Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 38 отговора
Здравейте, накратко ще ви разкажа за какво става въпрос. Приятелят ми днес сутринта си изгубил портфейла с 400 лв вътре, няколко кредитни карти, личната му карта и шофьорската книжка + една визитка. На обед получава обаждане от жената, чието име стои на споменатата визитка, за да му каже, че е намерен портфейла му (за който до този момент приятеля ми не подозира , че е изгубил) и да отиде до затвора, където като полицай работи човекът, който го е намерил. Аз лично останах доста изумена от случката , понеже не вярвам , че току така всеки ще върне намерен портфейл с толкова пари вътре. И сме много благодарни на човека.
Тъй като той отказа парично възнаграждение, както и почерпка (знам, че звучни нереално) , искаме да напишем благодарствено писмо, само че незнаем към кой да бъде адресирано, нито как се пише такова писмо. Та моля да ми помогнете. Човекът заслужава.
Въпросът ми е как се пише благодарствено писмо и към какви институции трябва да се изпрати? Благодаря предварително.
Цитирай


Евала на човека! Добре, че има и такива! Не знам как се пише благодарствено писмо.
Цитирай


До Директора на затвора, в свободен текст.
Цитирай


Ами вие на него сте му благодарили, предполагам, че на началниците му - или шефа на затвора, или МВР /МВР ли отговаря за затворите, не знам/. Ама как се пише - идея нямам. Чичко Гугъл нищо ли не казва по въпроса?
А на човека може да му направите символичен подарък, след като е отказал друго, с посвещение. Предполагам, че не сте запознати чак толкова с биографията му, но ако имате по-подробна информация за него, ако има дете, може едно подаръче за детето. Заради жеста от негова страна. Като му гледам работата, едва ли е с висока заплата и нищо не му пречеше да си прибере 400-те лева. Евала на човека! Дано повече такива има.

П.С. Виж тук дали можеш да ползващ нещо за сламка: http://www.google.bg/search?as_q=&hl=bg&num=10&btnG= … h=&as_rights=
« Последна редакция: Пет., 19 Юни 2009, 00:12 от irina_vas »
Цитирай


Как се пише - пише се от сърце! Smile

До Директора на затвора, в свободен текст.

Това е отлична идея! Току виж, даже са го повишили, а той заслужава Smile

Не вярвах, че все още има такива хора Smile Браво!
Цитирай


Да, това е идея, да го напишем в свободен текст. До директора на затвора. Наистина заслужава човека повишение. Още не мога да повярвам, че са останали такива хора.
Цитирай


Браво на човека  Peace.
До повишение едва ли ще се стигне, защото действията му в случая не са обвързани със служебните му задължения.
Можете да се свържете с някой новинарски сайт/телевизия и да направите постъпката му обществено достояние. Винаги е приятно, когато чуеш/прочетеш такива новини  Hug
Цитирай


 Hug Браво! След подобни случки заобичваш хората още по-силно!

Господ да го благослови този човек! bouquet
Цитирай


Мисля, че охраната на затворите е към Министерство на правосъдието - пусни едно копие и до министъра, навремето тя беше много свястна като човек, сигурно ще му обърне внимание.
Цитирай


Да беше му написала името и тук - имаме нужда от имената на хора, служещи за пример.  Very Happy
Цитирай


Примирам от удоволствие,когато прочета нещо такова.И понеже сте ми в някаква степен близки,ще споделя с вас,че мъжът ми наскоро върна пет хиляди лева горе долу по подобен на този начин.
Цитирай


Да беше му написала името и тук - имаме нужда от имената на хора, служещи за пример.  Very Happy
Наистина напиши името му нека се знае. Напоследък все по-малко чуваме за такива хубави неща, което връща на мен лично вярата ми, че все още ни има и не сме се изгубили като нация!
Мисля, че БТВ-новините имаха  рубрика - За добрите хора или Направи добро не помня точно, но можеш и към тях да се обърнеш. Такива неща трябва да им се дава гласност  Hug
Цитирай


Името на човекът е Лъчезар Димитров Диков. Работи в затвора в Пазарджик, но незнам като какъв. Униформен е. Днес ще напишем и благодарственото писмо.
Цитирай


Браво на Лъчезар Диков! Да е жив и здрав и да му се върне стократно добрината!
И аз скоро върнах едно портмоне с документи, за съжаление някой го беше "намерил" преди мен и парички нямаше. Въпреки това собственичката беше много благодарна и ме почерпи бонбони и сок!
Цитирай


Иска ми се всеки ден да има такива новини и да бъдем по - позитивно настроени към ближния.

Възхищавам се на такива хора и дано други последват примера му.


Като идея само - нямате ли някакъв местен вестник където да пуснете отворено благодарствено писмо???
Цитирай


1-14 от 38 отговора