Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 10 юни 2009, 00:22 ч.

Съзнателно зачеване

 • 18 204
 • 271
 •   1
Отговори
 • Мнения: 1 161
Здравейте!
Ето ме пак с тема-табу.
Доскоро такива бяха Домашното раждане, ЕБХ - много бурни реакции имаше, когато за първи път писах тук, но ето светът се променя, а заедно с него и ние. Сега за тях се говори открито и спокойно.

Затова е време да повдигнем булото на тема, недискутирана в обществото ни - как правим децата си?

Какво толкова има да се дискутира, би казал някой, то си става само, ляга мъжа върху жената и детето готово. Laughing
Да, така е, така го правят и животните, но зависи какво разбираме под думата "дете". Дали е безпомощна "торба със сухожилия, кожа и кости" или висше духовно същество?

Защото ако на животното не му е нужно кой знае колко за да развие примитивно съзнание, то на човека му е нужно много повече за да се разгърне в себе-осъзнато духовно създание. Нужна му е ЕНЕРГИЯ.

И тази енергия се дава от родителите, в мига на зачатието. На изток винаги се е знаела важността на момента на зачеване, нивото на съзнание на родителите преди и по време на акта, астрологическото и астрономическо време на зачеването, продължителността на акта, позата...

Мисля, че за нас, тук, не ще е уместно да следваме източни ритуали. Но затова пък вибрацията на съзнанието е определяща и за нея не са нужни ритуали.

Това е въпрос, далеч от всякаква вулгарност, но е научен и езотеричен процес, от който зависи бъдещето на планетата ни. Както виждаме - засега хората твърде малко се различаваме качествено от животните. Според мъдрите - точно зачеването, с добра подготовка преди това, и пренаталното възпитание ще променят света драстично!

Индианците-магьосници (шамани) отдавна са открили, че съвременният начин на правене на любов е много, много скучен за участниците.  Ако няма истинска възбуда по време на зачеването, детето, създадено от такъв съюз ще бъде същото като начина, по който е било заченато. Тъй като е нямало истинска възбуда между съпрузите, а просто ментално желание, детето трябва да носи последствията от техния акт. Магьосниците твърдят, че такива деца са нуждаещи се, слаби, нестабилни, зависими. Това са, казват те, децата, които никога не напускат дома; които остават там за цял живот. Предимството на такива хора е, че са изключително постоянни в областта на своята слабост. Те могат да вършат една и съща работа цял живот без някога да почувстват подтик за промяна. Ако са имали добър, устойчив модел на поведение като деца, когато пораснат, те могат да бъдат много продуктивни; в противен случай тяхната мъка, обърканост и нестабилност нямат край.
- С огромна тъга магьосниците казват, че по-голямата част от човечеството е зачената по този начин. Това е причината, поради която непрекъснато слушаме за нуждата да намерим нещо, което ни липсва. Според магьосниците, през целия си живот ние търсим тази оригинална възбуда, от която сме били лишени.

Та така: как да правим децата си? Как да бъдем по-добри проводници на светлината? Индианците-шамани казват, че детето трябва да бъде създадено във върха на кулуминация, когато енергията и на двамата бушува.

От опит знам, че състоянието на съзнанието след известно въздържание се променя - става по-нагнетено, силно, светещо, балансирано и спокойно! Следователно, ако искаме да заченем дете, добре е двойката да практикува известен период на целомъдрие. Ако за източните хора това може да е продължителен период, то за нас, западняците, твърде зависими от животното в нас, 10-15 дни биха били добър срок. Това е само лично мнение. Разбира се, цялостната насока на съзнанието по време на целомъдрения период трябва да е насочена към Мъдростта, познанието, Космическата Любов, към търсене на Истината. Мъжкото семе на мъж, който го отделя всеки ден, който поради начина си на живот и навици е с грубо съзнание, носи едни характеристики. Семето на мъж, който съумее творчески да извиси вътрешната си същност през един умерен период на въздържание, е със съвсем друго качество и програма. както семето на един бор и на една тиква са приблизително подобни на външен вид, но съвсем различни по качество и програма, която носят, така и семето на горните двама мъже. Разбира се, въобще не говорим за алкохол и прочие упойващи вещества...
Позицията е стандартната - мъжът отгоре, защото така енергийният обмен е най-добър за двамата и детето. Когато след въздържание такъв акт бива осъществяван, това вече е свещенодействие, а не похот и секс.

Пишете и вие какво знаете по темата.

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 12:34 от Людмил

# 1
 • Русе
 • Мнения: 123
 Людмил,отново много хубава тема и интересен пост   bouquet
 Тъй като в този късен час (или по-точно ранен) вече си мисля как след малко ще съм в леглото,ще напиша на кратко,това,което знам.
 Някои двойки се пречистват преди да започнат опитите за зачеване - постят,отиват да живеят в планината,медитират.Смисълът е в това,че детето избира родителите си и с пречистени души,с по-високо ниво на съзнание ще извикат едно .. как да се изразя..  по-извисено същество.
 Ами толкова от мен за сега.Ще следя темичката.

# 2
 • Варна
 • Мнения: 3 944
Изпаднах в потрес , първо че нищо не зная по темата, второ, че
две от децата ми са обречени от момента на зачеването си, то
и за другото няма гаранция, като се замисля, ама поне беше планирано.
Така, че ще живея с надеждата, че едното ще е читаво. Wink Цялата тема
"табу" ми звучи много шамански...
Цитат
Това е въпрос, далеч от всякаква вулгарност, но е научен и езотеричен процес, от който зависи бъдещето на планетата ни. Както виждаме - засега хората твърде малко се различаваме качествено от животните. Според мъдрите - точно зачеването, с добра подготовка преди това, и пренаталното възпитание ще променят света драстично!
Извода за мен е, че с нищо няма да допринеса за по -доброто бъдеще на планетата, остава
си изхвърлям разделно отпадъците...

# 3
 • Мнения: 240
Темата е много интересна   bouquet Само че не е ли малко утопично в наши дни да успееш да пречистиш съзнанието си, обременено от толкова проблеми. Мисля си, че то- пречистването идва след зачеването, а не преди това- мисълта, че искаш дете е чиста мисъл, съпроводена от чувство на най- силна и искрена любов, а аз вярвам, че точно тази любов е способна да пречисти всяко съзнание по начин, по който никоя молитва или пост не биха могли. Аз не съм се "пречиствала" преди да започнем опитите да създадем нов живот, а те се увенчаха с успех след само един месец- далеч съм от мисълта, че съм горд притежател на чиста и непокварена душа- не съм, а и кой ли е в наши дни. Да практикуваш целомъдрие звучи добре, но сексът не за всеки е просто израз на животински нагон, при някои е изблик на любов към пъртньора, от която го лишаваш, за да се пречистиш. Защо? Нали децата трябва да се зачеват с любов!?Нали любовта трябва да е навсякъде около нас!? Трябва ли да я ограничаваме, за да я засилим? И изобщо можем ли да говорим за количествени измерения в любовта- "10-15 дни биха били добър срок" !? Според мен самото създаване на дете зарежда нас с любовта, която трябва да съумеем да му върнем стократно след като се роди.
Намирам много хубави неща в горе написаната философия, но дали са приложими в днешно време- дори да се въздържаш определен срок от време, то дали това няма да е просто самоцел или целенасочена заблуда на теб самия, че стискайки зъби се пречистваш!? Пак казвам, въздържанието е обичай, съществуващ от древността и сигурно има защо, просто мен ме пречиства само една усмивка на дъщеря ми, само един радостен вик... А когато с партньора ми си подарим част от онази възвишена любов, изразена като плътско удоволствие, не изпитвам необходимост да се пречиствам или въздържам с тази цел.
А и това се прави само ако вярваш в него и чувстваш вътрешна потребност, т.е. постоянно- без повод. Ние приемаме нещата комерсиално- искам да получа нещо и само тогава съм склоненен/на да дам нещо и от себе си, да се лиша от нещо, да направя нещо, за да заслужа даденото.
Людмил, това е само мнение, надявам се да не останеш с лоши чувства. Още веднъж ти благодаря за темата- тя е повод да се замислим как живеем и от какво имаме нужда, в какво вярваме или не...  Пускай и други такива теми, които да предизвикат размисли, т.е - да са полезни и интересни.  bouquet

# 4
 • Мнения: 6 365
Цитат
Позицията е стандартната - мъжът отгоре, защото така енергийният обмен е най-добър за двамата и детето.

А какво става, ако детето е правено на задна прашка, майката си е мислила, че в тоя период от цикъла няма опасност, а в цялата работа е участвал кожен бич с девет опашки?

На планетата Хикс никой не прави деца без помощта на кожени дрехи.

Людмиле, да не си в период на въздържание, че опря пак до форума?

Имам и един въпрос- ако почнем да го правим по-съзнателно, това значи ли, че през 2012 година светът няма да свърши?

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 12:19 от Mamacita Bandida

# 5
 • Мнения: 5 373
Не споменаваш, обаче, нищо за децата, заченати инвитро. Whistling
Там ко прайм?

# 6
 • Мнения: 254
Темата е хубава , ама ако ставаха и децата само като се включи и съзнанието в цялата работа , ехе.. Хората пробват с години , и не им се получават нещата , просто няма как да привикваш енергиите на помощ всеки път Wink Иначе моето дте е заченато горе -долу в този стил , ама се получи от първия опит  Heart Eyes Или иначе казано - свещи , музика , любов и в пълно съзнание с решенито което вземам  Simple Smile

# 7
 • Мнения: 2 332
Малко е странно това, което си написал. Според мен независимо как са заченати много е важно как ги възпитаваш след това, иначе язък ти за духовното пречистване и въздържанието.

Mamacita Bandida - значи ни остават 3 години?

# 8
 • с/у ОколоМръсТното
 • Мнения: 18 973
Людмил, виж сега...
С първото - нямах опита и нищо не знаех. Знам кога е станала, като дата.
Но с 2-рото се получи. Умишлено и убедено, точно тоз ден не правехме секс, а бебе. За мъж ми не знам, но аз се настроих, както можах.  Grinning
Мисля, че и трето да имам, пак ще си знам мига и ще се подготвя... Но уви, няма да имам трето.

П.П: а знаехте ли, че децата на любовта (особено забранената и греховната) са много красиви...  Laughing

# 9
 • Мнения: 6 365
Не споменаваш, обаче, нищо за децата, заченати инвитро. Whistling
Там ко прайм?

Те не се броят за хора, не могат да стават шамани. Само счетоводители.

# 10
 • Мнения: 6 365

Mamacita Bandida - значи ни остават 3 години?

Може и да ни се размине, ако се снабдим с достатъчно кристали, практикуваме йога и вегетарианско хранене и се извисяваме духовно, вместо да се онождаме като животни.

Тогава обаче животът ще е много скучен- представете си планета, населена с Людмиловци...

# 11
 • Мнения: 5 373
П.П: а знаехте ли, че децата на любовта (особено забранената и греховната) са много красиви...  Laughing
Ъ, мойта не е била греховна, само си беше.....лИбоФФ. Mr. Green
Скучна му работа.

# 12
 • Мнения: 4 554
Орачът да оре дълбоко и сей на гъсто.

# 13
 • Мнения: 2 430
Я, колко лесно било!  Пък ние години загубихме в напразни опити! ooooh!
Да бях открила по-рано топлата вода, тогава може би нямаше да ми се налага да се запознавам с основите на репродуктивната медицина! Mr. Green

Когато след въздържание такъв акт бива осъществяван, това вече е свещенодействие, а не похот и секс.
Людмилее,
след такова въздържание, нищо подвижно не остава, повярвай! Laughing За спермогенеза чувал ли си?
Хубаво пак, че не си пуснал темата в Проблемното, с парцалите щяха да те изядат. smile3560

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 13:04 от _Hope_

# 14
 • Мнения: 1 161
Ммм... цитирах индианските магьосници (в лицето на дон Хуан) защото те са единствен източник на някаква информация за енергийната същност на зачатието. Той нарича такива неправилно създадени хора плод на скучно ч... Grinning. Официално, нас са ни учили, че зачатието е коктейл от хормони и биология Simple Smile
Но ние знаем, далеч повече от това е...

Тези от нас, създадени със С.Ч. (мнозинството) не осъзнават какво стои в корена на стремежите им, на търсенията им. Те цял живот търсят нещо, търсят заместители в лицето на връзки, пари, вещи, дори наркотици. Усещат липсата на цялостност на пълнота в живота, но никога не могат да разберат какво е то, защото корените му са далеч, далеч в онзи мимолетен миг на слияние... Това е създало фалшиви ценности в живота, фалшива измама.

А завършеният, с правилна енергийна конфигурация човек не се нуждае от дрънкулки. Той навсякъде се чувства добре, вътрешният му мир е хармоничен. И в палатка и в дворец той се чувства цялостен. Тези хора са единици, но те правят големите промени.

Добрата новина е, че за нас, създадените със С.Ч. има шанс да оправим грешката на родителите ни.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт