Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 20 юни 2009, 21:41 ч.

ДЕТОКСИКАЦИЯ-ЙОННА ТЕРАПИЯ

 • 25 116
 • 17
 •   2
Отговори
 • София
 • Мнения: 43ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ТЯЛОТО (йонна терапия)
(Възстановяване нормалната жизненост и функционалност
на човешкия организъм при домашни условия)

ДЕТОКСИКАТОРЪТ е високотехнологичен китайски уред, който чрез водна детоксикация (йонна терапия) спомага за пречистване на човешкия организъм от вредните вещества (токсини, шлаки и др.). Може да го използвате при домашни условия, тъй като не изисква някаква специална квалификация или специализация.

При съвременния начин на живот е неизбежно попадането на отровни вещества в нашия организъм чрез хранителните продукти, водата, замърсения въздух и т.н. Всеки от нас носи в тялото си токсини от 3 до 20 кг., в зависимост от начина на живот. Токсините се акумулират в кръвоносната и лимфната системи, във вътрешните органи и в кожата. Натрупаните в организма шлаки, токсини и много други отровни вещества са причина за редица хронични заболявания.

На базата на научно откритие, удостоено с Нобелова награда за химия през 2003 г- е разработен оригинален метод за апаратна йонизация на водата, възстановяване на нарушения електролитен баланс на клетките в организма и извличане на натрупаните в тях токсини (отровни и вредни вещества)

Уредите “А-03” и “А-04” (Китай) представляват система за прeчистване
/детоксикация/ на организма, т.е. възможност за извличане на вредните вещества натрупали се в нашето тяло.

Същността на йонната водна терапия (детоксикация) се заключава в следното: стъпалата на краката /до глезените/ се потапят в леген с вода, в който е разтворена “щипка” сол; между краката е потопен електрод, свързан с детоксикатора, който йонизира водата и през порите на стъпалата навлизат отрицателно заредени йони в организма, възстановяват нормалния електрически потенциал на клетките и стимулират отделянето на натрупаните в тях токсини. Това води до възстановяване нормалната работа на органите нормализиране стойността на РН.

При 30-минутната процедура, водата от бистра и безцветна се оцветява в плътен тъмен цвят и множество тъмни частици. Цветът зависи от това кои органи или системи е засегнала болестта, или къде са натрупани токсините (бъбреци, черен дроб и т.н.) и какво е било заболяването (ревматизъм, подагра, простата и т.н.).


Уредът има размери: 400х110х230 мм, тегло 3,5 кг. и се съхранява в малко луксозно метално куфарче.

Препоръчва се уредът да се ползва от хора с постоянно напрежение при работа, страдащи от стрес и нервно изтощение, употребяващи алкохол и цигари, хора работещи в замърсена среда, пациенти с наднормено тегло, с повишено кръвно налягане, страдащи от диабет, хипертония, заболяване на бъбреците, възпаление на ставите и др. и при необходимост от общо тонизиране и освежаване на организма.

Не се препоръчва йонна терапия на пациенти с пейсмейкъри или др.имплантирани устройства с батерии и пациенти с трансплантирани органи; в ранния следоперационен период; при повишена температура и остри възпалителни заболявания; при открити рани на краката; при бременни и кърмящи жени и деца до 8 годишна възраст.

Много моля, дайте отзиви ако сте ползвали такъв апарат.Благодаря

# 1
 • Насред хаоса
 • Мнения: 2 668
На мен думата "китайски" никак не ми се връзва с думите "високотехнологичен" и "висококачествен". Но съм чела за такива уреди и бих си закупила, ако не са китайски - мисля, че ползата от тях ще е голяма.

# 2
 • София
 • Мнения: 43
И аз страшно много се чудя,пък и цената не никак ниска.
Две колежки си взеха,казват че след 3-та процедура се чувстват фантастично.
Водата във ваната започнала да става видимо по-светла на цвят.
Ама тези електроди и вода newsm78 ,пък и китайско-малко ме е страх.

# 3
 • София
 • Мнения: 554

При 30-минутната процедура, водата от бистра и безцветна се оцветява в плътен тъмен цвят и множество тъмни частици. Цветът зависи от това кои органи или системи е засегнала болестта, или къде са натрупани токсините (бъбреци, черен дроб и т.н.) и какво е било заболяването (ревматизъм, подагра, простата и т.н.).

Не съм ползвала този уред, но на един сайт за неговата реклама прочетох (явно дистрибуторът беше достатъчно честен да го каже), че водата се оцветява независимо от всичко - така че не било гаранция, че оцветяването е само от пречистването на организма. За съжаление не помня сайта. Но съм на мнение, че ако човек престане да се отрупва с всякакви апарати, които непрекъснато излизат на пазара, а пречисти първо мислите и отношението към себе си и света, няма да са му нужни никакви такива пречистватели. Просто тялото само ще се балансира и регулира. Прави ми впечатление, че всякакви такива уреди пречистват, но никой не говори за зареждане след това.... Където се отнеме енергия в какъвто и да е вид, трябва да се запълни с нова.

# 4
 • Мнения: 1 492
Aз така и не разбрах кой е производителя на това чудо на чудесата?
Защото признанието му че водата се оцветява винаги, ми звучи като "Аз ви лъжа че уреда пречиства, вие се правите че ми вярвате..." Wink
Пълна порнография Joy

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 21:52 от krem-karamel

# 5
 • София
 • Мнения: 554
При първия сърч намерих сайта  Grinning Ето какво точно казва (няма да цитирам сайта по обясними причини):

"Когато използвате Детоксикатора, във водата се появяват различни цветове и частици. Във водата се образуват реакции между токсичните вещества, частиците и солта, която сме прибавили, и металите в електрода, както и киселината или алкална среда на човека, чието тяло е потопено във водата. Тези реакции оцветяват водата, независимо дали сте потопили стъпалата си в нея или не. Важно е да разберете, че цветът на водата ще се промени дори ако електродът е потопен във водата сам, без вашите крака. Както вече споменахме по-горе, промяната на цвета на водата е последица от реакцията между частиците в нея и електрода. Промяната в цвета е различна в зависимост от съдържанието на отровни и други химични вещества във водата и въздуха в различните географски области."

# 6
 • София
 • Мнения: 43
Имало и японски апарат,но утре ще ми дадат повече инфо.
Като гледам май това е поредната измама.
Макар,че щеше да хубаво да действа,като се има впредвид в колко отровена среда
живеем.

# 7
 • Мнения: 1 492
Имало и японски апарат,но утре ще ми дадат повече инфо.
Като гледам май това е поредната измама. Макар,че щеше да хубаво да действа,като се има впредвид в колко отровена среда живеем.

Че е измама си личи от километри. Въпроса е колко хора ще се излъжат да си дадат парите за тази лъжа и измама.

# 8
 • Португалия
 • Мнения: 1 502
и аз се чудя, защо си търсите начин да се пречистите отвън -навътре newsm78
яжте си мазничко, сладичко, боклуци разни...
слагайте си в организма всякакви отрови...
пийте хапченца разни вълшебни...

пък после се детоксицирайте с най-новия апарат  Mr. Green

# 9
 • София
 • Мнения: 43
Позаната,която ме запали по това "чудо",в петък е върнала апарата.Не ми каза по какви причини,защото уж беше доволна.Добре,че са и върнали парите.
 Mamagemelar ,опитвам се да живея здравословно доколкото ми е възможно.Даже се изнесох от голямото село(София) ,за да расте детето ми на чист въздух,купувам
био продукти(които не е много ясно,дали са БИО).

# 10
 • Португалия
 • Мнения: 1 502
nadetoXD ,не съм писала с  лично отношение към теб Peace
просто съм силно негативно настроена към всякакви вълшебни методи!
аз също живея на село по избор  Hug
 много неща си произвеждаме, но се налага и да купувам ,разбира се ,като не всеки път съм сигурна в избора си Rolling Eyes
точно затова съм ограничила до минимум нещата ,които купувам, а се стремя да сме възможно най-натурални в диетата си
  bouquet

# 11
 • София
 • Мнения: 43
nadetoXD ,не съм писала с  лично отношение към теб Peace
просто съм силно негативно настроена към всякакви вълшебни методи!
аз също живея на село по избор  Hug
 много неща си произвеждаме, но се налага и да купувам ,разбира се ,като не всеки път съм сигурна в избора си Rolling Eyes
точно затова съм ограничила до минимум нещата ,които купувам, а се стремя да сме възможно най-натурални в диетата си
  bouquet


Mamagemelar радвам се за Вас,но аз съм много боса в градинарството все още,но се надявам от догодина и аз започна да се занимавам.Лошото е ,че времето не стига.
Искаше ми се да има качествен метод,с който да си помагаме и отвън.Явно ще трябва да почакаме докато измислят,нещо ново. Hug Очевидно,едното правилно хранене не е достатъчно за да бъдем здрави.

# 12
 • Мнения: 1
Който иска в спа център Диана правят презентация на живо.  Сряда вечер. обадете се и ще видите  Simple Smile безплатно е  Grinning   www.dianaspa.com

# 13
 • Пловдив
 • Мнения: 2 132
Конкретно за този уред не знам, но отрицателните йонни оказват благоприятно влияние за редица неща. Имах дисциплина в университете и учехме за тях и за йоннизиращ душ, в който може да седи човек.

# 14
 • София
 • Мнения: 43
Копирам част от една статия,ако Ви хареса ще пусна цялата:
Всички медицински системи са единодушни, че токсините играят важна роля в причиняването на много заболявания. Съществува голям полиморфизъм (генетично разнообразие) в активността на ензимите ангажирани в обезвреждането на токсините в човешката популация. При еднакви условия един индивид може да натрупа значителни концентрации на токсини, а друг успява да ги неутрализира и елиминира напълно.
 
Токсините в организма: откъде идват и къде се натрупват
 
Токсините са от екзогенен (външен) и ендогенен (вътрешен) произход. Екзогенните токсини попадат в организма от външната среда чрез храната, водата и въздуха. Ендогенните се образуват в организма в процеса на храносмилане и като отпадни продукти от метаболизма. Количеството им се увеличава при неправилно протичане на тези процеси.
 
Много токсини се складират в тялото. Мастната тъкан, черният дроб, бъбреците и костите са най-честите складове на токсични продукти. След постъпването си в организма, токсините се пренасят до различни органи посредством кръвта. Какво става в последствие зависи от големината на молекулите им, тяхната полярност и разтворимост.
 
Разпределението на токсичните субстанции в организма определя мястото на тяхното токсично увреждане. Основен показател дали даден токсин ще увреди клетката или не е неговата разтворимост в мазнини. Ако токсичният продукт е мастно разтворим той лесно преми нава през клетъчните мембрани.
 
Токсините лесно разтворими във вода бързо се излъчват в урината и се отделят от организма. Те имат определено предимство пред мастно разтворимите токсини при отделянето им от тялото.
 
Мастно разтворимите токсини се отделят трудно от организма и могат да се натрупат до опасни концентрации. Хидрофилните субстанции се елиминират по-лесно от организма отколкото липофилните.
 
Основни места за складиране на токсини в организма са:
1.   мастната тъкан
2.   костите
3.   черният дроб
4.   бъбреците.
 
Мастно разтворимите токсини се складират най-вече в мастната тъкан. Липидите са в постоянен обмен с кръвта и токсините може да бъдат мобилизирани в кръвта за понататъшно разпределяне и елиминиране или наново складиране в други зони на тялото.
 
Друго място за складиране на токсините е костната тъкан. Тя е изградена от протеини и минерални соли – хидроксиапатити. Някои субстанции следват кинетиката на калциевите и хидроксилните йони и може да ги заместят в костния матрикс. Например стронций, олово. В нормални условия костната тъкан търпи постоянен процес на разрушаване и новоизграждане. Калцият и другите минерали се резорбират и възстановяват на период от приблизително 10 години.
 
Черният дроб е място на складиране на много токсини. Той има голям кръвоток и както и бъбреците е изложен на токсини в големи концентрации.
 
Детоксификацията е процес при който токсичните субстанции се отделят от организма или се превръщат в по-малко токсични метаболити. Това е естествен защитен механизъм на тялото.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт