Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

вляво от асансьора

Мнения: 1 262
Имате ли идея дали обработката му е повече от това на пилешкото newsm78?Имам един огромен пакет във фризера и единствената причина да не го приготвя досега е,че си мисля че ще ми отнеме много време.Ще се радвам да споделите и рецепти Love
Цитирай

Вече на село

Мнения: 547
Едва ли, а пък ако имаш и тенджера под налягане, съвсем без проблем. Аз имам впечатление от пуешките бутчета - почти няма разлика от пилешките. Така, че смело напред newsm55
Цитирай
Имате ли идея дали обработката му е повече от това на пилешкото newsm78?Имам един огромен пакет във фризера и единствената причина да не го приготвя досега е,че си мисля че ще ми отнеме много време.Ще се радвам да споделите и рецепти Love

Става много хубаво и ако се смели на кайма и се смеси със свинска кайма или смелиш двете меса заедно.
Цитирай

вляво от асансьора

Мнения: 1 262
Виж за кайма не бях се сещала newsm78.Тъкмо е сухо месо и като се смеси със свинско ще стана добре,мисля.Мерси за идеята Love
Цитирай

Бусманци

Мнения: 1 278
Не, съвсем не отнема повече време от пилешкото. Не повече от 5-10 минути в обикновената тенджера.
Аз го обожавам. Тук в Хърватска има страхотни пуешки разфасовки - охладени. Крилата са божествени, а има и едно комплектче за супа - фантастично. Продават и кайма  Smile

Аз вчера правих пуешко филе. Сварих го с настърган джинджифил, скилидки чесън и малко бял пипер. Накрая му добавих и малко прясно мляко. Стана чудесно.
И печено във фурната много ми харесва  Smile
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.