. А такива люде с подсъзнание като моето, го тълкуват еднозначно, по начин, който едва ли е имала предвид хазайката.

# 13
 • Мнения: 1 849
Бъдете влюбени, щастливи,
бъдете весели, игриви
и нека този свят момент
дари ви повече живот
създадена от вашата любов!

# 14
 • Мнения: 20
Влез в Интернет има много интересни сайтове.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт