Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
Явно е, че врагът ни прави всичко възможно, за да не гласуваме! Неотварянето на допълнителни избирателни секции в Германия е поредното доказателство. Как ще отговорим ние на поредния удар? Защо не с организиране на най-масовото РЕКОРДНО ГЛАСУВАНЕ на демократрични парламентарни избори в историята на България, а защо не и в ЕС. Ако постигнем такава РЕВОЛЮЦИОННА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ - НИЕ МОЖЕМ!!! Ще ударим тежко бюджета за купуване на гласове. Можем да променим хода на историята!
ЦЕЛТА на участниците в тази група е да мобилизираме възможно най-много българи за изборите и да занижим процента на купените гласове. ЦЕЛТА е да не позволяваме повече нашите български народни представители и бъдещето ни да бъдат определяни от гласовете на продажниците, било то от малцинствата или не, поробени от цигански барони, турски или български мафиоти и феодали.
ЗА ДА УСПЕЕМ, в оставащите седмици трябва всеки да се раздаде за каузата във форумите, фейс бук, яху, гугъл и други групи, скайп листи и т.н., така че призивът на нашата група да достигне възможно най-много хора до 5 ЮЛИ!
Нека всеки един родолюбив отговорен българин се включи в тази масова инициатива. Нека да ги изненадаме, да ги ударим здраво, както никога до сега. После сме на морето и ще отпразнуваме края на тройната мафия.. на морето .. на това море, което е останало от строежи и заменки..


п.п. Това една група в facebook в която участвам, защото наистина мисля че трябва да се гласува, призовавам всеки, който има право да гласува да упражни това свое право на пети юли, без значение за кого!!!

# 1
 • Мнения: 2 772
                                 О! За пръв път чувам, че изборите са масова инициатива за поставяне на рекорд. Звучи забавно. Но можеха да организират да се гласува на концерта на Мадона.

# 2
 • Мнения: 7
 За съжаление това е трудно осъществимо. По неизвестни за мен причини голяма част от българите не гласуват. В деня на избори неизменно се сещат че имат село на 300км от местожителството си и хукват да садят картофи. Не мога и не мога да си обясня това-защо когато имаш правото да вземеш решение, от което може да зависи бъдещето ти бягаш като попарен но иначе винаги сп пръв да хленчиш и да се оплакваш колко е лош живота в България, как няма препитание и т.н. Проблемът си е в нас българите- каквото сме надробили това ще сърбаме.

# 3
 • UK/София
 • Мнения: 7 672


 Според мен по-голямо предизвикатесво след изказването на Доган, не може да има за нас българите!Но ние сме си овчи народ и не ми се вярва да стане за за съжаление!Но се надявам наистина мнооого хора да отидат да гласуват!Поне за Англия оставам с добри впечатления с желаещите за гласуване.

# 4
 • на третия етаж
 • Мнения: 53
   По неизвестни за мен причини голяма част от българите не гласуват.

  А по известната причина, че циганите и турците масово гласуват излиза, че те решават как да живеем. Laughing

# 5
 • Мнения: 712
Аз също имам усещане за някаква активизация за гласуване. Надявам се, но и не очаквам твърде много. От твърде дълго си давам сметка, че аз и хората около мен сме се капсулирали в едно малцинство, много различно от масата, така че изводите, които си правя на базата на хората, с които общувам, не са мерило за обществените нагласи.
Никога не съм срещала човек, който да си кпризнае, че гласува за БСП, ама ето ги - най-голяма парламентарна група във вече бившия парламент.
Не познавам нито един симпатизант на ДПС, но гледам - куп българи в листите им.
И гербери твърде малко на брой съм срещала... пък казват, че са мнозинство.
Ще видим какво ще се случи. Дано този път повече хора гласуват. дано са се ядосали достатъчно. Не че кандидатите за властта са цвете за мирисане като цяло, но при по-висока активност първият плюс е, че относителната тежест на ДПС ще спадне значително.
Пък и тези, които като никога са се разходили до урните, може би ще пожелаят след това наистина да участват в едно гражданско общество, което държи сметка на своите избраници, вместо само да мърмори недоволно под носа си.
Еееееех, мечти, мечти!

# 6
 • Мнения: 24
Съжалявам, приятелю, но идеята ти не ми звучи хич съблазнително...виж, ако организираш НАЙ-МАСОВИЯТ РЕКОРДЕН ГРУПОВ СЕКС В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ми се обади, ще доведа и жената  Wink

# 7
 • UK/София
 • Мнения: 7 672
Съжалявам, приятелю, но идеята ти не ми звучи хич съблазнително...виж, ако организираш НАЙ-МАСОВИЯТ РЕКОРДЕН ГРУПОВ СЕКС В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ми се обади, ще доведа и жената  Wink

    Laughing LaughingЕй за това ни я няма избирателната активност Whistling"Аз не сакам на мен да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле" Wink

# 8
 • При гларусите
 • Мнения: 671
Ами аз си гласувам винаги но примерно брат ми и цялата войска на НАТО да дойде няма да го накара да гласува.
Човекът има желязна /и много тона теза между другото/: За последните 20 години през властта минаха всички - СДС НДСВ БСП ДПС СОЦИАЛДЕМОКРАТИ БОЙКО БОРИСОВЦИ и какви ли не звезди още но халът на държавата е един и същ. И той смята че и да отиде да гласува ще гласува за някой от тях и какво ситуацията ще остане същата. И ми допълва всички са от една партия - на далаверата - карат се пред хората а иначе имат общ бизнес и гарвано -гарвано око не вади.
И като се замисля за 20 години няма нито един осъден политик??? Е аджеба за 20 години никой ли не сгафи???
За какви далавери ставаше дума - приватизации пътища енергоизточници ДДС-та и т.н.
И какво да отида да гласувам казва той - ами те са същите и НЯМА СИЛА В СВЕТА КОЯТО ДА ГО НАКАРА ДА ГЛАСУВА.
За жалост е прав - картите се редят отвисоко и ние нищо не може да променим. Cry Cry Cry

# 9
 • Мнения: 24
Съжалявам, приятелю, но идеята ти не ми звучи хич съблазнително...виж, ако организираш НАЙ-МАСОВИЯТ РЕКОРДЕН ГРУПОВ СЕКС В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ми се обади, ще доведа и жената  Wink

    Laughing LaughingЕй за това ни я няма избирателната активност Whistling"Аз не сакам на мен да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле" Wink

Именно груповия секс спомага за преодоляване на синдрома с Вуте - там всеки гледа да му е добре и на него и на Вуте и на Пена... Naughty

А идеята да се прави състезание или рекорд с упражняване на граждански права ми се струва толкова логична, колкото състезание по дишане примерно.

# 10
 • UK/София
 • Мнения: 7 672
А идеята да се прави състезание или рекорд с упражняване на граждански права ми се струва толкова логична, колкото състезание по дишане примерно.

 Това беше апел с цел призоваване на хората да се осъзнаят и да гласуват.Ти след като си го разбрал като призив за секс-маратон, действай Hug

# 11
 • Мнения: 7
 Марианка това е философията на овче душния- видите ли каквото и да направя нищо няма да се промени. Малко по-доброто познаване на историята от последните 20 години би те навело на други мисли. Вярно е че имаше кризи, но не през цялото време. Никоя страна не е преминала от планова към пазарна икономика без преход. Е да при нас е по-дълъг но според мен има светлина в тунела. По твоята логика България никога нямаше да се освободи от турско робство- ако всички бяха решили че няма смисъл да се прави нещо. То и тогава овчедушните и страхливите са имали привес но слава богу е имало хора с възрожденско мислене, кураж и твърдост. Това ни липсва сега или много малко хора са такива.

# 12
 • Мнения: 712
  ...По твоята логика България никога нямаше да се освободи от турско робство- ако всички бяха решили че няма смисъл да се прави нещо. То и тогава овчедушните и страхливите са имали привес но слава богу е имало хора с възрожденско мислене, кураж и твърдост...

И слава Богу, че Русия е имала интереси на Балканите, та е дошла с армията...

Но иначе си права за овчедушието, "какво ще ИМ гласувам аз на ТЯХ" не е знак за превъзходство, както много от хората, мислещи по този начин искат да се представят. По-скоро се възприема от околните като страх от вземането на решение и нежелание за поемане на отговорност.

# 13
 • Sofia
 • Мнения: 1 922
Много поздрави на "една група в facebook".
Вие нямате умора, но пък ние имаме принципи.
Жалко, че за двете минути между регистрацията и пускането на темата не сте успели да намерите поне една от вече съществуващите такива по въпроса. Бихте могли значително по-кратко и ефективно да ни осветлите за инициативата.Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт