Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-7 от 7 отговора
Момичета как приготвяте свинския или телешкия дроб, или език?
Може ли дробът да се приготви на скара newsm78
За езика знам, че трябва да се бели, но лесно ли е Blush-да не взема да си навлека бела на главата и да си играя 2 часа?
Цитирай


Мнения: 1 800
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=309937.0 - заповядай
Цитирай


Мнения: 3 399
и Дроб с чесън и лимон - много крехък и вкусен, още повече ароматен  Wink

Задушен дроб с лук и вино

Език с доматен сос

Език по копривщенски
Цитирай

с/у ОколоМръсТното

Мнения: 17 581
нарязвам и накисвам дроба в прясно мляко.
После, оваляни в брашно и сол се пържат парченцата.
Но не е никак здравословно, затова сега ги пека на скарата. Яко загаря последната  ooooh!
В купа нарязвам лук на полумесци и поставям вътре парченцата. Затварям я и друсам здраво. Оставям 1/2 час  и бон апети  bouquet
Цитирай

Pyce

Мнения: 13
и Дроб с чесън и лимон - много крехък и вкусен, още повече ароматен  Wink
Цитат

Това ще го пробвам Laughing
Цитирай

Географският център на България

Мнения: 568
Езика го варя в бързоварна тенджера и след това го беля.Много лесно става след като е сварен добре.После си правя панировка Патафри и го панирам,или пък само със зехтинче,оцет балсамико ,чесън и лук,става за мезе
Черният дроб го правя по най различен начин.Дали пържен,на фурна или на скара винаги става хубав.Но първо го кисна почти цяла нощ в прясно мляко и марината/соев сос,малко балсамико,малко горчица и чер пипер/.Или пък си приготвям друсан кебап с малко свинско месо,печен дроб във фурната,червен лук и всичко това омесено с подправки който каквито му харесват
Цитирай

Свиленград

Мнения: 32
ето и моята любима рецепта за дроб,става невероятно бързо и много вкусно.
режа си дроба на големи парчета,или по точно казано както е голямото парче дроб от дебелата му част режа парчета 2 пръста дебели.надявам се ме разбрахте какво искам да обясня.след това всяко парче го осолявам и слагам черен пипер.после си намазнявам тавата доста добре с повечко олио и отделно в една купа слагам олио в което ще потапям  парчетата.всяко парче овалвам добре в купичка с брашно да поеме добре от всички краища после потапям хубаво в олиото да се напой парчето и го нареждам в тавата и т.н с целия дроб.пека на 1 скара отдолу нагоре на 250г за около 10 15 мен е готов ако дроба е пресен.докато го пека и видя че се запича го обръщам веднаж за да се препече и от другия край,искам да ви кажа да не се притеснявате от много олио и големите парчета просто  става невероятен
Цитирай

софия

Мнения: 100
Аз сварявам дроба и му правя сос Бешамел става много вкусно,по същия начин приготвям и мозък
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-7 от 7 отговора