Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 330
Продукти:
1 пиле
1глава лук
2 моркова
олио
100гмасло
1 кубче пилешки бульон
4-5 лъжици брашно
червен пипер
черен пипер
сол



Сваряваме пилето и го накъсваме на парченца.Нарязваме на ситно лук и моркови и ги слагаме да се запържат в маслото и 3-4с.л олио.Когато са готови прибавяме месото+брашното и кубчето бульон,разтворено в достатъчно вода,така че манджата да не се получи много рядка,а да е кашеста.Бъркаме непрекъснато.Последно добавяме подправките:)
Цитирай


Мнения: 330
Забравих,че може да се прибавят и 3-4 скилидки чесън Embarassed
Цитирай
Аз я джуркам най-често като запържа предварително гъбки в малко кр.масло, 1-2 скилидки чесън, 1 пълна с.л. брашно и бавно наливам от пилешкият бульон (където е вряло пилето), накрая добавям пилешкото месо, сол, черен пипер. В по-гъст вариянт като го направя го сипвам между листове многолистно тесто. Едни за основа на тавичката, сместа и отгоре покривам с друг лист.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.