Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 9 юни 2009, 11:28 ч.
  • Преглеждания  2 563  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 20
как се консервира черен боб ( бакла)

Реклама
# 1
  • Мнения: 5 250
ако е млада - направо в буркани, сол, вода, затваряш и вариш  не по-малко от 2ч.
Ако е стара-изваждаш бобчетата и пак като по-горе.

Не пълни бурканите съвсем до ръбчето, че е "бобови" и може да бомбират.

# 2
  • Мнения: 685
както е казала Пеп-чо ,но от няколко години слагам в торбички във фризера- може д аго бланшираш ако искаш,но лично аз пакетирам в сурово състояние.
А моя позната прави торбички комплект  Grinning- пресни картофи нарязани или бейби,бакла,2-3 глави чесън Grinning
Ето това чудо приготвено със зелен лук и гьозум се оказа превъзходна постна манджичка Hug Hug

# 3
  • варненка от София
  • Мнения: 4 651
И аз си замразявам във фризера, изобщо вече с буркани не се занимавам. Излишна хамалогия ми е  Blush

# 4
  • Мнения: 5 250
И аз си замразявам във фризера, изобщо вече с буркани не се занимавам. Излишна хамалогия ми е  Blush

щото си имаш място във фризера  Flutter Flutter

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт