Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 15 юни 2009, 15:48 ч.

консервиране на сурови плодове в собствеl

  • 3 617
  • 3
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 1 228
Някъде във форума четох рецепта за консервиране на череши /май беше/ сурови, посипани със захар. Ако може рецептата. Аз съм правила вишни преди години посипани със захар, престояват една нощ и се слагат с отцедения сок в буркани, но не се сещам дали съм ги стерилизирала после.

# 1
  • Мнения: 1 841
МОже би търсиш ето тази тема .

# 2
  • София
  • Мнения: 1 228
polly, много благодаря, точно това търся.

# 3
  • под тепетата
  • Мнения: 2 216
 или това ?
 "Знаех си аз, че има и други дето не спят заради мъфини  Mr. Green
 labrex, много лесно - изчистени от костилките вишни слагам в бурканчета ( около 300грамовите за лютеница), насипвам 3-4 лъжици захар ,захлупвам и оставям за 1 нощ на хладно. Те си пускат сока и след това ги стерилизирам за съвсем кратко. По същия начин става и с ягоди.Така вишните остават сравнително твърди и в собствен сок. Ползвам ги и за торти, а сока желирам. "

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт