Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • София
 • Мнения: 7 263
Изобщо не се шегувам!

Ако искате да присъствате на пладнешки обир на собствените Ви вещи заповядайте във новооткрития магазин на Фантастико в Младост 3, до бл. 317! Twisted Evil

Случка от днес.
Като на всяка капризна бременна жена ми се прияждат ягоди и череши. Минаваме със съпруга ми през кварталния плод и зеленчук - където добре ни познават и купуваме 2 килограма и половина череши и почти 3 килограма ягоди \ една касетка\. Решаваме да довършим пазара за вечерта и във Фантастико.

Влизаме и като съвестни купувачи заключваме покупката си в касета при входа.
Привършваме пазара си в магазина, излизаме от касата и заставаме пред касетката, в която се мъдри мрежичка с няма и кило домати Shocked Twisted Evil
Поглеждаме пак смаяно номера на клетката и номера на ключа - да това е нашата касетка!
Но вътре не са нашите продукти.
Съпругът ми моли да повикат управителя и междувременно оглеждаме другите касетки. Нашите торби са се изпарили  Twisted Evil #Crazy #Cussing out
Пристига въпросният управител - нечленоразделен илитерат, с който не можеш да обмениш и две смислени думи. След като изслушва оплакванията ни заявява гордо "Този ключ не е от тук!!!!!"

Шах с пешката!!!!

Ха сега де - откъде ли е този ключ - сигурно сме си го донесли от къщи!!!!
След опит да стигнем до истината \ молим да ни върнат записи от камерите, които се предполага, че има във всеки голям магазин\.

Накрая установяваме, че няма да стигнем до нищо.
Махаме с ръка - 20-тина лева пазар остават подарък за част от персонала на магазина - халал да са им. Мъжът ми минава отново през плод и зеленчука и купуваме още череши \ ягодите вече са свършили\ и така ......

Не мога да схвана, как може човек да защити правата си в тази държава!
Пред кого и как да се оплачеш, след като ръководния персонал на подобни обекти е в играта и най-нагло гледайки те в очите съдейства да те оберат!!!
Най-малкото от плод и зеленчука могат да потвърдят двойната ни покупка!
Но има ли смисъл...............
# 1
 • Мнения: 5 141
Мен преди 3-4 години ме обраха във Фантастико на Мадрид. И пак - персоналът ни чул, ни видял, хем на касата докато бях, някой ми беше измъкнал портмонето от бебешката чанта, аз държа бебе и покупки, чантата метната на гърба. На вратата - табелки, че магазинът се охранява непрексъснато с видеокамери. Охранява се друг път.

# 2
 • София
 • Мнения: 2 561
Лени, не забравяй мила къде живееш.
За 2 седмици и два сблъсъка с така прехвалената
ни полиция съм просто втрещена.
Най-пресния случай:
Търговски представител взима оборота
за два дни, който е направил и изчезва.
Подаваме жалба в полицията и те най-нагло
ни заявяват, че това не е кражба  Shocked
Все някой ден можел да дойде и да отчете парите  ooooh! Shocked #2gunfire
Коментарите оставам на вас  ooooh!

# 3
 • София
 • Мнения: 7 263
jullianna
Трябвало е да подадеш жалбата си в Прокуратурата \ не че си длъжна да го знаеш, но в полицията са могли да ти го кажат\.
Това, което ти се е случило не е кражба, а се нарича обсебване \ но за целта се изисква поне малко да си запознат със законовите норми\ и също е престъпление между другото - просто има друго име. Друга тема е, че полицаите предвид функциите, които изпълняват също ТРЯБВА ДА ГО ЗНАЯТ!!!

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 22:18 от Lennyh

# 4
 • София /Абсурдистан
 • Мнения: 4 561
Лени, не забравяй мила къде живееш.
E как къде - в Абсурдистан разбира се  Twisted Evil

# 5
 • София
 • Мнения: 7 263
Лени, не забравяй мила къде живееш.
E как къде - в Абсурдистан разбира се  Twisted Evil

 #Crazy #Crazy #Crazy
Дори и там сигурно има повече шансове да схванеш правилата! И със сигурност има такива!

# 6
 • Sofia
 • Мнения: 3 162
Отдавна имам съмнение за тази верига магазини:sick:Никога не оставям багаж в тези клетки,забелязала съм че има хора от персонала дето следят кой какво оставя Twisted Evil

# 7
 • София
 • Мнения: 106
Lennyh, а ключът, който се държали в себе си на коя клетка се отвори, след като не е бил от тази с ягодите и черешите?
побеснях като прочетох тази абсурдна история. е.. ти простотията. не абсурдистан, нищо не става от тази държава.
разпечатай на листове А4 и разлепи около магазина им : ТУК КРАДАТ

# 8
 • София
 • Мнения: 7 263
sofia68 там е работата, че ключа си беше този и касетката също - просто нещата ни вече не бяха вътре.
Сега си мисля, че добре направих, че не си оставих вътре и дамската чанта \защото мислех да го направя\ - със всички документи, пари и служебни карти и пропуски.... #Crazy не ми се мисли какво щеше да ми се наложи да правя за да възстановя всичко!
И чак сега се сетих още нещо\ ама ако не бях се вбесила толкоз Twisted Evil\ трябваше да задържа ключа от касетката - нали не бил техен и да доведа на другия ден някой ключар да потвърди или отхвърли дали този ключ е от тази касетка. Дори можех и някоя медия да поканя така за компания, но просто в моменти като този човек остава безмълвен от наглотията ....
И освен това ще изгонят един двама КРАДЦИ и какво от това?
Явно политиката в магазина е такава - ще дойдат нови #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 9
 • София
 • Мнения: 106
Lennyh, извинявай, но се вживях в перипетията ти. а ти не вдигна ли е така по повод и по случай скандал и пред клиенти на магазина. да се знае, че там гепят. разбираш ли, публичността много плаши дребната душа.
мен са се опитвали да ме лъжат в нашето фантастико в сметката. там пък номерът им е друг. при по-голяма сметка и един артикул, ако е в повече, го маркират още веднъж. като се разплатиш, касиерката веднага сторнира дубъла, който е направила и прибира сумичката. така изгърмях веднъж с пудинг на д-р йоткер, втори път не знам с какво и на третия път още на касата си направих проверка на сметката. на касиерката искра направих тих бесен скандал и й казах, че още веднъж, ако го направи, ще проси по улиците и няма да си намери работа и на женския пазар. трябва да знаеш, че сега като вляза във фантастико, ме познават.
та мисълта ми е. в булгаристан, абсурдистан или както искаш го наречи действа не полиция и прокуратура. действа да вдигнеш скандал до небесата и да ги панираш. мисля, че не само ягодите и черешите са щели да ти върнат, ми сигурно и нещо в бонус

# 10
 • София
 • Мнения: 418
Егати лешперите гадни!
Отвратителна верига са тея фантастико, още един повод да спра да пазарувам от там.Жалко че ми е под носа точно, ама и билли разни не са ми далече...

В това тук (красноселското фантастико) персоналът е под всякаква критика.
Има няколко касиерки, толкова противни, непрекъснато ги слушам как коментират и оплюват клиенти.А охраната е ум да ти зайде.

# 11
 • welcome to the Jungle
 • Мнения: 955
Лени, съжалявам за случката! Дано бързо я забравиш и да не те мъчи повече този неприятен инцидент!   Hug  bouquet

Аз в тази верига магазини вече влизам САМО по изключение и при разни извънревдни обстоятелства. Naughty

Мой близък работи там 6 месеца и такива неща ми разказа за хигиената в складовите помещения, че слушайки го щях да повърна.

Персоналът не се подбира, просто защото текучеството е зловещо.

 Sick

# 12
 • Мнения: 5 876
В Европа до нас са същите, маркират по три пъти едно нещо, а защо не и нещо, което не си купувал въобще... аз пак се усетих с един кетчуп (такова нещо не купувам), а една бабка пред мен си беше "купила", без да знае, бутилка скъпо уиски. Много се беше шашнала жената защо не й стигат парите.
Имаха по същото време наглостта да искат всички клиенти да си разтварят чантите, за да ги проверява касиерката да не са откраднали нещо. Баси кретените. Да не говорим за бездомните кучета, които постоянно спят до входа или се разхождат, ами свръхнехигиенично е. Мразя да пазарувам в този магазин, а заради него всички квартални изпозатвориха. Била ми е на две спирки, иначе изглежда по-приемливо.

# 13
 • Мнения: 1 064
Mamma mia!
Добре, че прочетох темата. Край нас има Фантастико и често се отбивам, защото ми е на път. Повече няма да оставям нищо в тези касетки.
И ако имат късмета да ме попитат, защо не ги ползвам, ще им отговоря точно това - че не искам да бъда ограбена Grinning Нека се чудят от къде, как, какво знам Grinning
И за луда да ме сметнат - все ми е тая  Joy

# 14
 • София
 • Мнения: 5 815
Ужас! Имат навсякъде камери и би трябвало да си погледнат записа, явно наистина са вътрешни хора.
Веднъж присъствах на спор между клиентка и касиерка в друга верига супермаркети. Клиентката твърдеше, че не и е върнала ресто /5 лв./. Касиерката повика управителя, вкараха жената в офиса, където са изгледали записа и се е видяло, че жената си слага парите в джоба, не в портмонето.
Аз винаги си заключвам чантата в такива касетки, защото постоянно нося вода и нещо за хапване на детето и не искам да се разправям за едни солети с някоя крива касиерка. Взимам си само пари, всичко оставям вътре - документи, телефони. Повече няма да си оставям чантата там.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт