Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 31
Здравейте някой знаели дали става нещо ако се задушат на фурна тиквички броколи и зелен фасул. Искам да пробвам но първо да питам
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Да, защо не. Ще стане зеленчуково ястие. Още по-добре ако имаш сач. Аз харесвам почти всякакви комбинации от зеленчуци. Добави подправки някакви: копър, магданоз, сол, черен пипер, може сиренце, може чесън, може накрая с настърган кашкавал, може и картофки да сложиш, грах, моркови... все ще стане вкусно  Smile
Цитирай


Мнения: 31
Да права си нямам сач, но смятам да го сложа в  огнеупорна купа с капак ще пробвам и ще кажа какво е станало.
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Малко им трябва, проверявай, да не се скашкат  Smile
Цитирай


Мнения: 655
A ако добавиш и малко готварска сметана-ммммммммм страшно вкусно  #Crazy
Цитирай


Мнения: 31
Да кажа какво направих: значи фасула нарязан на дребно, тиквичките също, 5-6 моркова на едро , 1 бульон, сол на вкус, 1 глава чесън нарязан на филийки и малко черен пипер. Всичко това в купа огнеупорна и малко вода и във фурната.  Като поомекнаха добре сложих и броколите и пак във фурната за около 10 минутки. Стана вкусно, мисля че чесъна предаде най-добрия вкус. Пак ще пробвам но този път смятам да сложа копър и заливка. това е ,ако някой опита дано му хареса.
Цитирай


Мнения: 1 236
Здравейте някой знаели дали става нещо ако се задушат на фурна тиквички броколи и зелен фасул. Искам да пробвам но първо да питам

Аз не бих ги сложила на фурна - защото се приготвят за различно време. Ако сложиш капака, зеленият фасул изисква 30мин, тиквичките 15мин по-малко, броколито му трябват 10-на минути да се разкашка... И аз готвя такива неща заедно, но на котлон, кака поне виждам какво става вътре  Laughing
Цитирай

София

Мнения: 2 039
Аз вчера правих нещо подобно без броколито в тиган , но добавих и ориз и стана ориз със зеленчуци, като мисля , че най силен аромат имаше зеленя фасул. Peace

Цитирай


Мнения: 31
Ще пробвам и на тиган да видя как става, но имаш предвид да ги задушиш само с с малко вода а не да и пържиш ? Така ли да разбирам, защото избягвам пърженото.
Цитирай

София

Мнения: 2 039
Слагам малко зехтин и под капак те зеленчуците си пускат вода.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.