Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Проблемно забременяване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Стара Загора

Мнения: 61
Здравейте, момичета. Ще ви бъда много благодарна за мнение относно резултатите ми от хормонални изследвания. Правени са на трети ден от цикъла, причината да ги пусна е, че имам един спонтанен аборт и едно мъртво раждане в девети месец. Ендокриноложката, която посетих( д-р Захариева) каза, че резултатите били добри, но мен някои от показателите ме смущават(високите стойности на MАТ най-вече), та затова реших да се допитам и до вас!
TSH- 1,83 при норма 0.27-4.2
cT4- 16,16  при норма 9,3- 17
MAT(TPO At)- 261,1 при норма 0-34
SHEA-S- 8,46 при норма2,68- 9,23
LH- 12,01 при норма 2,4- 12,6
FSH-8,99 при норма 3,5- 12,5
Androstendion 1,6 при норма 0,46- 3,39
Естрадиол 37,22 при норма 12,5-166
Пролактин - 144,2 при норма 127- 637
Тестостерон- 1,2 при норма 0,22- 2,9
 Благодаря ви предварително!
« Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 22:19 от MartakEly »
Цитирай

софия

Мнения: 900
Непременно направи и втора консултация с ендокринолог. Това високо ТАТ не е добре. Освен това на мен не ми харесват високите стойности на ЛХ и ФСХ. Трябва ти и сериозен гинеколог.
Късмет.
Цитирай

София

Мнения: 339
ЛХ ми се струва много високо. ЛХ и ФСХ трябва да са с възможно най-близки стойности. Високото ЛХ може и да значи поликистоза. Thinking
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 61
Значи правилно съм се усъмнила в резултатите, малко съм разочарована от проф. Захариева, наложи ми се да пътувам няколко пъти до София за изследванията и за консултация с нея, а имам чувството, че ме претупа набързо, буквално за минута, въпреки, че таксата й въобще не е малка. Иначе и тя ме насочи към гинеколог за преглед за евентуална поликистоза, но четох много отрицателни отзиви за него тук в темите( д-р Генов от Панацея) и в момента съм в процес на събиране на информация към кого да се насоча. Иначе тук в Стара Загора последните няколко месеца посетих двама гинеколози, според които всичко е нормално при мен.
Цитирай

Sofia

Мнения: 2 730
Аз доста доктори обиколих, но за въпросната професорка, не съм 'чувала нищо. ПРобвай си при д-р Тодорова. Тук има доста инфо за нея. Щом има толкова отрицателни мнения за този доктор , не ходи при него. Успех
Цитирай

софия

Мнения: 900
И аз съм за д-р Катя Тодорова като ендокринолог и можеш да я съчетаеш с д-р Даскалов от Пловдив като гинеколог.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.