Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 731
Някъде във форума четох рецепта за консервиране на череши /май беше/ сурови, посипани със захар. Ако може рецептата. Аз съм правила вишни преди години посипани със захар, престояват една нощ и се слагат с отцедения сок в буркани, но не се сещам дали съм ги стерилизирала после.
Цитирай


Мнения: 1 645
МОже би търсиш ето тази тема .
Цитирай

София

Мнения: 731
polly, много благодаря, точно това търся.
Цитирай

под тепетата

Мнения: 1 891
 или това ?
 "Знаех си аз, че има и други дето не спят заради мъфини  Mr. Green
 labrex, много лесно - изчистени от костилките вишни слагам в бурканчета ( около 300грамовите за лютеница), насипвам 3-4 лъжици захар ,захлупвам и оставям за 1 нощ на хладно. Те си пускат сока и след това ги стерилизирам за съвсем кратко. По същия начин става и с ягоди.Така вишните остават сравнително твърди и в собствен сок. Ползвам ги и за торти, а сока желирам. "
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.