Здравейте!

Търсим семейство на пациент,  най-често малко дете, който е погълнал чуждо тяло- монеги, винтчета, пружинки, копчета, зърна - бобови, фъстъчени, цаверица, семки и прочее..

Телевизия бТВ иска да направи репортаж за тези случаи и търси семество, което да разкаже как им е помогнато в такъв случай. Целта на репортажа е да обърне внимание върху мерките, които родителите или много често гледачите на децата (баби и дядовци през ваканцията) трябва да предприемат, ако такова нещо се случи.

За целта на репортажа семейството трябва да е от София, за да може репортажният екип да го посети.

Ще сме ви много благодарни да съдействате. Темата е много важна. Годишно у нас умират около 100 деца от чужди тела и то поради неадекватни мерки.

Който има някакви контакти с такова семейство или сте член на такова семейство, пишете ни тук лично съобщение и изпратете телефон за контакт- ще ви се обади репортер на бТВ.

За тези от вас, които се интересуват от информация по темата, можете да видите статия на този линк:
http://www.eruditabg.com/?pid=7&NewsID=106

Скоро ще започнем разработката на тема за спешни действия при домашни условия при битови инциденти. Ще сме ви много полезни. Но, очакваме от вас съдействие - знаете, че с ваше участие винаги става много по-добре.

Поздрави на всички,
маг.фарм. Антон Вълев